< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZevkiSefa -- 23 Eylül 2023; 19:33:49 > |
Arıtma Cihazı arıyorsun ve kafan karıştı değil mi ?

-
-
Hocam a-z ye yazmışsın, bilgilendirici olmuş. Herkes sizin gibi araştırmacı olsa keşke. Arıtma cihazı almak isteyenler için ön bilgilendirici ve uyarıcı bir içerik olmuş. Sizi tebrik ederim. -
Emek verip vakit ayırdığınız için teşekkür ederim, gerçekten çok tatmin edici bir yazı oldu. Artık kafamda bir çok soru netleşti. Tebrik ederim.
-
Teşekkür ederim Galip hocam. Değerlendirmeniz benim için önemliydi. Şeffaflığınız ve geri dönüşünüz için ayrıyeten tekrar size teşekkür ederim. -
Teşekkürler ederim. Umarım işinize yarar. -
su arıtma sistemi almak isteyip araştırma yapanlar için gayet güzel bir yazı olmuş, elinize sağlık
-
Teşekkür ederim Çetin hocam . -
Galip hocam az öncebirşeyi farkettim bioceranın sertifika aldığı evraklar var mesela royal green sayfasında , tarih 2015 yılına ait diyor mesela su analiz raporu . Bunlar tekrar güncellenmemişti ? yakın tarihte yapılan güncel raporları nerede bulunur ?
-
Atık suya karşıyım hatta bence bu sistemler belirttiginiz pompasız yasaklanması gerek. 3 litre su için 30 litre atık döken sistemler var youtubeda.
Alttaki ters ozmozsuz linkler ise kafamı karıştırıyor. Olur mu acaba diye
https://www.netsuaritma.com/atik-su-uretmeyen-su-aritma-cihazi/
https://www.springwater.com.tr/aqua-love-alkali-mineral-su-aritma-cihazi-atik-su-atmayan
-
Merak ettiğim bir konu, ama araştırmaya fırsat bulamadım. Eğer faydalı bilgilere ulaşabilirseniz bizimle de paylaşırsanız çok seviniriz. -
Ben geçen sene bakıp Hotpoint Ariston UV cihazını tercih etmiştim. Amwayin de var daha profosyenel ama pahalı.
Bir sene sonra bozuldu cihaz garantiye gönderdim bizde sorun yok dedi. Yüksek filitre değişim maliyeti çıkardı attım.
Çok su içilen kalabalık aileler amwayin cihazını alabilir biz iki kişiyiz pahalı geliyor bana. -
Tavsiyeniz için teşekkür ederim ama neye göre tavsiye ediyorsunuz? Filtrelerini, bağlantı ekipmanlarını vs biliyor musunuz? Cihaz hakkında tecrübeleriniz nedir? -
Bilgilendirici bir yazı olmuş. Teşekkür ederim. Ben de şuan arıtıcı almayı düşünüyorum. Araştırma aşamasındayım. Nsf onaylı diğer marka ve modeller hakkında bilginiz varsa ve paylaşabilirseniz memnun olurum. -
Rica ederim. İsim isim hangileri var pek bilmiyorum hocam hepsine ayrı ayrı bakmadım, sizin ilgilendiğiniz başka marka filtre vs ne varsa adını yazın beraber bakalım. C. C. K firmasının filtreleri, purefer markasının filtreleri ayrıca global water solution markasının imzası olan ürünler genelde nsfli. Bu saydığım markaları görmüştüm, konuda geçen filtrelerden daha ekonomiklerdir. Kalite olarak farkları mevcut tabi ki.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZevkiSefa -- 4 Nisan 2022; 0:36:51 > -
Siz araştırmışsınız bilginiz vardır diye sordum. Yazdığınız markaları da dikkate alacağım. İhlasın da nsf onaylı ürünleri var. Kullandıkları parça ve filtrelerle ilgili bilgi göremedim. Bilginiz var mı?
