Telefon kulübesi diye aratınca direk bu film çıkıyor, artık uyarmaktan bıktım. Herkesin il başta bu filmi söyleyeceğini bildiğim için resmini koydum bu değil diye.
Phone Booth filmini izledim konuları çok benziyor fakat o film değil
bwnimde aklıma şey geldi.yanılmıyosam MEL GİBSON ve siyahi bi abi başrolde yabancı bi rus abimiz var bu merkez bankasındaki altınları çalıyo ve bu adam bomba uzmanıbunları oyalamak içinde telefon kulübesinden bunları yönlendirerek bombalarla uğraştırıyo felan gemiye felan bağlıyolar bunları bombaların yanına ordan kurtulup son anda denize atlıyolar...Bu film olabilir ama filmin adını bulamadım bulan varsa söleyebilirmi dert olduda..
senin dediğin Die Hard: With a Vengeance değilmi
evet ya benim aklımda mel gibson kalmış..20 dakka aradım mel gibsonın kariyerindeki tüm filmlerine baktım nerdeyse......teşekürler...konuyu açan arkadaş bu film olabilir buda baya telefon kulübesinde geçiyo...
filmin adı phone booth herkese tavsiye ederim
quote:
Orijinalden alıntı: omer_loopus
bwnimde aklıma şey geldi.yanılmıyosam MEL GİBSON ve siyahi bi abi başrolde yabancı bi rus abimiz var bu merkez bankasındaki altınları çalıyo ve bu adam bomba uzmanıbunları oyalamak içinde telefon kulübesinden bunları yönlendirerek bombalarla uğraştırıyo felan gemiye felan bağlıyolar bunları bombaların yanına ordan kurtulup son anda denize atlıyolar...Bu film olabilir ama filmin adını bulamadım bulan varsa söleyebilirmi dert olduda..
Bu değil, malesef
Filmin tümü telefonlarda ve telefon kulübelerinde geçiyor.
quote:
Orijinalden alıntı: Timsah-16
quote:
Orijinalden alıntı: clanthee
koyduğun resmin filmin resmi deilse niye koydun
Telefon kulübesi diye aratınca direk bu film çıkıyor, artık uyarmaktan bıktım. Herkesin il başta bu filmi söyleyeceğini bildiğim için resmini koydum bu değil diye.
Phone Booth filmini izledim konuları çok benziyor fakat o film değil
Kardeş şaka bi yana o filmi bende izlemiştim ama filmin adını unuttum çok zorladım aklıma gelmedi bi türlü
quote:
Orijinalden alıntı: dhüyesi
quote:
Orijinalden alıntı: Timsah-16
filmin ana karakteri bir erkek
telefon kulübesinden zulüm görüyor
telefondaki ses ona talimatlar veriyor
örneğin şu caddedeki şu sokaktaki telefon kulübesine git orada sana şunu bıraktım vs vs.
sonra adam bizim esas oğlana çip mi takmış naapmışsa artık bi hareketiyle bizimki acı çekebiliyor.
sonra ona yardım etmeye çalışanlarda (buradan tam emin değilim) onlar da aynı tuzağın içine düşüyorlar.
Film birden fazla telefon kulübesinde geçiyor.
FAKAT ŞU FİLM DEĞİL
Konuları benziyor fakat benim aradığım film tek telefon kulübesinde geçmiyor, birden fazla kulübede geçiyor
Hadi arkadaşlar bir el atın şu işe sevabına
EPİC FAİL
adam o filmden bahsediyo ama o değil diyo
DOUBLE FAIL
quote:
Orijinalden alıntı: DECKARD_
Kardeş şaka bi yana o filmi bende izlemiştim ama filmin adını unuttum çok zorladım aklıma gelmedi bi türlü
Aynı durumdayım 2000 ila 2005arası çekilmiş bir film olmalı, yanılmıyorsam Tvde izledim. Tvde falan çoktan defalarca çıkmıştır, ama ismi telefon kulübesiyle alakasız birşey olduğu için bulamıyorum
filmin adı phone booth
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme