Şimdi Ara

Su Arıtma Cihazları için Sıcak Fırsatlar (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
317
Cevap
15
Favori
65.026
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    kuyu suyu artezyen suyu gibi suları da icilebilir hale getirmek mumkunmu?
    bu sozkonusu basit R.O. ev filtrelerini kucuk capta icme suyu elde etmek icin kullanabilirmiyiz

bilenler cevaplayabilirmi
  • quote:

Orijinalden alıntı: kentacdis

Reverse Osmosis yontemi ile
    bu sozkonusu basit R.O. ev filtrelerini kucuk capta icme suyu elde etmek icin kullanabilirmiyiz

Dostum benim duyduğum kadarı ile bildiğim bunu NASA uzay mekiginde astronolar kendi idrarını arıtıp içsin diye icat etmişler.
    Yani kuyu suyunu tabiki arıtır. ayrıca israil de deniz suyunu arıtıyormuş bu yöntemle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fktanik -- 8 Mart 2013; 19:35:26 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: teacher47

quote:

Orijinalden alıntı: real_agabey

Hepsiburada dan bmb sistem aldım.
    Kargoda üzerine pekmez dökülmüş.
    Ambalajlamasıda çok kötüydü.Bana iade edilip gönderilmiş izlenimi verdi.
    Ürünü açınca filtreler tozluydu.Su giriş kısmındada ve 3nolu tortu filtrenin alt kısmında kırık olunca geldiği gibi geri gönderdim.Bakalım süreç ne olacak.

geçmiş olsun mumkun oldugunca firmaların merkezi yerlerinden satın almaya ozen gosterin gitti gidiyor tarzı sitelerden urun alırsanız muhatap bulamazsınız sorun cıktıgında

Sahibinden com dan RO 8 filtreli cihazı geçen yıl almıştım, çok memnunum, geçen hafta filtrelerini değiştirdim. Satıcı çok ilgili telefonla montajı konusunda yardım bile aldım. 1500 liralara eşimin abisi satin almisti, ilk başta adi, 2. kalite , adi vs. şeyler söylemişti. Daha sonra kendi de itiraf etti. Şahsi fikrim çok para vermenin manası yok diye düşünüyorum.

NOT: Hatta şimdi kontrol ettim fktanik'in verdiği linkteki satıcıdan almışım :):)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi P_terzis -- 8 Mart 2013; 19:51:21 >

• quote:

quote:

Ürünü açınca filtreler tozluydu.Su giriş kısmındada ve 3nolu tortu filtrenin alt kısmında kırık olunca geldiği gibi geri gönderdim.Bakalım süreç ne olacak.

geçmiş olsun mumkun oldugunca firmaların merkezi yerlerinden satın almaya ozen gosterin gitti gidiyor tarzı sitelerden urun alırsanız muhatap bulamazsınız sorun cıktıgında

teacher47,
    Türksu'nun fabrikası nerede acaba? Üretimi nerede yapıyor?

• o kadar çok firma varki hangisini ne ölçüde iyi? bmb de filtreler filmtec dediğiniz filtrelerden mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caner282828 -- 8 Mart 2013; 20:58:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fktanik

quote:

Orijinalden alıntı: kentacdis

Reverse Osmosis yontemi ile

Dostum benim duyduğum kadarı ile bildiğim bunu NASA uzay mekiginde astronolar kendi idrarını arıtıp içsin diye icat etmişler.
    Yani kuyu suyunu tabiki arıtır. ayrıca israil de deniz suyunu arıtıyormuş bu yöntemle.

cevap icin tesekkurler

bende aynı fikirdeyim saf su haline donusturdugune gore, arıtmasında bir sakınca yok- arıtır diye dusunuyorum

baska fikri olan varmı?

• quote:

Orijinalden alıntı: taneresin

quote:

@teacher47 dostum, ben zaten kimseye çamur falan atmadım.

İnan buraya yorum yazıp öneri yapacağım zaman bir yandan da çekiniyorum. Satıcıdır veya reklam yapıyor derler diye.

Ben yaklaşık 6 senedir kullanıyorum ve çok çok memnunum. Bu suyla yapılmayan çayı içemiyorum bile. Ama çevremde Damacana su veya arabasıyla 8-10 km gidip su dolduran arkadaşlara enayilik etmeyin alın diyorum yüzüme bön bön bakıyorlar. Sanki bu işten bir kârım var sanıyorlur.

Bu yüzden bende pek ısrar etmiyorum çevremdekilere. Ama yine de alıp taktırdığım kişiler bana hep dua ettiklerini söylüyorlar.

Son olarak diyeceğim, gidip dünya kadar para vermesinler bence, 250-300TL'ye bir Ters Osmoz cihazı alıp kaliteli filitre kullansınlar.

