Şimdi Ara

Su Arıtma Cihazları için Sıcak Fırsatlar (264. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
10.553
Cevap
410
Favori
647.921
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
27 oy
Giriş
  • merhaba,watermanya markalı depolu su arıtma cihazımız var.filtrelerini değiştirmek istiyoruz ne önerirsiniz?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Teşekkürler hocam. Arıtma alma durumumuz olabilir. Hyundai kullanıyordu ailem, peder beylere amiyane tabirle kakalamışlar ürünü 2 sene önce. Filtreleri dandik bir de T gibi bağlantı çeşidi var pek anlamam ancak ilk kez gördüm böyle filtreleri, 2 senedir de değişmiyor zaten bakalım yeni alacağız gibi görünüyor.

Kapalı kasa ise inline filtreler olur hocam, web üzerinde inline 5li filtre takımı yazarak bulabilirsin, eğer nsfli istersen size şunu öneririm pahalı dersen de 200liraya çubuklu inline filtreler bulabilirsin.

Alt kalite set kendi kullandığın da bu set kalitesinde olma ihtimali %90 (max 6vay ya da 1 yil ömrü olur)
    https://p8zh.adj.st/mk12x3o_m4o2h83?adjust_t=mk12x3o_m4o2h83&Page=Product&CampaignId=61&BoutiqueId=61&ContentId=112467648&MerchantId=143432&PdpSource=seller_store&FilterOverPriceListings=false&utm_source=share&utm_medium=product_free&link_userID=20468696&utm_term=20468696&link_contentid=112467648&utm_campaign=112467648&adjust_campaign=product_free&adjust_deeplink=ty%3A%2F%2F%3FPage%3DProduct%26CampaignId%3D61%26BoutiqueId%3D61%26ContentId%3D112467648%26MerchantId%3D143432%26PdpSource%3Dseller_store%26FilterOverPriceListings%3Dfalse%26adjust_t%3Dmk12x3o_m4o2h83%26adjust_tracker_limit%3D250000%26link_contentid%3D112467648%26utm_campaign%3D112467648%26adjust_campaign%3Dproduct_free%26utm_source%3Dshare%26utm_medium%3Dproduct_free%26link_userID%3D20468696%26utm_term%3D20468696&adjust_redirect=https%3A%2F%2Fwww.trendyol.com%2FAQUAZEYN%2FInline-Kapali-Kasa-Tum-Su-Aritma-Cihazlarina-Uyumlu-Ihlas-Aura-Cebilon-Plus-Uyumlu-5-li-Filtre-Seti-p-112467648%3FboutiqueId%3D61%26adjust_t%3Dmk12x3o_m4o2h83%26adjust_tracker_limit%3D250000%26adjust_campaign%3Dproduct_free%26utm_source%3Dshare%26utm_medium%3Dproduct_free%26link_userID%3D20468696%26utm_term%3D20468696%26link_contentid%3D112467648%26utm_campaign%3D112467648

Orta kalite set (önerim olur. 1-2 yıl ömrü olur)https://royalgreen.com.tr/urun/inline-5-li-filtre-seti/

Üst sınıf set (usa olduğu için pahalı çokta senin cihaza önermem ama 2 yil kullanırsın)

https://royalgreen.com.tr/urun/omnipure-5-li-filtre-seti-filmtec-membranli/

• 2-2,5 yıl kadar oldu cihazı alalı. Filtreleri değiştirmem gerekiyor.Royal Green Lux Plus pompalı model. Filtre fiyatları 2400 olmuş insana yeni cihaz aldırmayı düşündürtüyor resmen :D indirim vs yok mu donanımhaberliye

1250₺ servis dahil fiyat
    https://royalgreen.com.tr/urun/inline-6-li-filtre-seti/

2 sene istersen bu seti de kullanabilirsiniz eğer Marmara bölgesindeyseniz, ama başka bölgedeyseniz yılda bir 4 filtre 2 yılda bir komple değişimi olur bu setin. Su kalitesi olarak arada çok fark görmedim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kadirt -- 23 Haziran 2022; 0:11:46 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • albaywolf kullanıcısına yanıt
    Taşınma durumunda evet sökülüp yeni yere takılıyor tekrar. Bulunduğunuz il için f/p ürünü budur hocam.

Hocam 1 ay gibi bir süre ücretli deneme imkanı vermiyor mu firma, sonuçta 2 yıl gibi bir süre sözleşme yapıyorlar, 2 yıl sözleşme yapmadan ilk bir ay deneme süresi verse misal suyun tadına ve kalitesine siz karar verirsiniz. Tat olayı herkeste aynı etkiyi göstermez.

Ama ters osmoz sistemleri genel olarak içimi hoş tatlı ve kokusuz bir su verdiği için %98 kullanıcılar tadını beğenir. Kiralama maliyetleri yüksek değilse kiralama ile devam edebilsin.