-
Konunun Sonunda eklediğim konu başlıkları var, kaliteli arıtma cihazı filtre önerileri konusunda okumuştum sanırım, filtreleri her seri de farklı geliyor ve kapalı sistemdeki filtreleri sadece ihlastan alınanlar uyuyor gibi konuşmalar hatırlıyorum. YouTubeda da benzer videoları var. Hatırladığım iyi bir yanları yok. Forumda ihlas arıtma diye arayın, öyle de bulursunuz.
Hatırlatma babında da bulduklarınızı buraya geri dönüş olarak eklerseniz seviniriz. Bilgilerimiz tazelenir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZevkiSefa -- 4 Nisan 2022; 0:38:25 > -
KS11 modeli için yorumunuz nedir? Filtreler ve tank nsfli galiba. Sitede ürün de nsf belgeli gibi bir abare var.
-
Purefer marka filtrelerinin ellerinde olmadığı için c.c.k firmasına ait filtreler ile yardımcı oluyorlardı . Durumu netleştirmek için Çetin beyi arayıp sorabilirsiniz , Bir de sitede tankı tanpac ro-122 olarak görünüyor. Öyle mi Gelecek yoksa tr marka nsfli başka bir tank mı gelecek onu da sorun.Tank için söylüyorum ,Maaliyet sorunları nedeniyle bazı parçalar değişmiş ama site üzerinde eski bilgiler olabiliyor. Bağlantı ekipmanları için de bilgi almanızda fayda var . Nsf li bağlantı elemanları bu ay içinde gelecekti. Gelmişse ekonomik olarak tabi ki tercih edilebilir. Filmtek membran ve biocera zaten var.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZevkiSefa -- 10 Nisan 2023; 14:34:21 > -
Güzel bilgiler var evet araştırmacı kişileri severim bende 2 sene önce böyleydim 👍😜 -
Senin de az başını ağrıtmadım :)
![]() Biocera'nın güncel mineral test raporu 09.15.2021 yılına ait. sürahi tipi filtresine ait test sonuçlarıdır, 2015 raporu ise mavi renkli olan filtrenin yani 11 inc serisi, Türkiye de satılan beyaz 10 inc olanlar hiç test yapılmadı zaten, kısaca hiç bir tane rapor yok şuan güncel satılan Biocera'ların |
Hayır sahte filtreleri ifşalamak için buradayım, halkımız doğru ürün kullansın yeter bize. |
Hindistanda satılan bioceralar bir ara daha gündem olmuştu, Türkiye mümessili firmasına bu konuyu o zaman ilettik, oda Biocera firmasına bunu sordu m, içeriği azaltılmış biocera verdiklerini söylediler o yüzden ucuza satabilirmiş. Ne kadarı doğru bilinmez tabii satan benim malım kötü diyecek hali yok, son zamanlarda evet bioceralarda bir zaman sonra pH sorunu olduğu konusunda geri dönüşler yok değil.
Biocera'yı zaten bizler nsf sertifikası olduğu için tercih ediyoruz. Buna şuan başka da bir rakip yok Türkiye de, pH filtresi var yok değil ama onların nsf onayı olmadığı için içinde kullanılan taşların toksik olup olmadığı belli olmadığı için çok tercih edilmiyor forumda, tercih edilmiyor derken araştıran kişiler tercih etmiyor yoksa o filtreler bioceraya göre 100 kat daha fazla adette sattığına eminim o da ayrı bir konu, çünkü daha uygun fiyatlara satılabiliyor. Biocera daha uygun fiyata satılamaz mi elbette satılır ama şuan tek firma ithal ettiği için verdiği fiyata razı gelmek zorunda kalıyoruz. Ayrıca ph değerin zaten 7 ve üzeri ise alkali kullanmanın çokta mühim olduğuna katılmıyorum ama ro sistemli su aritma cihazi kullanıyorsan %99 zaten 7 ph altında hatta 6 ph su kullanıyorsun diyebiliriz. Bu yüzden alkali filtre suyu iyileştirmek için tercih edilir, alkali derken 7 üzeri su alkalidir. *Ayrıca yönetmelik gereği 6.5 ila 9.5 arası ph olması gerekiyor içilebilir su olması için. **Ayrıca çok nasıl ki 6.5 değere yaklaştıkça su tehlike alarmı veriyorsa 9.5 değerinede yaklaştıkça tehlike alarmı verir. Suyun kalitesi için kaç pH değeri derseniz onun net bir sonucu yoktur. Yönetmeliğe uymak en doğru seçim olacaktır. 6.5 ila 9.5 arası |
O zaman post kullanmanın bir mantığı yokki, postu iptal edin, ayrıca post karbon kullanmak zorunda da değilsiniz biocera olsun ya da olmasın. Zaten membran öncesi iki tane kaliteli coconut karbon kullanırsanız post kullanmanıza gerek kalmıyor, hem paradan tasarruf edersiniz hemde karbonun zararlarından kurtulmuş olursunuz. Deneyin postsuzda çok memnun kalacaksınız.
