Şimdi Ara

Şu Dribblingleri Özledim Artık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
668
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Nadiren de olsa patlama yaşardı bazı maçlarda.Bu ruhsuz takıma hareket getirirdi belki.
    Seneye finansal fair-play den dolayı iyi bir transfer yapamayacağımız için tek çaremiz yine bu çocuk.

• Yine sonuç yok Ada'm kaleciyi bile çalımlıyor gol atamıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yasin oynayacağına Bruma oynasın zaten.
  • bence bu bruma sadece şut ve pas çalışsın anca öyle adam olur
  • yabancı sınırı kalktı tam faydalanacağız dengeci hamza yolladı adamı, hem de para kazandırmadan kiralık gitti.
    sociedad da direk oynayamıyor, bari belçika ligine pazarlasaydık da geliştirseydi kendini
    her işimiz yanlış, yatacak yeriniz yok dursun & hamza ikilisi
  • Şuanki Yasin'den 100 kat daha iyi
  • Son vuruş sıfır ya bu çocukta...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hala çok seviyorum
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Podolski ve Yasin'in aksine savunmaya yardim etme ozelligi de var.

Aslinda yoktu da Mancini sayesinde zorla ogrendi. Bek oynatmisti bir kupa macinda, mac sonrası savunma yapmayi ogrensin diye orada oynattim demisti. Mancini zamani kendini gelistiriyordu zaten sürekli. Ama yeterince sure alamadan sakatlandi. Sonra da adam gibi hoca gelmedi zaten.

• Bu adami mac icerisinde kendisine atar yapan Burak vb. kazmalar Galatasaray'dan soguttu. Halbuki saglam bir teknik adam ile bu adam ucardi.
    Galatasaray'a donecegini dusunmuyorum.
  • amrabat 2 olur adamlar alır bizde öyle bakarız arkasından kanatlarımızda bale ronaldo olduğu için bruma şans bulamıyor tabiyoksa ronaldomuz kümeye düşme hattındaki takımdan mı geldi?
  • Geçtiğimiz senelerde şut çekmeye dahi cesaret gösteremiyordu.Bu sene en azından güveni gelmiş kendisine.

Açıklama yapmış dün:Hedefim Barca veya Madrid'de oynamak diye.Çok çalışıyorum diye.La Liga'ya gidince özgüven gelmiş gerçekten demekki :D Yazın şut yeteneğinin üstüne eminim ki koyacaktır.
  • ya hocam siz ne idraksız adamlarsınız ya.

kendi ağzınla söylüyorsun real sociedad da bile oynayamıyor diye..hala niye gönderildi diye kin kusuyorsun..sociedad da bile oynayamayan adamı gs napsın be kardeşim !!!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: AthabaskA

ya hocam siz ne idraksız adamlarsınız ya.

kendi ağzınla söylüyorsun real sociedad da bile oynayamıyor diye..hala niye gönderildi diye kin kusuyorsun..sociedad da bile oynayamayan adamı gs napsın be kardeşim !!!!

Gs dediğin takımın kanadında yasin oynuyor farkettiysen dostum.real sociedadda 11'e giremez yasin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Emre Genc

quote:

Orijinalden alıntı: AthabaskA

ya hocam siz ne idraksız adamlarsınız ya.

Gs dediğin takımın kanadında yasin oynuyor farkettiysen dostum.real sociedadda 11'e giremez yasin.

iyi de güzel kardeşim... bruma yı kulüp niye gönderdi ? amrabat gibi biraz parlarda satarız diye.. bi yerimize kaçan 12 miyon euro nu ne kadarını kurtarsak kar. çünkü bu bruma gs da kalsa aydın kıvamında bir adam olup çıkacak..

anlatabildim mi ? leş bruma yı zmanında harcadığımız paradan ötürü ne kulübede köreltecek ne de sahada rezil futboluna katlanacak lükse sahip değiliz.

• bruma KAZMADIR nokta..hala boş insanlar bişeyler peşinde.

asıl soru sene başında da dediğim üzere tek kanadı yasin olan takımda amrabat nereye gönderiliyo.ya da neden 1 tane adam alınmadı.hatta sorun 1 senelik değil öncesi var.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.