Şimdi Ara

Su Arıtma Cihazları için Sıcak Fırsatlar (429. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9.935
Cevap
405
Favori
601.183
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
25 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 427428429430431
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Merhaba cevabınız için teşekkürler bende auro silver almayı düşünüyodum ama ihlas silver cihazı çok fazla atık su harcıyormuş şikayetvar ve YouTube da çok video çekilmiş 1 lt su arıtmak için 7-8 litre atık su harcıyormuş. Sumosu markası ise 1:1 ya da 1:2 oranında olduğunu belirttiği için sumosu ya yöneldim aslında

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Derin1905 D kullanıcısına yanıt
    Atık su hepsinde aynıdır 1:4 atar normalde, eğer şebeke suyu basıncın düşükse oran artar, iki ürünü de test edebilirsiniz birebir aynısı çıkar. Eğer şebeke basıncın 6 bar ve üzerindeyse veya cihaz pompalıysa 1:2.5 atar en düşük.

Tank kapalıyken bu oran 1:1 veya 1:1.5 olur. Ürünüde tank açıkken kullanıldığı için 1:4 oran geçerlidir ve bu oranlar dünyanın her yerinde aynıdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tersosmos -- 1 Ekim 2024; 16:45:6 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • tersosmos kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim bilgilendirme için. Sumosu home natural pompalı cihaz 8882 TL e alabiliyorum. Bu rakamlara 9 bine kadar sizin önereceğiniz farklı bir marka model var mıdır gerçekten kafam allak bullak oldu.

İhlasın pompalı modelleri nsf sertifikalı bu yüzden bu fiyatın iki katına çıkar hocam. Ama aynı kategoride farklı bir marka önerebilirim pompalı olarak,

3000 liraya bunu alın 9 yerine hem 3 adet alabilirsiniz 9000'e 😉

https://www.hepsiburada.com/mil-su-12-asamali-pompali-metal-tankli-kapali-kasa-su-aritma-cihazi-dp12-m-c-p-HBCV000006ODXX

Su Arıtma Cihazları için Sıcak Fırsatlar

Nsf onaylı isterseniz 15K civarına çıkar fiyatlar.

Siz aynı kategoride istediğiniz için bende size nsf siz olarak muadil önerdim.

Tekrardan merhaba,

Su tasarrufuna ve çevreye duyarlı müşterilerimiz için Aqua Love Atık Su Üretmeyen Su Arıtma Cihazımız, suyun her damlasını değerli kılar ve çevre dostu bir çözüm sunar. Üstelik şu anda sadece Hepsiburada Spring Water Mağazamızda siz değerli müşterilerimize özel indirimli fiyatlarla!

Doğaya saygılı ve su tasarruflu bir yaşam için siz de hemen bu fırsatı kaçırmayın!

Ürün Linki: https://www.hepsiburada.com/spring-water-aqua-love-premium-atik-su-uretmeyen-su-aritma-cihazi-p-HBCV00003ZISZN?ftid=4n9pskupmfu2v4yq&magaza=Spring+Water&url_src=ios-product-detail

Sevgilerle,

• RoyalGreen Lux Modelini kullanıyorum geçen hafta 6 lı takım filtre aldım. İlk defa kendi ürettikleri roycera adlı ürünü taktım. 2 senedir değiştirmediğim eski filtrelerimden aldığım su daha lezzetliydi. Yaptıkları set dolayısı ile mecburen tatlandırıcı filtre de almak zorunda kaldım. Eskiden son filtrem Bioceraydı. Şimdi son filtre Gs10ro oldu. Ondanmıdır bilmiyorum ama sudan hiç memnun değilim

• Code140 kullanıcısına yanıt
    Yavaş akışa bağlandığı için tadı sert olabilir, eski şekilde hızlı akışa bağlayın hocam. en sonda alkali olacak. Luxplus modelleri hep bu şekilde bağlıdır, siz alkali filtre kutusu üzerinde ki bağlantıyı yapmışsınız sanırım.

Evet kutu üzerindeki bağlantıyı yaptım. Bana yeni bir şema cizermisiniz. Ona göre bağlantı yapayim

• Code140 kullanıcısına yanıt
    Yeni şema derken, post ve alkali filtre yer değişecek sadece hocam.

•  Su Arıtma Cihazları için Sıcak Fırsatlar Su Arıtma Cihazları için Sıcak Fırsatlar Su Arıtma Cihazları için Sıcak Fırsatlar Su Arıtma Cihazları için Sıcak Fırsatlar Su Arıtma Cihazları için Sıcak Fırsatlar Su Arıtma Cihazları için Sıcak Fırsatlar

Bu bir sepette indirim bildirimidir!