|
Güzel bir çalışma, bu kadar çok bu konuda şikayet var iken bu çalışamayı distribütörü yerine siz yapmanız size puan yazdı. Ama bu ithalatçıların ne kadar kontrolsüz olduğunun da bir kanıtı.
Benim buradan ısrarla akredite lab sonucu görmek istemem de biraz bu sebeplerden. Bu kadar içerikle oynanan bir ürünün, mineral değerleri artık bambaşka bir düzeyde. Adamlar içine başka toplar bile koyabilir. Çünkü bir kontrol mekanizması yok. NSF onayı filtre olarak yok. İçindeki toplara var fakat içinde hangi top olduğunu ve miktarını bilmiyoruz. Bence her partide ithatcı firma test yaptırmalı. Ülkemizden giden her gıda ürünü bütün ülkeler nasıl analiz yapıyor görüyoruz. En ufak bir sorunda bütün partiyi geri iade ediyorlar. Biz napıyorız elin Korelisine , Taiwan lısına güvenip kontrolsüz fiktrelerinden geçen suları içiyoruz. Ama bizim millet malesef bunu hakkediyor. Tüketici bilinci en alt düzeyde. |
Abi sözüm sana değil sakın yanlış anlama
“Eğer yavaş akışta herşey normal ve dikey konumda olduğu halde hala yükseltmiyorsa ikinci bir biocera takmanız gerekmektedir” Böyle bir şey olabilir mi abi Allah aşkına , böyle bir çözüm yolu olabilir mi ? Bir tanesi zaten deli para , çözüm için ikinciyi alacakmışız . Firma sakın içeriği eski haline getireyim falan demesin . Piyasaya biotec girecek daha uygun fiyata hem de , aynı amaç için inç olarak daha büyük olarak bir de . İçindeki top çeşidi aynı miktar olarak fazla ise Bioceranın hamle yapma zamanı geldi . Ya indirim yapacak ya içeriği düzeltecek yoksa eskisi kadar rağbet görmeyebilir. |
1075 lira lg arıtma LG 5 Aşamalı Kapalı Kasa Su Arıtma Cihazı Fiyatı (hepsiburada.com) 2500 lira lg arıtma Lg Chem Membranlı Su Arıtma Cihazı Fiyatı - Taksit Seçenekleri (hepsiburada.com) iki arıtma arasında ucurum fiyat var sizce ne farkı var |
Ne fası kardeşim ya herkez araştırsın etsin yerli yabancı kaynakları filtrelerini öyle alsın çivisi çıkmış su arıtma piyasasının
|
Göndermiş olduğunuz ürünleri satan firmalar ile görüşüp değerlendirmeye alacağım, tavsiyeleriniz için teşekkür ederim. -iyi forumlar |
Benzer içerikler
- daire girişi kireç önleyici kullananlar
- regal nasıl bir marka
- siemens ankastre set kullanıcı yorumları
- xiaomi robot süpürge paspas yapmıyor
- kaliteli radyo tavsiye
- kameralı robot süpürge
- robot süpürge yüksekliği
- dyson süpürge başlıkları özellikleri
- a101 xiaomi air fryer
- en iyi su arıtma cihazı
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X