Şimdi Ara

Şu görüntü her şeyi açıklıyor sanırım...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
904
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  Şu görüntü her şeyi açıklıyor sanırım...

Yazık çok yazık.. Keşke şu olanlar Trabzonspor maçında olsaydı. O zaman görecektim ben onları.

• ok
  • Fırat Aydunus kötü maç yönetti ama BJK nin olacak maçı tutup da FB ye vermedi.

Gökhan Gönül yok, Emenike nin psikoljisi sıfır çekmiş, bizim maçı alan Kuyt sakatlandı. Buna rağmen FB maçı alıyorsa BJK ye atamadığı gollere yansın.

Her derbide mutlaka çıkmayan kartlar olur ama Kadıköy de sen gidip net 3-4 fırsatı kaçırırsan sonra neden yenildim demiyeceksin.

Bizim maça bak, Burak kaçırdı, Selçuk kaçırdı, Yasin kaçırdı. Sen bunları atamadıktan sonra dünyanın her yerindeki gibi maç bitimi hakemin elini sıkan futbolcunun fotoğrafını koysan neye yarar?
  • Her maç aynı şey emre , hakem , penaltı

Ne sıkılıyorsunuz ne yoruluyorsunuz helal size

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DH | equ*

• quote:

eski takım arkadaşları bundan dogal ne var ? nassıl bir bir kafa yapınız var..hele birde veysel kötü oynadı falan muhabbetleri var,abi adam bizde kötü oynuyordu diye gönderilmed imi ? hele bir maçta orta açmak isterken açamayışı ve yere yuvarlanış o sahne gözümün önünden gitmiyor...sanki dani alvesti de bizim maçta kötü oynadı

• quote:

Orijinalden alıntı: yorgun şair

quote:

eski takım arkadaşları bundan dogal ne var ? nassıl bir bir kafa yapınız var..hele birde veysel kötü oynadı falan muhabbetleri var,abi adam bizde kötü oynuyordu diye gönderilmed imi ? hele bir maçta orta açmak isterken açamayışı ve yere yuvarlanış o sahne gözümün önünden gitmiyor...sanki dani alvesti de bizim maçta kötü oynadı

O resme sığınmaları, ne kadar aciz olduklarını gösteriyor. Yok çünkü savunmaları.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Her şey çok anlamsız
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • sow ile demba ba maçtan sonra beraber yemeğe gitmişler. bu ne oluyor yukardaki resme koyan arkadaşlara sormak lazım

• quote:

Orijinalden alıntı: amonRa

sow ile demba ba maçtan sonra beraber yemeğe gitmişler. bu ne oluyor yukardaki resme koyan arkadaşlara sormak lazım

Cok alakasiz ornek vermissin . Demba - sow cok onceden bjkden onceden tanisiyorlar. Hem dun aksam demba da maci kaybettircek hata yapmadi. Iyi degildi ama ayni sey degil verdigin ornekle. Yukaridaki arkadasi savunmuyorum sneijder veysel mactan sonra el cakistirabilir normal . Sike var mi yok mu orasini ben bilmem ama emre fotografida ( el sikismasi normal yoksa firat eyyamciligin kralini yapti ) normal sneijder-veysel de demba - sow da normal seyler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Suge Knight

quote:

Orijinalden alıntı: amonRa

sow ile demba ba maçtan sonra beraber yemeğe gitmişler. bu ne oluyor yukardaki resme koyan arkadaşlara sormak lazım

Cok alakasiz ornek vermissin . Demba - sow cok onceden bjkden onceden tanisiyorlar. Hem dun aksam demba da maci kaybettircek hata yapmadi. Iyi degildi ama ayni sey degil verdigin ornekle. Yukaridaki arkadasi savunmuyorum sneijder veysel mactan sonra el cakistirabilir normal . Sike var mi yok mu orasini ben bilmem ama emre fotografida ( el sikismasi normal yoksa firat eyyamciligin kralini yapti ) normal sneijder-veysel de demba - sow da normal seyler.

bende bunun normal olduğunu belirtmek istedim. onun için o örneği verdim zaten.

