Şimdi Ara

Su Arıtma Cihazları için Sıcak Fırsatlar (430. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.935
Cevap
405
Favori
601.088
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
25 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 428429430431432
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Niye orijinalini kullanmıyoruzsunuz hocam pahalı mı satıyorlar veya ne kadara satıyorlar.

https://royalgreen.com.tr/urun/inline-4-lu-filtre-seti-kampanyasi/

1700₺ bu dörtlü seti öneririm cihazınıza uygundur. 1. Filtresi hariç hepsi nsf sertifikalıdır. Post kabonu en üst düzeyde yüksek kapasitelidir.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Headlong Into Carnage kullanıcısına yanıt
    İyi de bu arkadaş senede 2 veya 3 defa aynı mesajı devamlı yazıyor zaten.

• quote:

Orijinalden alıntı: tersosmos

Hocam ilk devreye girdiğinde pompa sesi olabilir veya pompanız bozulmuştur ses yapar , cihaz stop edene kadar ses devam ediyorsa pompadan kaynaklı, 5,6 saniye devreye girerken ses yapıyorsa valflerle alakalı bir sorun vardır. Servisini arayın gelip baksınlar. Cihazın normal çalışma sesi de olabilir sorunda olabilir.
    İlk başta yapmiyordu, son 2 aydır çok yapıyor hocam. Bir de geçen ay filtre değişimi için aradılar, ben hele bı piyasadan araştırayım, size dönüş yaparım dedim. Bu sefer garanti devre dışı kalır falan dediler. Var mı böyle bir durum?

• outofnick O kullanıcısına yanıt
    İhlasta selenoid valf yok bildiğim kadarıyla , shut of sistemi var . Bi süre sonra arıtma başladığında bu ses yapmaya başlar . Cihaz kaç senelikti ? Çok eski ise pompadan da olabilir , yeterli basınç gelmediğinde de çok ses yapar pompa .

Kapağı açın arıtma suyunu açıp , arıtmanın başlamasını bekleyin , ses geldiğinde dinleyin . Pompadan mı shut of dan mı başka bir yerden mi kendiniz bile anlarsınız . Foto çekip şundan geliyor derseniz buradan biz de söyleyebiliriz .

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • tersosmos kullanıcısına yanıt

Filtre mi satıyor acaba hocam?

• outofnick O kullanıcısına yanıt
    Silver modelinde garanti dışı kalacak bir tank ve musluk var hocam geri kalan parçaların fiyat olarak çok önemi yok. Tank 600-1200₺ arası, musluk ise 300-500 arası değişir. Cihazda başka da garantiyle ilgili para yapacak bir ekipman yok. Evet farklı marka filtre kullanırsan cihaz garanti kapsamı dışına çıkar.

Fiyatları uygunsa aynı firmadan değişin yapın, bundan satın alsanız servis hariç alacaksınız, bunu da göz önünde bulundurarak karar verin.

Elon Musk'ın elamanı bu Mars tapusu satıyor olabilir. Ayrıca no-name filtre satanı pek görmedim aynı filtreleri her firmadan satın alabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tersosmos -- 14 Ekim 2024; 11:43:9 >
  • crashserkan kullanıcısına yanıt
    bu mesajını görüp , bu filtreleri yazdığın yoruma göre alacak alanları kurtarmak adına bu mesajı yazma gereği hissediyorum . Nsf sertifikası olmayan ürünleri en geç 3-6 ayda bir , nsf sertifikalı olan modelleri de en geç 1 senede değiştirmek gerekir . Karbonlar bakteriler için güzel bir besi yeridir . Aynı zamanda bir süre sonra da tuttuklarını suya geri bırakmaya başlar . PH aynı tas aynı diye senelerce karbon kullanmak risktir ve gereksizdir .

Klasik örneğimizdir . Pentair gs 10 ro modelini ele alalım . Üzerinde 3300 galon ya da 1 sene ibaresi bulunur değişim için . Daha kalitelisi yokken o bile bir sene en geç beni değiştir diyorsa noname filtreleri 3-5 sene kullanılmamalıdır .

Alalım hocam biz de Mars tapusu herkes her seyi alıyor zaten biz mars tapusu alsak ne olacak?

