< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZevkiSefa -- 23 Nisan 2022; 23:35:45 > |
Arıtma Cihazı arıyorsun ve kafan karıştı değil mi ?

-
-
Hocam a-z ye yazmışsın, bilgilendirici olmuş. Herkes sizin gibi araştırmacı olsa keşke. Arıtma cihazı almak isteyenler için ön bilgilendirici ve uyarıcı bir içerik olmuş. Sizi tebrik ederim.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Emek verip vakit ayırdığınız için teşekkür ederim, gerçekten çok tatmin edici bir yazı oldu. Artık kafamda bir çok soru netleşti. Tebrik ederim.
-
Teşekkür ederim Galip hocam. Değerlendirmeniz benim için önemliydi. Şeffaflığınız ve geri dönüşünüz için ayrıyeten tekrar size teşekkür ederim.
Teşekkürler ederim. Umarım işinize yarar.
su arıtma sistemi almak isteyip araştırma yapanlar için gayet güzel bir yazı olmuş, elinize sağlık
-
Teşekkür ederim Çetin hocam .
Galip hocam az öncebirşeyi farkettim bioceranın sertifika aldığı evraklar var mesela royal green sayfasında , tarih 2015 yılına ait diyor mesela su analiz raporu . Bunlar tekrar güncellenmemişti ? yakın tarihte yapılan güncel raporları nerede bulunur ?
-
Atık suya karşıyım hatta bence bu sistemler belirttiginiz pompasız yasaklanması gerek. 3 litre su için 30 litre atık döken sistemler var youtubeda.
Alttaki ters ozmozsuz linkler ise kafamı karıştırıyor. Olur mu acaba diye
https://www.netsuaritma.com/atik-su-uretmeyen-su-aritma-cihazi/
https://www.springwater.com.tr/aqua-love-alkali-mineral-su-aritma-cihazi-atik-su-atmayan
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Merak ettiğim bir konu, ama araştırmaya fırsat bulamadım. Eğer faydalı bilgilere ulaşabilirseniz bizimle de paylaşırsanız çok seviniriz.
Ben geçen sene bakıp Hotpoint Ariston UV cihazını tercih etmiştim. Amwayin de var daha profosyenel ama pahalı.
Bir sene sonra bozuldu cihaz garantiye gönderdim bizde sorun yok dedi. Yüksek filitre değişim maliyeti çıkardı attım.
Çok su içilen kalabalık aileler amwayin cihazını alabilir biz iki kişiyiz pahalı geliyor bana.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Tavsiyeniz için teşekkür ederim ama neye göre tavsiye ediyorsunuz? Filtrelerini, bağlantı ekipmanlarını vs biliyor musunuz? Cihaz hakkında tecrübeleriniz nedir?
Bilgilendirici bir yazı olmuş. Teşekkür ederim. Ben de şuan arıtıcı almayı düşünüyorum. Araştırma aşamasındayım. Nsf onaylı diğer marka ve modeller hakkında bilginiz varsa ve paylaşabilirseniz memnun olurum.
Rica ederim. İsim isim hangileri var pek bilmiyorum hocam hepsine ayrı ayrı bakmadım, sizin ilgilendiğiniz başka marka filtre vs ne varsa adını yazın beraber bakalım. C. C. K firmasının filtreleri, purefer markasının filtreleri ayrıca global water solution markasının imzası olan ürünler genelde nsfli. Bu saydığım markaları görmüştüm, konuda geçen filtrelerden daha ekonomiklerdir. Kalite olarak farkları mevcut tabi ki.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZevkiSefa -- 4 Nisan 2022; 0:36:51 >
Siz araştırmışsınız bilginiz vardır diye sordum. Yazdığınız markaları da dikkate alacağım. İhlasın da nsf onaylı ürünleri var. Kullandıkları parça ve filtrelerle ilgili bilgi göremedim. Bilginiz var mı?
Konunun Sonunda eklediğim konu başlıkları var, kaliteli arıtma cihazı filtre önerileri konusunda okumuştum sanırım, filtreleri her seri de farklı geliyor ve kapalı sistemdeki filtreleri sadece ihlastan alınanlar uyuyor gibi konuşmalar hatırlıyorum. YouTubeda da benzer videoları var. Hatırladığım iyi bir yanları yok. Forumda ihlas arıtma diye arayın, öyle de bulursunuz.
Hatırlatma babında da bulduklarınızı buraya geri dönüş olarak eklerseniz seviniriz. Bilgilerimiz tazelenir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZevkiSefa -- 4 Nisan 2022; 0:38:25 >
KS11 modeli için yorumunuz nedir? Filtreler ve tank nsfli galiba. Sitede ürün de nsf belgeli gibi bir abare var.
-
Purefer marka filtrelerinin ellerinde olmadığı için yne nsf onaylı c.c.k firmasına ait filtreler ile yardımcı oluyorlardı . Durumu netleştirmek için Çetin beyi arayıp sorabilirsiniz , Bir de sitede tankı tanpac ro-122 olarak görünüyor. Öyle mi Gelecek yoksa tr marka nsfli başka bir tank mı gelecek onu da sorun.Tank için söylüyorum ,Maaliyet sorunları nedeniyle bazı parçalar değişmiş ama site üzerinde eski bilgiler olabiliyor. Bağlantı ekipmanları için de bilgi almanızda fayda var . Nsf li bağlantı elemanları bu ay içinde gelecekti. Gelmişse ekonomik olarak tabi ki tercih edilebilir. Filmtek membran ve biocera zaten var.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZevkiSefa -- 5 Nisan 2022; 10:10:39 > -
Güzel bilgiler var evet araştırmacı kişileri severim bende 2 sene önce böyleydim 👍👍
Senin de az başını ağrıtmadım :)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X