Şimdi Ara

Gerçekten çok bunaldım artık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
288
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ne olur ne yapmam gerekiyor çok stresli bir dönemin içindeyim çıkmaz yola düştüm kendime zarar vermek istemiyorum

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Neden streslisin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Moueson kullanıcısına yanıt
    Basit gelebilir ama beni bunlar çok yoruyor artık kaç gündür abi okulda staj ayarlabilsinler diye hocaların yanında gittim beni her gün 10 saat beklettiler ayarlarız diye ortada birşey yok benden sonra gelenlere direkt 2. Gününde iş buldular ben halen bulamadım yarın 5. Gün olucak bana koyan o kadar bekleyip de 4 duvar arasında bana bir kuruş değer vermeyip benden sonra gelenlere direkt iş bulmaları ve bundan sonra bu sene baya psikolojim bozuldu dönem sonu yeterlilik sinavlari var geçene kadar girmen gerekiyor bende de heves yok hep kaldım derslerden geçemiyorum zaten birde bu çıkti başıma 4 senenin konularını dahil sınav yapacaklar diploma alabilmek için geçen senelerden ailevi problemlerim vardı bileğimde filan kesik izleri mevcut etkisini atlatamadim, sonra bir kızı seviyorum 2 senedir okulda açıldım ama reddedildim şuan başka adamla konuşuyor yüreğimi sizlatiyor hep bu senede baya sorumluluk sınavlarım var beynim artık almıyor dayanamıyor daha bir sürü şey varda benle alakalı oralara gelmeye gerek yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A15DF28FB -- 12 Eylül 2024; 20:16:0 >

• Hocalarından bıktım okulun boş boş işlerinden bıktım staj döneminden de nefret ediyorum Allah belalarını versin okumak istemiyorum artık yeter saçlarım 2 senede beyazladi yemin ederim yok böyle birşey ya meslek lisesi okuduğum gününün sabahıni neyse.

• Olm lisede böyle olmaması lazımdı ben de üniversite okumaktan bıktım şahsen her sene farklı üniversitelere gidiyorum bi kere de bölüm değiştim bir önlisans bölümü bitiremedim 3 senedir bu yüzden

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Gerçekten çok yanlızım ya
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.