< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
|
Yani simdi ben şahsen bir filtreye güvenip, bu filtre uzun gitsin, parasını cıkartsın, mesela membranı 5 sene kullanayım, karbonu 2 sene kullanayım demiyorum. Su camurlu gelir, sebekede arıza olur, filtreler gümleyebilir bunun garantisi var mı? Yok. O yüzden hesaplı filtre setlerini daha kısa aralıklarla değiştiriyorum. Mesela gidip 4 omnipure 1 filmtec'e parayı verip 5 sene gitmeli abi yaklaşımını sacma buluyorum Yani cevabım ucuz bir membran ve swun chyan vs olur, tat farkını ben cok hissetmiyorum benim icin fark yok gibi gercekten < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 1 Ağustos 2026; 18:18:29 > |
|
|
Hocam su arıtma cihazlarına cok fazla kar koyuyorlar. Bu adamın yaptıgı en ise yarar sey, şu şemayı olusturması olmuş diyebilirim Bu şematigi inceleyerek 5'li bir su arıtma cihazını kendimiz toplayabiliriz, istege bağlı alkali filtre ekleyebiliriz, kaliteli dirsekler icin Swun Chyan kullanabiliriz, tank icin PAE vs bunların hepsi piyasadan bulunabiliyor filtre setini de kafamıza göre iste Vontron, SC flan seceriz Arırtma dış ksası bulmak biraz z0rluyor ama online alışveris sitelerinde bulunabiliyor Ben ugraşmam hazır alayım derseniz ucuz bir piyasa arıtmaya SC filtre seti öneriyorum Filtre setiyle de uğraşmayalım derseniz puretron satıcısından Swun Chyan artı vontron filtre setli arıtma cihazı alın 10 - 12 civarına malolur muhtemelen ![]() < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 1 Ağustos 2026; 18:25:6 > |
|
Bu arıtma mevzularında benden arıtma cihazı önerisi istedikleri zman ben forum kullanıcısı olarak, bütceye göre farklı cihazlar öneriyorum, iste marksız yerli cihazdan, ihl*s cihaza, ihl*s cihazdan sizin toplama cihazlara kdar degisiyor puretron'dan toplama cihaz alın dedigimde, o zmaan benim link vermem gerekiyor Sitenizde toplama cihaz olusturuldugu zman bu olusturulmus cihazın linkinin paylaşılabilmesi ve linke tıklayanın hazır toplanmış cihaza yönlendirilmesi yazılım mevzusu gelirse bu sekil öneride bulunuruz Normal şartlarda cihaz soranlara, sizin siteden toplayıp cihaz linki atmak istedigimde, x y z parçaları tek tek al seklinde öneride bulunmaya bazen üseniyorum. Sonucta firma elemanı değilim bir cıkarım yok sadece tavsiyede bulunuyorum ve insanlara yardım etmeye calısıyorum ama uzun uzun şunu bunu al seklinde tarif etmek uzun bir mevzu. Cihaz toplansın, hazır link olusturulsun, linke tıklayanın karşısına toplanmış cihaz gelsin, sepete atıp satın alsınlar.. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 1 Ağustos 2026; 18:47:57 > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _SiTeMKaR_ -- 1 Ağustos 2026; 19:27:3 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
o kaßanin aynisini ayni rengi kullaniyorum almadan once arkada port girislerinin oldugu plstigin kaynak yerlerinden suphe etmistim ama ksa elime gecince orta braketin saglam bir malzemeden yapildigini gordum, kirilma riski yok ve govde plstik klitesi de iyi bu ksadan once kirmizi bir filtek ksa almistim hatta onu direkt cope attim plstik kalitesi igrencti bu ksa cok alinabilir bir urun < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 1 Ağustos 2026; 22:21:45 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SPRİNGWATER -- 8 Ağustos 2026; 20:48:42 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
https://forum.donanimhaber.com/aritma-cihazi-ariyorsun-ve-kafan-karisti-degil-mi--152399899 @Headlong Into Carnage @butters01 Prio da eklenir listeye özellikle membranı. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Birkanbey -- 8 Ağustos 2026; 21:51:14 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|