Daha üst seviye cihazlarda var piyasada satın alıp filtre maliyetleri ile bir karşılaştırma yapınız ve ona göre karar veriniz.

Misal şu üst seviye cihazla bir karşılaştırma yapınız kiralama ve satın alma maliyetlerini.

NSF/ANSI 58 sertifikalı Royal Green luxplus modeli, piyasa satış fiyatı 5650₺ forum kullanıcılarına 250₺ indirimle 5400 nakit ödemede ise %10 indirimle 4860₺

2 yıllık filtre maliyeti 2400₺ verilen tüm fiyatlar servis dahil fiyatlandır.

Böyle bir ürünü uzun süre kullandığında yapılan hesaplarda max 150₺ gibi aylık cihaz ve bakım maliyeti çıkar ortaya. Kiralamak uçuk fiyatlar çıkmıyorsa kiralayabilirsiniz. Ama ben size karşılaştırmayı üst seviye ürün ile yaptım, kendi kategorisinde bir ürünle yaparsan bakım maliyetleri 2,3 kat aşağı inebilir.

• resimdeki filtreler iyimidir. alternatif başka ne alabiliriz filtreler bayaa pahalanmış.ihlas olanlarımı alsam 5 li filtre var
     Su Arıtma Cihazları için Sıcak Fırsatlar

Su Arıtma Cihazları için Sıcak Fırsatlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akhenatonnn -- 23 Haziran 2022; 12:20:5 >

• Teşekkür ederim. Şu anda aylık 500 tl damacana suya ödüyoruz. Arçelik su kiralama için 24 ay boyunca 270 tl aylık istiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kadirt -- 23 Haziran 2022; 15:32:21 >
  • Akhenatonnn kullanıcısına yanıt
    İhlas yazanlar iyi değil, diğeri güzel

Royal Green marka 4,350 TL ödeyerek satın aldığım su arıtma cihazı aynı gün kargoya verildi, bir gün sonra teslim edildi, teslim edildikten sonraki gün de yani ürünü sipariş ettikten iki gün sonra servis montajı yapmak için geldi. Buraya kadar herşey gayet güzeldi. Kargo ile gelen ürünün kutusunu montajı yapmak için gelen usta ile birlikte açtık, usta montaja başladı ama ürünün filtreleri gönderilmediği için montajı tamamlayamadık. Firmayı aradım ama sanırım mesai saati bittiği için telefonu açan olmadı. Yarın tekrar arayacağım. Gelişmeleri tekrar buradan yazarım. Firmanın Ankara gibi çok büyük bir şehirde bile yedek parça bulundurmaması, tüm ürünlerin İstanbul'dan kargo ile gönderilmesi, firmanın ürünü kargoya vermeden önce içindeki parçaları kontrol etmemesi vs elbette düşündürücü. Umarım bundan sonraki süreçte başka sorun yaşamam...

• erkan79 E kullanıcısına yanıt
    Erkan bey iyi akşamlar;

Az önce forumda gezinirken tesadüfen yorumunuzu gördüm ve kısa bir araştırma sonucu problemi tespit ettim,

Çok garip bir şekilde cihazınızda demonte olarak bulunan üç adet filtrenizin ekip arkadaşımın şaşkınlığı neticesinde koliden çıkmadığını öğrendim.

Son paketleme yapılan 50 adet ürün serisinin tamamında bu hata olmuş,

Depoda durum tespit edildiğinde ise bu ürünlerden 2 tanesi çoktan müşterilere kargolanmış (bizi sizinki)

Teknisyen arkadaşım sizlere sabah bizden bilgi alıp döneceğini belirtmiş sanırım,

Kendisiyle görüşüldü yarın arkadaşlarım hızlıca teknisyene filtreleri kargolayacak ve teknisyen cumartesi sizi ziyaret edip yarım kalan işlemi tamamlayacak

Eksiklik ve yaşadığınız maduriyetten ötürü şirketimiz adına özür dilerim.

Ümit ATMACA
    05324505342

Not:Sormak istediğiniz bir konu, yaşadığınız bir sorun yada herhangi bir konuda bana direk ulaşabilirsiniz.

Sizlere destek olmak beni mutlu eder.

Mutlu akşamlar dilerim.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• kadirt kullanıcısına yanıt
    3 ay önce bende İhlas baglattim 1400 TL di sanırım
    Çok memnunum tavsiye ederim damacana derdinden taşıma derdinden kurtuldum

Ümit Bey

Kasım ayında bağlattığımız cihazda bize göre sorun yok, kontrol falan etmek gerekir mi? Filtre değişimi gereksinimi vardır yoktur nasıl anlarız?

mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.