Şimdi Ara

Su dolu serum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
1
Favori
1.295
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yakın zamanda bir videoda izlediğimi hatırlıyorum ama hangi video olduğunu bulamadım. Ayrıca internette aratıp bulmayı denedim ama bulamadım. Bi adama deney yapılıyordu serumda kimyasal değil su vardı ancak adam öyle bilmiyordu. Önce ayakları uyuşuyodu, sonra bedeni gidiyodu ve ölüyodu. Ancak su vardı yani aslında adam kendini piskolojik açıdan öldürüyodu. Bunun tam halini veya olayın adını bilen varsa paylaşabilir mi ? Şimdiden çok teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Merak ettim

• Çok su var ise hücreleri aşırı sudan deplazmoliz olup şişip patlayarak ölebilir ya da damara direk su girmesi tehlikeli olabilir.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Doğru viski yerine elmalı soda içen arkadaşlarım var ve baya iyi kafalara erişebiliyorlar
  • Psikoloji hocamız anlatmıştı geçen hafta bunu ama adını hatırlamıyorum

• Aşırı su felan değil arkadaşlar olay şu bi adam var hapishanede felan sanırım diyolarki zaten burda yaşlanıp ölceksin senin üstünde bi deney yapıcaz ailene de bi miktar para vericez ama deney şu vucuduna kimyasal vericez ve yavaş yavaş ölüceksin adam kabul ediyor ailesine para kalsın diye ama serumda kimyasal yok su var adam beynini kimyasal diye şartladı ve ölücem diye şartladı o yüzden ölüyordu olayın adını hatırlamıyorum plasebonun tersi bişey olabilir

• İyi de serum dediğimiz şey zaten su

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Su ısıtıcıya su mu kaçtı ?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • okuduktan sonra ellerimin uyuştuğunu hissettim.
  • Bunu ben de duymuştum. Ancak videosu olduğunu bilmiyordum.
  • İlginç

• quote:

Orijinalden alıntı: quaresmanıntrivelası

Aşırı su felan değil arkadaşlar olay şu bi adam var hapishanede felan sanırım diyolarki zaten burda yaşlanıp ölceksin senin üstünde bi deney yapıcaz ailene de bi miktar para vericez ama deney şu vucuduna kimyasal vericez ve yavaş yavaş ölüceksin adam kabul ediyor ailesine para kalsın diye ama serumda kimyasal yok su var adam beynini kimyasal diye şartladı ve ölücem diye şartladı o yüzden ölüyordu olayın adını hatırlamıyorum plasebonun tersi bişey olabilir
    Aynen hocam buydu çok sağol. Adını ben de hala hatırlamıyorum ama olay bu şekilde oluyor. Adama serumda miktarlar gösterip, şu seviyeye geldiğimde ayakların uyuşacak, şu seviyeye geldiğinde vücudun uyuşacak ve en sonda da ölüceksin diye şartlıyolar ve dediğiniz gibi adam kendini şartladığı için hepsi gerçekleşip ölüyordu.

• Konu ilgimi çekti ancak gerçekte böyle birşey in olması mümkün değil bonzai içenler bile ölüm tribine girmesine rağmen ilk seferde ölmuyorlar şartlama ile imkansız

• Crawlier C kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam öyle oluyordu oraları atlamışım

• İmkansız değil yaşanmış bir şey

• https://m.youtube.com/watch?v=vUm0Dp7mR2A

Linki atabildim mi bilmiyorum ama link çıkmadıysa; Oğuzhan Uğur Pinç 12. Bölüm :)

• Benim duydugumda bu eksi derecelere dusen tir dorseleri varya adini unuttum simdi, adam onun icinde mahsur kaliyor. Psikolojik olarak adam kendini oldurmus vucudunda yaralar falan bulunmus ama sonradan anlasiliyorki dorse calismiyormus.

• hocam ben babama serum taktırmaya gittim doktoru akrabası aradı bende dışarıdayım duyuyorum adam yemek tarifi gibi serum tarifi verdi boşa taktırmasın dedi dediği ilaç ve 2 litre suya katsın mı dedi onla içsin mi dedi hala merak ediyorum ne ilaçlarını dediğini ama karışım tarifi verdiydi.
  • İnsan beyninin ne kadar güçlü olduğunun göstergesi.

• Aynen hocam, olayın gerçekliği tartışılsada bu ve burda yazılan ona benzer olaylar aslında beynin ne kadar ilginç ve nelere sebep olabileceğini gösteriyor.

• Su dolu serum verilince ölüyor ha! Ben de okuyunca öldüren mesaj yazdım.

Öldüren mesaj: Sakın bu mesajın tamamını okumayın!
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.