Şimdi Ara

Şu Duman Grubunun Nesini Beğeniyorlar Anlamıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
154
Cevap
2
Favori
5.515
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dandik şarkıları, insanları satanizme yöneltmeleri, üyelerin madde bağımlılığı... Daha sayamadığım birçok pislik var. Birde Kaan Tangöze'ye en iyi solist diyenler var. Redd, Pilli Bebek gibi gruplar dururken Duman dinlemek saçmalıktan başka bir şey değil bence.
    EKLEME...
    Bir REDD şarkısı;

Bir Pilli Bebek şarkısı;

Bir de Duman şarkısı;

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dragão -- 29 Eylül 2012; 12:47:09 >

• haklısın duman dinledim satanist oldum. sonra iron maiden dinliyim dedim bir de bildiğin şeytanın kendisi oldum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sinan

haklısın duman dinledim satanist oldum. sonra iron maiden dinliyim dedim bir de bildiğin şeytanın kendisi oldum.

Satanist oluyo demedim dinleyen. Yorum yapmak için yorum yapma hadi gidin mesaj kasın siz.
  • Rüyanda Görsen İnanma ve Of şarkıları çok güzel bana göre.
  • yav he he

• Zevkler ve renkler. Bir kere müzisyen olup da çok az kişi madde kullanmamıştır. Toz pembe bakma. Ha ben duman sevmiyorum da dinlemiyorum da orası ayrı.
  • beğenene karışma sevmiyorsanda dinleme.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dragão

quote:

haklısın duman dinledim satanist oldum. sonra iron maiden dinliyim dedim bir de bildiğin şeytanın kendisi oldum.

Satanist oluyo demedim dinleyen. Yorum yapmak için yorum yapma hadi gidin mesaj kasın siz.

Konu dışında mesaj artmıyo zeki adam.

Bu arada: Haydı babam çoş, burda müzik hoşş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Response355

beğenene karışma sevmiyorsanda dinleme.

Beğenene karışmıyoruz. Beğenen beğensin. Ben beğenenlerin neyi beğendiğini merak ediyorum.
  • Sen begenmiyorsan ne yapalim ?
    Birisi cikip Pilli Bebek'e filan kotu dese ne tepki vereceksin?
    Ayrica zevkler ve renkler tartisilmaz. Senin sevdigini de baskasi sevmeyebilir.

• quote:

quote:

Beğenene karışmıyoruz. Beğenen beğensin. Ben beğenenlerin neyi beğendiğini merak ediyorum.

şarkılarda emek var. İçki sigara madde bağımlılığı tüm rock solistlerde var belki olmayan çok çok azdır. Ben şarkılarının hastasıyım
  • quote:

quote:

"insanları satanizme yöneltmeleri" bu sözcük grubu tam da o anlama geliyor.
    ayrıca duman dinlemiyorum, mesajını ilk okuduğum da dalga geçtiğini falan düşünmüştüm, ciddiymişsin güldüm
    he ya post kasmayı da çok severim, özellikle konu dışında.

• quote:

quote:

O zaman duman dinlemek saçmalıktan başka bir şey değil bence diyemezsin tamam mı? Saygı göster insanların zevklerine. Kendinle çelişiyosun şu an. Ben de senin dinlediğini dinlemem belki ama off çok saçma yhaaa demem. Anlatabildim mi?
  • İnsanları nerede satanizme yöneltmiş bu adamlar? (Duman'ı sevmem)
  • quote:

insanları satanizme yöneltmeleri, üyelerin madde bağımlılığı

• [size=8]DOĞRU SÖYLÜYOR ARKADAŞLAR BENİM KAYNIM DUMAN DİNLİYORDU DAHA SONRA HEM SATANİST OLDU HEMDE KEŞ SAKIN DİNLEMEYİN
  • Gitaristleri solo album yapsa iyide grup israf

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ayak kokusu

quote:

quote:

Konu dışında mesaj artmıyo zeki adam.

Bu arada: Haydı babam çoş, burda müzik hoşş

Konu dışında mesaj kasmadığını senden daha iyi biliriz evlat. Her ne kadar bu üyeliğimiz genç bir üyelikte olsa merak etme 2004-2005 yılları üyeliklerimizde hunharca banlandı. Hadi git sende trollüğe devam.

Saçmalıyorsun şu an. Konu da b*ka sardın bana bulaşıyosun

• Insanları nasıl satanizme yöneltiyorlarmış ? Merak ettim gerçekten.Bana göre de Pilli Bebek denen grubun ismi çok dandik.

• quote:

quote:

beğenide rasyonel bir şey mi arıyorsun
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.