< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Su Arıtma Cihazları için Sıcak Fırsatlar (431. sayfa)

-
-
Atık su atmayan, arıtma cihazı hocam.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tersosmos -- 14 Ekim 2024; 14:4:28 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Çok iyiymiş, artık yapılması gerekiyordu ne öyle ,1 litre su için 3-5 litre atık..
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
tek filtre ile içme suyu almak mümkün mü hocam. benim abim de waterdrop diye bi marka almıştı amazondan. memnundu ama bana güvenilir gelmemişti. bi de onun musluğu ayrıydı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Atık susuz arıtma zaten başka bişey yapamaz hocam, sadece kloru, kokuyu tutarak suyun içimini düzeltir. Minerallere dokunmayan, atığı olmayan zaten farklı bir sisteme de gerek yok, şebeke suyu zaten içilebilir değerlerdedir, klor yüzünden içemiyoruz genelde. Atık susuz arıtmalar şebekeye birşey karıştığında pek filtre edemez, tam güvenilir arıtma olsun istiyorsanız Atık suyu olan ro sistem kullanmak gerekiyor. Önerdiğim sistem şebeke suyu 300ppm olan yerler için tat olarak ideal olacaktır, daha yüksek yerlerde tat olarak sorun çıkartabilir sadece.
Bulamadim hocam hiçbir yerde yok
bu firmayı ara, onların sattıkları bayi vardır oradan alabilirsiniz. Bu firma üreticisidir.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
300 400 TL'ye vermiyorlar artık zamı bunlara da bindirdiler
-
Mutlaka aynısına gerek yok JF marka olarak arat o da Esli
-
Geçen değişiklik olsun diyerek 5 lt su aldım 30 TL
Şu aritmanin kiymetini bilelim
Bende tam twrsi 5 lt damacana 20 TL , iki gün yetiyor ayda toplam 300 tl damacana suya veriyorum
Arıtma almak ve kullanmak pahalıya geliyor . o yüzden arıtmaya geçemedim
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
2-3 bin tl fiyat bandında cihaz arıyordum aşağıdaki linkteki cihazı buldum. lg chem markası hakkında bilgisi olan var mıdır? kore menşeli sanırım
www.hepsiburada.com
LG CHEM Aqua Deutsche Pompalı Siyah Renk 12 Lt 14 Aşama 7 Fiyatıhttps://www.hepsiburada.com/lg-chem-aqua-deutsche-pompali-siyah-renk-12-lt-14-asama-7-filtre-ters-ozmoz-su-aritma-cihazi-p-HBCV00004OV0AO?magaza=LG CHEM SU ARITMA -
Bir sediment arkası UF filtre sonrası 3 lü sistem olabilir.
-
LG diye bir membran yok hocam üretimi sonlandırdı o firma. Yani eskiden vardı. Ancak dikkat et arıtmada karbon filtreler, f**tek ve f*t gibi markalar olmasın.
Bunlar kloru almakta cok basarısız ve kalitesiz filtreler oldukları icin membran 2 ayda patlıyor..
Membrana klor hücum ediyor ve membran pert..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 22 Ekim 2024; 7:47:26 > -
Çakma gibi duruyor. Lg chem, made in Germany, nsf vs..
Cakma ve kalitesiz filtre cok sayın hocam. NSF'li filtrelerden bile bazıları igrenc derecede performansı düsük, karbonları kalitesiz.. NSF'li f*** filtreler mesela buna örnek olabilir.
Bir membranın uzun dayanımı karbonların klor filtrelemesi sayesinde oluyor. F** filtreler kloru temizleyemedigi icin membran patlar.. Zaten de F filtrelerin karbonları gibi sedimentleri de kalitesiz oldugu icin 5 mikron degil membran hemen cortluyor..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 22 Ekim 2024; 7:5:2 > -
Arkadaş çok iyi anlar bu işlerden , kullandığı membranlardan bura köye yol olduğu için üstüne yoktur 😂
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Tak 2 Ftek sediment catır catır membran calıstırırsın
Membran dayanımını arttırmak icin karbona ne gerek var abi, klor membrana bir sey yapmaz ki, ftek sedimentler, kireci bile yakalıyor membran uzun gedeyooo, zaten adamlar moleküler boyutta iyonları yakalayacak sediment dehnolojisi gelistirmisler.. dünyada ilk.. 0,0001 mikronluk membran gibi calısıyor ve kireci yani iyonik yapıları yakalıyor..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 22 Ekim 2024; 8:32:27 > -
Fizik, kimya, tüm temel bilimlere fatiha okundu..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 22 Ekim 2024; 8:56:28 > -
sen onların micron değerini ölçmüştün evde değil mi kaç mikron çıkmıştı 50 miydi neydi ?
boşver onu cck kullanalım bari
''Karbon takmadan kaliteli bir sediment kullan çatır çatır çalışır membran. Membran ömrünü en çok etkileyen demir tuz kireçtir. Karbon da bunları tutmada çok başarılı değildir . Membran önüne istersen otuz tane karbon tak bu yazdıklarım yoğun ise membran yine normal zamanda patlar. ''
buradan sediment kireç tutar anlamını çıkarmak için sanırım uzun yıllar her türlü membranı kullanmak gerekiyor
Müdür sen cidden iyi değilsin , söylenen her şeyi çok farklı yerlere getiriyorsun . Yorum kabiliyetine hayran kaldım .Dikkat et kendine ne olur , sen bize lazımsın
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X