Selam 300 tl ye alınan arıtma ile 1000 tl ye alınan arıtma aynı suyu verirmi verse bile zamanla su degerleri düşer atık su degerleri aynı olmaz ph tds degerleri aynı olmazbir firma 10 çeşit arıtma satıyor ve söylüyor modeline göre degişiklik gösterir diyor içeceksen şunu al çmeyeceksen şunu al içtigin suyun degerlerini anlık görmek istiyorsan şunu al şimdi bu firma adammı kandırıyor bazı arıtmalar arıttıgı suyun 2 mislisini atıyor ucuz mal bu işte satarken söylemiyor .araştıran ögrenir satan kişinin söylemleri ile mal alırsan şansına .üretici firmalardan mal alın al satcılardan almayın türkiyede 3 firma var .bilginize

yaz o zaman üstadım şu üç firmanın ismini

• quote:

Orijinalden alıntı: P_terzis

quote:

quote:

Sahibinden com dan RO 8 filtreli cihazı geçen yıl almıştım, çok memnunum, geçen hafta filtrelerini değiştirdim. Satıcı çok ilgili telefonla montajı konusunda yardım bile aldım. 1500 liralara eşimin abisi satin almisti, ilk başta adi, 2. kalite , adi vs. şeyler söylemişti. Daha sonra kendi de itiraf etti. Şahsi fikrim çok para vermenin manası yok diye düşünüyorum.

NOT: Hatta şimdi kontrol ettim fktanik'in verdiği linkteki satıcıdan almışım :):)

Dostum bahsettiğimiz satıcı arkadaş gerçekten çok kahrımı çekti. Burdan O'nun hakkında birşey yazmaya çekiniyorum doğrusu. Millet yanlış anlıyor sonra.

• quote:

Orijinalden alıntı: caner282828

quote:

Orijinalden alıntı: taneresin

quote:

@teacher47 dostum, ben zaten kimseye çamur falan atmadım.

İnan buraya yorum yazıp öneri yapacağım zaman bir yandan da çekiniyorum. Satıcıdır veya reklam yapıyor derler diye.

Ben yaklaşık 6 senedir kullanıyorum ve çok çok memnunum. Bu suyla yapılmayan çayı içemiyorum bile. Ama çevremde Damacana su veya arabasıyla 8-10 km gidip su dolduran arkadaşlara enayilik etmeyin alın diyorum yüzüme bön bön bakıyorlar. Sanki bu işten bir kârım var sanıyorlur.

Bu yüzden bende pek ısrar etmiyorum çevremdekilere. Ama yine de alıp taktırdığım kişiler bana hep dua ettiklerini söylüyorlar.

Son olarak diyeceğim, gidip dünya kadar para vermesinler bence, 250-300TL'ye bir Ters Osmoz cihazı alıp kaliteli filitre kullansınlar.

Selam 300 tl ye alınan arıtma ile 1000 tl ye alınan arıtma aynı suyu verirmi verse bile zamanla su degerleri düşer atık su degerleri aynı olmaz ph tds degerleri aynı olmazbir firma 10 çeşit arıtma satıyor ve söylüyor modeline göre degişiklik gösterir diyor içeceksen şunu al çmeyeceksen şunu al içtigin suyun degerlerini anlık görmek istiyorsan şunu al şimdi bu firma adammı kandırıyor bazı arıtmalar arıttıgı suyun 2 mislisini atıyor ucuz mal bu işte satarken söylemiyor .araştıran ögrenir satan kişinin söylemleri ile mal alırsan şansına .üretici firmalardan mal alın al satcılardan almayın türkiyede 3 firma var .bilginize

yaz o zaman üstadım şu üç firmanın ismini

EN BÜYÜKLERİ BMB ARITMA İZMİR WATERBOX ANKARA

• quote:

quote:

quote:

quote:

Dostum bahsettiğimiz satıcı arkadaş gerçekten çok kahrımı çekti. Burdan O'nun hakkında birşey yazmaya çekiniyorum doğrusu. Millet yanlış anlıyor sonra.

quote:

quote:

quote:

quote:

Benimde aynen, reklam olmasın diye yazmamıştım, aldığım ürün iyisimi kötüsümü bilmiyorum, ama sözkonusu satış sonrası hizmet ise çok memnunum, 7 filtre değiştirdim seramik filtreyi sormuştum kotuya koyup ücretsiz göndermiş, sırf bi filtreyi takamadım diye başka bir filtreyi ücretsiz gönderdi ardından.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi P_terzis -- 9 Mart 2013; 8:06:11 >

• quote:

Orijinalden alıntı: schumy1356

BMB Su Arıtma:

Arkadaşlar ben firmanın satış müdürüyüm (satış müdürü denildiğinde aklınıza elinde çantayla kapı kapı gezen birisi gelmesin, kesinlikle kapıdan tanıtım yapmıyoruz) Burada şu şu kadar bu bu kadar diye reklam yapıp kafanızı şişirmeyeceğim (çok avantajlı fırsatlar olmadığı sürece). Ama su arıtmayla ilgili öğrenmek istediğiniz her soruyu bana sorabilirsiniz. Filtreler, sistemler, prensipler, ürünler vs vs vs.

