Şimdi Ara

SU DÖKEN?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
774
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

SEZON SONU YOLCUSU

G.Saray'da Melo defteri sezon sonu kapanıyor. Maç başı ücretlerle yıllık birlikte ortalama 3.5 milyon euro kazanan, kiralama bedeli olarak da Juventus'a 1.5 milyon euro ödenen Brezilyalı oyuncunun hayal kırıklığı yaşatan performansı, yönetimin böyle bir karar almasına neden oldu.
    Brezilyalı futbolcu sezon başında ısrarla 3 yıllık anlaşma istemiş, ancak sarı-kırmızılı yönetim, yüksek maliyet nedeniyle uzun süreli sözleşmeye yanaşmamıştı. Melo, ligde 8 maçta sıfır gol, sıfır asist ve sıfır isabetli şut istatistiğiyle oynadı.

• iyiki almamışız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: «WhiSKy»

Sifir isabetli sut mu? Penaltida kaleyi tutturdu atmislar

Ligde diyormus pardon
  • Melo'nun bu takimda olmasinin Tek sebebi Bi kesim Kiytirik taraftardir.. Yönetim Geçen sene Şampiyon olunduktan Sonra Yani Ligler daha başlamadan En başindan beridir Meloyu almak istemiyordu.. Riera kavgasi falan Zaten herşeyi bitirmişti Gs ile melo arasinda... Ama bi kaç Taraftar bozuntusu ki onlardan forumda da çok var sorsan inkar ederler yok melo gelecek yok melo gelsin başka kimse gelmesin yok bize gereken tek melo gerisi yalan falan.. Yönetimde Sirf Taraftarin bi bölümü (Veletler) çok istedigi için Bugun melo takimdadir.. Yoksa yönetim meloyu Bir kez daha Kiralamayacakti.. Melo anca rüyasinda oynardi Galatasarayda.. Hemde Yilda 3.5 Milyon Euroya.... !!

Yönetim bakti çok tepki oluşacak gibi dediler napalim bari bi sene daha kiralayalim.. Bugun hepimizin kombinelere biletlere kantinlere verdigimiz paralar Oynamayan Melonun cebine 3.5 Milyon Euro olarak giriyo..

Riera bi maçta 2 gol atsin Aninda buralar Rieraya sözleşme önerilsin diye konular açilir..

. . . . > > > . . . Ne Mutlu TÜRK'ÜM Diyene . . . < < < . . . .

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Çok iyi oynasa bile uzatılmayacaktı bu sene

Bir ihtimal daha var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NoobDotacı

quote:

Orijinalden alıntı: Sedat.

Melo'nun bu takimda olmasinin Tek sebebi Bi kesim Kiytirik taraftardir.. Yönetim Geçen sene Şampiyon olunduktan Sonra Yani Ligler daha başlamadan En başindan beridir Meloyu almak istemiyordu.. Riera kavgasi falan Zaten herşeyi bitirmişti Gs ile melo arasinda... Ama bi kaç Taraftar bozuntusu ki onlardan forumda da çok var sorsan inkar ederler yok melo gelecek yok melo gelsin başka kimse gelmesin yok bize gereken tek melo gerisi yalan falan.. Yönetimde Sirf Taraftarin bi bölümü (Veletler) çok istedigi için Bugun melo takimdadir.. Yoksa yönetim meloyu Bir kez daha Kiralamayacakti.. Melo anca rüyasinda oynardi Galatasarayda.. Hemde Yilda 3.5 Milyon Euroya.... !!

Yönetim bakti çok tepki oluşacak gibi dediler napalim bari bi sene daha kiralayalim.. Bugun hepimizin kombinelere biletlere kantinlere verdigimiz paralar Oynamayan Melonun cebine 3.5 Milyon Euro olarak giriyo..

Riera bi maçta 2 gol atsin Aninda buralar Rieraya sözleşme önerilsin diye konular açilir..

Biraz vefali ol . 2 ayda adam satma . Melonun boyle oynamasinin sebebi de yonetim eylulde transfer yaparsa boyle olur

Geçeceksin o işleri Bana laf salatasi yapmayin.. 2 Ayda adam satmiyorum burda Melo Geçen sene Riera kavgasinda zaten Bitti bu klüp için.. Klüp içinde bitti Takim içinde bitti Yönetim kadrosu içinde Bitmişti.. Melonun böyle oynamasinin Sebebide yönetim falan değildir, Adam olan Kapatir kendini 2 3 hafta tesise Kondisyonunda dibine vurur Tekniginde... İşiniz gücünüz Kendimizi Nasil kandirsakta Mutlu olsak...

