< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Su Arıtma Cihazları için Sıcak Fırsatlar (428. sayfa)

-
-
Arıtma suyu kaynarsa, su buharlaşıp kalan suyun tds'i yükselir hocam ama buharı geri suya çevirirse saf olur.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Tds yükseldi diyelim , kireç yapacak moleküller çaydanlıkta kalmaz mı ? Genelde yapışıyor ya abi çaydanlığa , 20 ppm de olsa bizim burada kaynatsam kireç yine oluşuyor , 1 haftada değil belki 3 ayda oluşuyor ama yine de oluşuyor mesela , amacım oydu , kalan birşey varsa kireç yapacak çaydanlıkta kalsın diye düşünmüştüm
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Kireç kaynamayla yol olmaz, hatta caydanlıkta kireç varsa 20ppm su o kireçi de suya katabilir. Hem niye kaynatıp enerji harcayalım abi.
Üzdü abi , ütüde kaynamış su kullanırdı anacazım ,😂 şebeke suyu ile çay yapınca çaydanlık dibi kireç olunca , kireçe sebep olan mineraller kaynatma yoluyla dibine yapışıyor su dan ayrılıyor gibi bir düşüncem vardı 🙈
Arkadaşlar selamlar bende ihlas ın dijital göstergeli modelinden var çok memnunum fakat filtre değişimleri bana çok maliyet oluşturmaya başladı. Cihazın ana membran filtresi hariç filtrelerin tanesi 500₺ olmuş ve bu filtreleri in bazılarını 6 ayda bazılarını senede bir değişim yapıyorlar. Acaba diyorum daha uygun fiyatlı filtreleri olan bir arıtma cihazına geçsem benim yararıma olur mu? Siz ne tavsiye edersiniz? Yorum alabilirsem sevinirim.
Hocam gelip değişimini servis dahil yapıyorlar, o kalitede bir ürün için fiyatları normal, daha ucuz mal etmek için sertikikasız filtreleri olan bir ürüne geçmen gerekiyor o da tüm filtreleri yenilenen servis dahi 1000 lira, kendin değişim yaparsan maksimum 500 liraya çözersin yılda bir bakım olarak. Önerim güvenli şekilde aynen devam etmenizdir. Daha uygun fiyatlı olanlarda aynı tadı yakalayamazsınız.
6 ayda blr 1 adet sediment 12 ayda blr karbonlar değişiyor sanırım cihazda, olması gerektiği gibi yapıyorlar.
bu zamana kadar iyi kazıklamışlar zaten daha iyllerini kendiniz bile takardınız ..
swun cyan cck filtrelere bakın.
-
Digital olan diyor yiğidim , tak çevir o
Hocam dijital modeli diyor, ona inline filtreler uymaz, ayrıca kart kontrolü var resetleyemezsiniz
Cck, swun filtrelerde servis dahil aynı fiyat zaten. Evine gelip 500₺ ye blr sediment değişimi şuan kimse yapmaz yani.
dikkat etmedim haklısın aslın o modeli hiç almamak lazım kendilerine mahkum ediyorlar resmen.
bu son çıkan philipsler nasıl hocam kasası içindekiler kaliteli duruyor markette baktım.
-
Merhabalar, kiracı olarak kaldığımız ev için su arıtma cihazı almak istiyorum, su içimi rahat sağlık açısından güvenilir mümkünse başka eve taşındığımda söküp götürebileceğim ürün tavsiyeniz var mıdır?
ihlasın ürünlerini inceledim ama 4bin-20bin gibi fiyat farklılıkları var önerilerinizi bekliyorum çok teşekkürler şimdiden
-
Arkadaşlar ben de yeni evime tezgah altı bir model almak istiyorum. Biraz bakındım ve modeller arasındaki farkları doğru anlayabildiğimi düşünmüyorum.
Fiyat önemsiz olacak şekilde günlük kullanım için en iyi hangi modeli alabilirim?
-
Hocam iyi günler atık su uretmiyorsa musluk suyundan ayristirdigini nereye atıyor?
Merhabalar efendim atık su atmayan ürünümüz kireç ve tortu filtreler de tutmaktadır tuzlu suyla yıkama işlemi sırasında reçine temizliği gerçekleşmektedir
Spring Water 11 Aşamalı 8 lt Evsel Su Arıtma Cihazı
https://www.hepsiburada.com/spring-water-11-asamali-8-lt-evsel-su-aritma-cihazi-p-HBV00000HJL7L?ftid=hsoz8rzxkyenpoc3&magaza=Spring+Water&url_src=ios-product-detail
Merhabalar efendim fiyat performans ürünü arıyorsanız paylaştığımız ürünü değerlendirmenizi öneririz .
Sumosu home naturel cihazı kullanan varmı önerirmisiniz ya da alternatifi nedir. Şebeke su basıncım yeterli ama yinede pompalı almayı düşünüyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Altanatifi ihlas silver modelidir 4K civarı fiyatı vardır. Basıncın yeterliyse pompaya gerek yoktur ama pompalı model her zaman daha düşük atık su oranına sahip olacaktır, yaklaşık %20 tasarruf sağlar.
Ben kullanıcısı değilim iki markanın da sadece uzman görüşümdür.
Atık su üretmeyen cihazlarınız arasında nasıl bir fark mevcut? Maddi tarafı kenara koyarak farkları belirtebilir misiniz?
Bir de bu cihazlarda pompa yok sanırım, yerine göre performans sıkıntısı oluyor mu?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cobbler -- 1 Ekim 2024; 14:8:37 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Atık su atmayan su arıtma cihazlarını iki ana grupta değerlendirebiliriz
1- reçine yardımıyla çalışan atıksu üretmeyen su arıtma cihazları
Bu ürün grubumuzda suyun içerisinde bulunan kireçi içerisinde bulunan gıdaya uygun özel reçine sayesinde %90 oranında aratır.
2- ultra filtrasyon Mebran yardımıyla arıtma yapan su arıtma cihazı
Bu cihaz tipi suyun içerisinde bulunan askıdaki partikülleri 0.01 mikron boyutunda artır ancak kireç arıtma kullanıcıların kalsiyum ve magnezyum kullanımı konusunda hassas olduğu durumlarda bu ürünü öneriyoruz.
Bu ürünlerin her ikisine de opsiyonel olarak Ultra Viole filtre ilave edilebililir .
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X