Konu su arıtma fırsatları da olduğuna göre size şu anda olabilecek en iyi 2 fırsatın linkini göndereceğim. Bir tanesi 8 filtreli pompasız (şehir şebeke basıncıyla çalışan) modelimiz. Diğeri ise BMB Envy modeli, o da 8 filtreli, dijital, mikroçip desteğiyle çalışan bir model.

BMB RO 10 Canavar (Pompasız) model :
    BMB Envy (Dijital) :
    Groupon
    Groupon® Official Site | Online Shopping Deals and Coupons | Save Up to 70% off
    http://www.sehirfirsati.com/deals/tum-turkiye/bmb-su-aritma-envy-hava-temizleme-tt/14198101?utm_source=GRPN&utm_medium=ShoppingHub

Dediğim gibi bütün markalar, bütün ürünlerle ilgili bana dilediğiniz soruyu sorabilirsiniz.

İyi günler.

www.bmbsuaritma.com.tr
    RO-10 +Alkalin Su Arıtma Cihazı
    http://www.bmbsuaritma.com.tr/ro-10-alkalin-su-aritma-cihazi.html

Bu üründeki membranın markası nedir acaba ?

• quote:

Orijinalden alıntı: theunnamed

quote:

BMB Su Arıtma:

Arkadaşlar ben firmanın satış müdürüyüm (satış müdürü denildiğinde aklınıza elinde çantayla kapı kapı gezen birisi gelmesin, kesinlikle kapıdan tanıtım yapmıyoruz) Burada şu şu kadar bu bu kadar diye reklam yapıp kafanızı şişirmeyeceğim (çok avantajlı fırsatlar olmadığı sürece). Ama su arıtmayla ilgili öğrenmek istediğiniz her soruyu bana sorabilirsiniz. Filtreler, sistemler, prensipler, ürünler vs vs vs.

Konu su arıtma fırsatları da olduğuna göre size şu anda olabilecek en iyi 2 fırsatın linkini göndereceğim. Bir tanesi 8 filtreli pompasız (şehir şebeke basıncıyla çalışan) modelimiz. Diğeri ise BMB Envy modeli, o da 8 filtreli, dijital, mikroçip desteğiyle çalışan bir model.

BMB RO 10 Canavar (Pompasız) model :http://www.markapon.com/firsat/ro10-su-aritma-cihazi/17678
    BMB Envy (Dijital) :http://www.sehirfirsati.com/deals/tum-turkiye/bmb-su-aritma-envy-hava-temizleme-tt/14198101?utm_source=GRPN&utm_medium=ShoppingHub

Dediğim gibi bütün markalar, bütün ürünlerle ilgili bana dilediğiniz soruyu sorabilirsiniz.

İyi günler.

inceledigim kadarıyla filmtec degil bende bmb filmtec membran kullanıyor sanıyordum ama degilmiş
    bide filtre fiyatları dikkatimi cekti

Yedek Filtre Seti
    (Yılda bir tüm filtreler)

Toplam 6 Filtre

Toplam Fiyat
    175 TL KDV Dahil

(Kargo / Servis hariç)

yıllık filtre maliyeti servis ucreti haric 175 tl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teacher47 -- 9 Mart 2013; 22:02:52 >

• quote:

quote:

quote:

BMB Su Arıtma:

BMB RO 10 Canavar (Pompasız) model :http://www.markapon.com/firsat/ro10-su-aritma-cihazi/17678
    BMB Envy (Dijital) :http://www.sehirfirsati.com/deals/tum-turkiye/bmb-su-aritma-envy-hava-temizleme-tt/14198101?utm_source=GRPN&utm_medium=ShoppingHub

İyi günler.

inceledigim kadarıyla filmtec degil bende bmb filmtec membran kullanıyor sanıyordum ama degilmiş

Yedek Filtre Seti

Toplam 6 Filtre

Toplam Fiyat
    175 TL KDV Dahil

(Kargo / Servis hariç)

Sayın teacher47
    Türksu'nun sitesinde cihazların Türk mühendislerince tasarlandığı, Türk malı olduğu yazıyor. Fabrikaları nerede acaba? Fabrikayı gidip görsek, şöyle gururlansak... Ya da fabrikayla ilgili birkaç foto-video olsa da izlesek... Olmaz mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dedektif -- 10 Mart 2013; 0:16:16 >

• quote:

quote:

quote:

BMB Su Arıtma:

İyi günler.