• quote:

Orijinalden alıntı: yorgun şair

quote:

Fırat da kötü hakem olduğu için FIFA kokartını kaybetmedi mi? Hele bir maçta Caner'i oyundan atışı gözümün önünden gitmiyor. Sanki Collinaydı da bizim maçı kötü yönetti.

• quote:

Orijinalden alıntı: hoksi

quote:

Edep yahu.

Şu an suç işlemektesin. Aziz Yıldırımın bu fotoğrafının yayınlanması mahkemelerce yasaklandı. Bu fotoğrafı basına sızdıran polis cezalandırıldı ve gazetelerede maddi para cezalası verildi. Sadece Aziz Yıldırımın değil normal vatandaşların da Polis merkezinde çekilmiş bu tür fotoğraflarının yayınlanması kanun dışıdır.

• Sizde bu süreçte birileri sayesinde bayağı kanun öğrendiniz. Hani derlerya "hırsızlar (teşbihte hata olmaz) bütün kanunları biliyor 3 ayda çıkıyorlar" diye sizinkisi de o hesap. Ama öğrendikleriniz henüz denizde kum tanesi. Daha sizin başkan neler öğretecek size :)
  • Ben bildiğim kanunları 3 Temmuzdan önce öğrenmiş biriyim. İşletme okuduğum zaman Hukuk dersi de aldım. Kanunları az çok takip eden biriyimdir. Yani 3 Temmuz zamanı filan öğrenmedim.

Bu tür fotoğrafların yayınlanmasının suç olduğunu bilmek için 3 Temmuz olayının yaşanmasına gerek yok. Ayrıca amatör fotoğrafçıyım son 2 senedir de fotoğrafçılık bölümüde okuyorum daha öncedende fotoğrafçılık kurslarınada gittim. Bu tür fotoğrafların yayınlanmasının etik olmadığınıda bu sebeplerle biliyorum. 3 Temmuzla alakası yok.
  • Maçtan sonra hakemin elini sıkmış.. Ben böyle rezillik görmedim hakkaten. Derhal gerekli merciilere başvurmalısınız.

• Noctivagant kullanıcısına yanıt
    Şahsınıza algılamayın, genel olarak söyledim. Bende iktisat mezunuyum aynı hukuk dersini görmüşüz orada da çok fazla detay yok ama fikir sahibisinizdir mutlaka.

• Anladım. Bu arada diğer arkadaş o suç işlediğini yazmanda ki amaç da o fotoğrafı yayınlayıp da sıkıntı yaşamasınlar diye. Sonuçta forumdaki arkadaşınların ve forumun sıkıntı yaşaması istemem. Daha önce başka arkadaşlarda paylaştı ancak böyle devam ederse forum açısından ve arkadaşlar açısından sıkıntı yaşanabilir. Biri şikayet etse veya bir şekilde Aziz Yıldırım avukatlarının kulağına gitse ondan sonra sıkıntı yaşayabilirler.
  • eyyamcı

• quote:

Orijinalden alıntı: Noctivagant

Anladım. Bu arada diğer arkadaş o suç işlediğini yazmanda ki amaç da o fotoğrafı yayınlayıp da sıkıntı yaşamasınlar diye. Sonuçta forumdaki arkadaşınların ve forumun sıkıntı yaşaması istemem. Daha önce başka arkadaşlarda paylaştı ancak böyle devam ederse forum açısından ve arkadaşlar açısından sıkıntı yaşanabilir. Biri şikayet etse veya bir şekilde Aziz Yıldırım avukatlarının kulağına gitse ondan sonra sıkıntı yaşayabilirler.

Yok hocam bu tip ufak şeylerle ugrasmaz kimse. Twitter da her gün paylaşılıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Noctivagant

quote:

Orijinalden alıntı: hoksi

quote:

Edep yahu.

Şu an suç işlemektesin. Aziz Yıldırımın bu fotoğrafının yayınlanması mahkemelerce yasaklandı. Bu fotoğrafı basına sızdıran polis cezalandırıldı ve gazetelerede maddi para cezalası verildi. Sadece Aziz Yıldırımın değil normal vatandaşların da Polis merkezinde çekilmiş bu tür fotoğraflarının yayınlanması kanun dışıdır.

He Aziz Yıldırım masum ben suçluyum.Arama motorları suçlu Habertürk suçlu herkes suçlu Aziz masun :)

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.