Hocam membran hariç 1600 fiyat verdiler. Elimde öncesinden membran var. Cck filtrelere karar verdim ama sizin önerdiğiniz ona göre daha pahalı geldi.

https://puretronwater.com/urun/c-c-k-in-line-filtre-seti-kapali-kasa-cihazlar-icin/

Warford bunu çözemedi 😂😂

teşekkür ederim

• Size en son teknoloji atık su üretmeyen su arıtma cihazını tanıtmak istiyorum, kurulumu kolay, hiç bir alet kullanmadan tak çalıştır. Ayrıca nsf sertifikalı olup buzdolabı filtresi olarakta kullanabilirsiniz.

https://royalgreen.com.tr/urun/pentair-gs-10ro-post-tatlandirici-filtre/

Atık susuz arıtma cihazınız 950₺ dir.
    3308 galon 12.522 litre (12.5 ton) su arıtma kapasitelidir.

Kapasite testi nsf.org tarafından bizzat yapılmış olup suyunuzdaki kloru tutarak kokusuz berrak su verir, su da ki hiç bir minerale dokunmaz. Tak kullanz, ekstra musluğa ihtiyac duymaz, direkt mutfak evyesinin hortumuna dönüştürücü kullanarak takabilirsiniz.

Filtre giriş çıkışı 1/4 dişli olup siz buna 1/4 den 3/8'e dönüştürücü nipeli ile normal kullandığınız musluğunuza takabilirsiniz.
     Su Arıtma Cihazları için Sıcak Fırsatlar

Hocam bu CCK filtrelerde NSF yoktu degil mi?

Post karbonun da var hocam diğer inline 12 inc olan ön karbonlarda yok ama güzel kaliteli ürün nsf sertifikasız kaliteli ürün arayanlar için tavsiye edilebilir. Yoklukta çok güzel gider. Kim bilir belki de içinde kullanılan karbonun nsf'i vardır ama bu söylemde kalır sadece, üretici firma böyle bişey olsaydı da yazardı üstüne, şu marka karbon kullanılmıştır ve nsf sertifikalıdır diye. Artık buradaki nsf bilgisinin doğruluğuna inanıp inanmamakta size kalmış bir durumdur.

Sesli güldüm abi 😂😂 , eline sağlık ama az yazmışsın . Buna fitting lazım musluk lazım hortum lazım hat alma lazım , servis ücreti de koyduk mu oldu sana 3 bin tl 🙈

5 bin tl olsa da helal olsun , saçma sapan cihazlara o paraları istiyorlar zaten 😂

• ZevkiSefa kullanıcısına yanıt
    2 dönüştürücü nipeli yeterli hocam spiral boruya takmak için, her nalburda bulunur.
     Su Arıtma Cihazları için Sıcak Fırsatlar

Orantılı nipel alacaksın 1/4'den 3/8'e

950 liraya atık susuz arıtma önerisi veriyoruz burada fazla gülme, ekonomi önemli ve en azından bilirdik marka ve sertifikalı, kloru tutmak isteyenler için 10 numara öneri ve ayrıca buzdolabına da takılabilir bu filtre istersen, çıkışa T koyup hem musluğu hemde buzdolabını besler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tersosmos -- 14 Ekim 2024; 12:6:20 >

Sen direk mutfağa vs verelim diyorsun yani tamam o zaman oldu abi 😁. Lavabo altına falan takmak lazım aslında abi şaka bi yana . Soğuk su tarafında kullanılır .

Orada aklıma direk akışlı atık suyu olmayan cihazlar vs geldi , ondan güldüm yanlış anlaşılmasın 😁

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZevkiSefa -- 14 Ekim 2024; 12:8:37 >
  • ZevkiSefa kullanıcısına yanıt
    Evet, 2. Bir musluğa gerek yok, direkt mutfak musluğuna bağlanacak hiç bir hortum, musluk, hatalmaya gerek yok. Sadece bu filtre ve 2 adet Orantılı nipel yeterlidir.

Bugünkü eğitimimizin sonuna geldik . Yayında ve yapımda emeği geçen herkese teşekkürü bir borç bilirim .
    İyi arıtmalar herkese 😊

• 
Sayfa: önceki 428429430431432
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.