Melo değil Eylülde Hiç bi zaman Katilamayacakti takima Eğer zirlayan bi kaç kişi olmasaydi.. Yönetim Yaz döneminde Melo Asla gelmeyecek Melo gündemimizde Yok Desede Yine bi kaç yüz kişi Susmadi.. Meloda melo, meloda melo...

Şimdi Tepe tepe kullanin meloyu..

. . . . > > > . . . Ne Mutlu TÜRK'ÜM Diyene . . . < < < . . . .

• quote:

Orijinalden alıntı: NoobDotacı

quote:

Orijinalden alıntı: Sedat.

Melo'nun bu takimda olmasinin Tek sebebi Bi kesim Kiytirik taraftardir.. Yönetim Geçen sene Şampiyon olunduktan Sonra Yani Ligler daha başlamadan En başindan beridir Meloyu almak istemiyordu.. Riera kavgasi falan Zaten herşeyi bitirmişti Gs ile melo arasinda... Ama bi kaç Taraftar bozuntusu ki onlardan forumda da çok var sorsan inkar ederler yok melo gelecek yok melo gelsin başka kimse gelmesin yok bize gereken tek melo gerisi yalan falan.. Yönetimde Sirf Taraftarin bi bölümü (Veletler) çok istedigi için Bugun melo takimdadir.. Yoksa yönetim meloyu Bir kez daha Kiralamayacakti.. Melo anca rüyasinda oynardi Galatasarayda.. Hemde Yilda 3.5 Milyon Euroya.... !!

Biraz vefali ol . 2 ayda adam satma . Melonun boyle oynamasinin sebebi de yonetim eylulde transfer yaparsa boyle olur

Allah Allah çocuk oyuncağı galiba bu işler?Bana ne geçen yıldan o geçen yıldı,hakkını da tonla parayla aldı zaten,bu yıl tam bir fiyasko.

• Ocaktan sonra samba yaparsa bilinki işi ağırdan alan yönetimin suçu vardır şuanki performansında. Adam çabalıyor, birşeyler yapmak istiyor ama vücut biryere kadar müsade ediyor.
  • yönetimin suçu bence o kadar ağırdan almıcaktı juventus antrenmanlara çıkarmıyodu adam ne yapsın

PSN : facxx96
    For Honor - UFC 2 - Tom Clancy's Rainbow Six Siege - Fifa 19 - NBA 2K18
  • bence iyi adam bırakırlarsa yanlış yaparlar,melo gibi dinamik adamı zor buluruz ortasahada

Steady as she goes..
  • quote:

Orijinalden alıntı: JamesKırkRobertLars

Transferi ağustos-eylül ayına bırakırsan olacağı bu.Adam öğrencilerden fazla tatil yaptı neredeyse.Şimdide performansı kötü diye eleştiriyoruz.

Adam dediğin mesleğinin gereğini yapar. Takım yok diye yan gelip yatmaz.

GALATASA|RA|Y
  • quote:

Orijinalden alıntı: SPaCeLoRD

quote:

Orijinalden alıntı: JamesKırkRobertLars

Transferi ağustos-eylül ayına bırakırsan olacağı bu.Adam öğrencilerden fazla tatil yaptı neredeyse.Şimdide performansı kötü diye eleştiriyoruz.

Adam dediğin mesleğinin gereğini yapar. Takım yok diye yan gelip yatmaz.

Aynen öyle, ben de bunu anlamıyorum adam eylüle kadar anlaşılmadı diye yan gelip yatmak durumunda değil. İş ahlakı diye birşey var, kişisel antremanlarla kendini formda tutabilirdi. Dünyanın parasını kazanıyorlar bir antrenör tutmak zor bir iş olmasa gerek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    disruption it would bring with it..
  • mart ile mayıs ayları arası yardırarak oynar (yumurtanın bir yerlere sıkışma durumu) o zaman da dersiniz alalım alalım diye.. (valla ne yalan söyleyeyim ben de öyle derim)

[size=1
  • http://www.fotomac.com.tr/Galatasaray/2012/10/30/melo-sezon-sonu-yolcu

Hem haber Fotomaç'ın hem de imza falan yok, yani haberi yapan kişi belli değil. Öğle vakti " dur kısa bir senaryo yazıp öyle yemeğe çıkalım " kafasıyla yazılmış bir haber daha kısaca.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.