Şimdi Ara

Şu Filmi benim için bulun yoksa kafayı yiyeceğim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
663
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

telefon kulübesinden zulüm görüyor

telefondaki ses ona talimatlar veriyor

örneğin şu caddedeki şu sokaktaki telefon kulübesine git orada sana şunu bıraktım vs vs.

sonra adam bizim esas oğlana çip mi takmış naapmışsa artık bi hareketiyle bizimki acı çekebiliyor.

sonra ona yardım etmeye çalışanlarda (buradan tam emin değilim) onlar da aynı tuzağın içine düşüyorlar.

Film birden fazla telefon kulübesinde geçiyor.

FAKAT ŞU FİLM DEĞİL

Konuları benziyor fakat benim aradığım film tek telefon kulübesinde geçmiyor, birden fazla kulübede geçiyor

Hadi arkadaşlar bir el atın şu işe sevabına

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Timsah-16 -- 29 Ocak 2011; 1:56:54 >

• Yok mu hiç seyreden/hatırlayan
  • televızyonda cıkmıstı sanırsam adı klube dıye gecıyodu heralde orda yada ben karıstırıyorum ole bıseydı umarım bulursun
  • ben bu filmi izledim yanlız senin anlattıklarının hiçbiri bu filmde yok film tek bi telefon kulubesinde geçiyor adamada çip felan takılmamış acı çektirme gibi bi olay yok film oldukça güzeldir
  • quote:

Orijinalden alıntı: drejtc

ben bu filmi izledim yanlız senin anlattıklarının hiçbiri bu filmde yok film tek bi telefon kulubesinde geçiyor adamada çip felan takılmamış acı çektirme gibi bi olay yok film oldukça güzeldir

Resmini koyduğum film değil diyorum arkadaşım dikatli oku lütfen
  • http://www.imdb.com/title/tt0183649/ bende izledim baya gzeldi collin farrel filmi sonuçta

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi clanthee -- 29 Ocak 2011; 1:54:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MAVİT

televızyonda cıkmıstı sanırsam adı klube dıye gecıyodu heralde orda yada ben karıstırıyorum ole bıseydı umarım bulursun

Onun ismi Telefon kulübesi, Resmini koyduğum filmden bahsediyorsun o değil.
    Ben çok benzer fakat farklı bir filmi arıyorum

quote:

Orijinalden alıntı: clanthee

http://www.imdb.com/title/tt0183649/ bende izledim baya gzeldi collin farrel filmi sonuçta

Arkadaşım bu film değil benzer bir film diyorum anlatamıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Timsah-16 -- 29 Ocak 2011; 1:56:04 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bakıp kaçmayın beyler bir cevap lütfen
  • Yardım please
  • Nedense aklıma The Game geldi alakasız olabilir gerçi
  • filmin ana karakteri bir erkek

sesli güldüm nedense
  • quote:

Orijinalden alıntı: Poyri!!!

Nedense aklıma The Game geldi alakasız olabilir gerçi

Alakasız dostum, bu film telefon kulübelerinde ve telefonlarda geçiyor.

Bir telefon geliyor adam saf tabi açıyor, karşıdaki adam tehtidler vs. talimat veriyor, hoppp başka bir kulübeye orda yine talimatlar tehtidler vs. hopp başka bir kulübeye derken adam bu zinciri kırmaya çalışıyor işte filmde
  • filmin adı Phone Booth. güzel film gerçekten
  • bwnimde aklıma şey geldi.yanılmıyosam MEL GİBSON ve siyahi bi abi başrolde yabancı bi rus abimiz var bu merkez bankasındaki altınları çalıyo ve bu adam bomba uzmanıbunları oyalamak içinde telefon kulübesinden bunları yönlendirerek bombalarla uğraştırıyo felan gemiye felan bağlıyolar bunları bombaların yanına ordan kurtulup son anda denize atlıyolar...Bu film olabilir ama filmin adını bulamadım bulan varsa söleyebilirmi dert olduda..
  • koyduğun resmin filmin resmi deilse niye koydun
  • konudan anlaşıldığı üzere milletimiz okuma özürlü
  • quote:

Orijinalden alıntı: PearBear

konudan anlaşıldığı üzere milletimiz okuma özürlü

filmin adı phone booth güzel filmdir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Timsah-16

filmin ana karakteri bir erkek

telefondaki ses ona talimatlar veriyor

örneğin şu caddedeki şu sokaktaki telefon kulübesine git orada sana şunu bıraktım vs vs.

sonra adam bizim esas oğlana çip mi takmış naapmışsa artık bi hareketiyle bizimki acı çekebiliyor.

sonra ona yardım etmeye çalışanlarda (buradan tam emin değilim) onlar da aynı tuzağın içine düşüyorlar.

Film birden fazla telefon kulübesinde geçiyor.

FAKAT ŞU FİLM DEĞİL

Konuları benziyor fakat benim aradığım film tek telefon kulübesinde geçmiyor, birden fazla kulübede geçiyor

Hadi arkadaşlar bir el atın şu işe sevabına

EPİC FAİL

adam o filmden bahsediyo ama o değil diyo

• quote:

Orijinalden alıntı: omer_loopus

bwnimde aklıma şey geldi.yanılmıyosam MEL GİBSON ve siyahi bi abi başrolde yabancı bi rus abimiz var bu merkez bankasındaki altınları çalıyo ve bu adam bomba uzmanıbunları oyalamak içinde telefon kulübesinden bunları yönlendirerek bombalarla uğraştırıyo felan gemiye felan bağlıyolar bunları bombaların yanına ordan kurtulup son anda denize atlıyolar...Bu film olabilir ama filmin adını bulamadım bulan varsa söleyebilirmi dert olduda..

Die hard 4.0 olmasın o?
    Bruce willis'in oynadığı
  • quote:

Orijinalden alıntı: omer_loopus

bwnimde aklıma şey geldi.yanılmıyosam MEL GİBSON ve siyahi bi abi başrolde yabancı bi rus abimiz var bu merkez bankasındaki altınları çalıyo ve bu adam bomba uzmanıbunları oyalamak içinde telefon kulübesinden bunları yönlendirerek bombalarla uğraştırıyo felan gemiye felan bağlıyolar bunları bombaların yanına ordan kurtulup son anda denize atlıyolar...Bu film olabilir ama filmin adını bulamadım bulan varsa söleyebilirmi dert olduda..

senin dediğin Die Hard: With a Vengeance değilmi
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.