Omnipure Atık Atmayan, Direk Musluğa Bağlanabilen ve Tak-Çıkar Kolay Kurulumlu Su Arıtma Cihazımız 1.799,10TL fiyatıyla, Spring Water - Hepsiburada Mağazamızda sepette indirimde!

• Ürün Linki: https://www.hepsiburada.com/omnipure-atik-atmayan-direk-musluga-baglanabilen-ve-tak-cikar-kolay-kurulumlu-su-aritma-cihazi-p-HBCV00006NA2DA

Gerçek kullanıcı deneyimlerine ve müşterilerimizin değerli yorumlarına, aşağıdaki ekran görüntülerinden ulaşabilirsiniz:

Su Arıtma Cihazları için Sıcak Fırsatlar Su Arıtma Cihazları için Sıcak Fırsatlar Su Arıtma Cihazları için Sıcak Fırsatlar Su Arıtma Cihazları için Sıcak Fırsatlar

• Arkadaşlar ihlas aura cebilon silver için filtre önerebilirmisiniz. Vontron membranım var. Diğer filtreler lazım.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bende bu filtre takımını bulamıyorum hiç tadi bozulmadan 3 sene kullandim bir gram kireç tortu vs hiçbir şey oluşmadı

• İhlas platinum su arıtıcının pompa fişi takılı olduğu zaman, depodan biraz su aldıktan sonra arıtıcıdan pata pata diye ses geliyor, belli bir süre sonra kesiliyor. Sebebi ne olabilir arkadaşlar?

• crashserkan kullanıcısına yanıt

Yev bir filtre setini 3 sene nasıl kullanacaksın? günde sadece 1 bardak alsan belki ancak mümkün olabilir burada TDS 350 civarında ve 6 ayda bir membran degistiriyorum istersen degistirme TDS oluyor 50 - 70.. Böyle 3 sene falan acaba bazı belediyeler hic klor atmıyor mu sebekeye klordan mı calıyor acaba müteahhit.. cok enteresan gercekten.. Üstelik 2 sene 3 sene kullanıyoruz diyenlerin de sebekesi 270 falan.. Yani o kadar da ucurum gibi bir fark yok sizin belediye klor tabletinden calıyor bence..  Su Arıtma Cihazları için Sıcak Fırsatlar 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 14 Ekim 2024; 10:46:2 >
  • arkadaşlar küçük çaplı bir kafede 2 gruplu espresso cihazı için su arıtıcısı kullanmak istiyorum. bunun için deneyimli arkadaşlardan ve satıcılardan tavsiye ve teklif bekliyorum

• drecho kullanıcısına yanıt
    Bu işlerle uğraşan umit bey var, Happy Moon's ve daha bir çok zincir kafenin işlerini yapıyor. Size profesyonel anlamda o yardımcı olabilir +904441822 whatsapp hattından yazın yardımcı olacaktır.

• Headlong Into Carnage kullanıcısına yanıt
    10 sene de kullanabilir gayet normal, ben 10 yıl kullanana denk geldim ve hala 8ppm su alıyordu (şebeke suyu 150ppm'di). Olay gerçektir. Yer İstanbul Üsküdar. Nasıl kullandı ne yaptı bilemem ama 10 yıl bir fiil hiç filtre değiştirmeden kullanmış, tank patlayınca beni bulmuştu kullanıcı. Cihazıda ters yıkamalı ve GE osmonic diye 50 gpd membran vardı içinde. Çin malı cihazdı pompalı kflow marka

• outofnick O kullanıcısına yanıt
    Hocam ilk devreye girdiğinde pompa sesi olabilir veya pompanız bozulmuştur ses yapar , cihaz stop edene kadar ses devam ediyorsa pompadan kaynaklı, 5,6 saniye devreye girerken ses yapıyorsa valflerle alakalı bir sorun vardır. Servisini arayın gelip baksınlar. Cihazın normal çalışma sesi de olabilir sorunda olabilir.

• crashserkan kullanıcısına yanıt
    Her yerde satılıyor hocam Esli firmasının ürünü ama bunlar dişli jaco galiba ayrıca quick olanlarıda mevcut aynı firmada, çok uygun fiyata yani 5li seti 300-400 liraya alabilirsiniz.

Olabilir hocam fakat arkadas Platinum membran ve oem filtreler paylasmıs. Burada o filtreler 6 ay giderse öper basıma koyarım. Daha öncesinden o membranı 2 kez kullanmıstım. Ilki 2 ayda patladı, ikincisi 7 ayda patladı..

Bence PPM degilde klor daha cok etkiliyor gibi.. Bu istanbulda kloru az atıyor olabilirler seklinde düsünüyorum zaten burada sürekli olarak da bir klor kokusu alıyorum hatta cihazdaki filtreler bile yogun klor kokuyor..

• 
Sayfa: önceki 427428429430431
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.