Yedek Filtre Seti

Toplam 6 Filtre

Toplam Fiyat
    175 TL KDV Dahil

(Kargo / Servis hariç)

Filmtec değilse yatar bu iş, alternatif aramaya devam :)

Fktanik arkadaşın bahsettiği ürünle ilgili olarak bilgi talebinde bulundum, aldıgım bilgiler dogrultusunda bu işle ilginen arkadaşa ulaştım, gerekli bilgiyi aldım. Sanırım o ürünü alacağım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theunnamed -- 10 Mart 2013; 0:21:49 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• arkadaşlar birkaç ay önce 250 liraya hepsi buradadan conax marka su arıtıcı aldım kullanıyoruz şimdilik bir sorun yok bir akrabam banada al diyo acaba 250 lira civarı önerebileceğiniz farklı alternetifler varmı yada gene conax mı alayım.
    aldık kullanıyoruzz ancak faydası varmı yokmu bir bilgimiz yok
  • Yukarıdaki linkte bulunan bmb cihazdan bende de var. Garanti bitti, bir hafta sonra tankın içindeki balon patladı. Yenisi 95 lira. Kargosu da en az 20 lira tutar. Bir bardak su dolduramıyor alet. Filtrelerini bu yaz değiştirdim. Firmada servis ücreti hariç 170 lira dediler ancak izmir metrodan 110 liraya alabilir ve kendiniz takabilirsiniz dediler. 2. yolu tercih ettim. 300 liralık da aynı, 1500 liralık olan da aynı nane.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: burbarian

Yukarıdaki linkte bulunan bmb cihazdan bende de var. Garanti bitti, bir hafta sonra tankın içindeki balon patladı. Yenisi 95 lira. Kargosu da en az 20 lira tutar. Bir bardak su dolduramıyor alet. Filtrelerini bu yaz değiştirdim. Firmada servis ücreti hariç 170 lira dediler ancak izmir metrodan 110 liraya alabilir ve kendiniz takabilirsiniz dediler. 2. yolu tercih ettim. 300 liralık da aynı, 1500 liralık olan da aynı nane.

Benim annemlerde, 2 kız kardeşimde, erkek kardeşimde, bende ve abimin yazlığında olmak üzere 4-5 senedir kullandığımız 6 arıtma cihazının hiç birinde bir sıkıntı yaşamadık. Bunlardan 3 tanesi de dandik denilen Aqualine marka.
    İlginç bir durum.
  • quote:

Fktanik arkadaşın bahsettiği ürünle ilgili olarak bilgi talebinde bulundum, aldıgım bilgiler dogrultusunda bu işle ilginen arkadaşa ulaştım, gerekli bilgiyi aldım. Sanırım o ürünü alacağım..

Dostum Pasifik satıcısı Filmtec membran ile vereceğim diyordu. Bunun hakkında bilgi alırsan yazarsan sevinirim.
  • quote:

Bu fiyat neden bu kadar yüksek ki?
    Bu linkte 5'li Filmtec Markalı membran ve Amerika malı ön filitreler 99TL. Kargosuda satıcıya ait.
    ALkalin filitre de (bende 2 tane olduğu halde kullanmıyorum) 30TL.

Ayrıca ön filtreler 6 ayda bir değişirken Membran ile günde 75Galon su alırsan(285Litre) 2 senede bir değişyor diye biliyorum.
    Tatlandıcı da 1 senede bir değişiyor. Yani yıllık maliyet 60-70TL falan.(3 çift ön fillitre ve 1 tane tatlandırıcı)
  • quote:

quote:

Dostum Pasifik satıcısı Filmtec membran ile vereceğim diyordu. Bunun hakkında bilgi alırsan yazarsan sevinirim.

Bilgileri Soru cevap halinde vereyim.

C-Merhaba,
    Sayfamızdan ürünle ilgili bilgileri bulabilirsiniz. Membran 75 gpd USA filmtec membran, karbon filtre USA matikx cto 5 mikron filtre olarak gönderilir.

S-5 aşamalı mı bu alet ? Motorlu/Pompalı değil değil mi ?
    C-Ürün kasalı ve pompasız cihazdır. 5 aşamalı standart osmoz sistemidir.

S-kaç litre su alıyor bunun deposu ?
    C.Depo 12Lt.dir.

S-Depoların içinde oksitlenme, bakteri oluşumu gibi durumlar söz konusu oluyor mu ?
    C.Depo içinde 5 yıla kadar oksitlenme olmaz. Fakat 6 ayda bir eczanelerden bulabileceğiniz oksijenli su ile dezenfekte ederek bakteri oluşumunun önüne geçebilirsiniz.

S-diyelim ki 5 yıl sonra suyun tadı değişti, depodan olduğunu düşünür hale geldik, sadece deposunu değiştirebilir miyiz? yoksa cihazı tamamen yeniden mi almak gerek ?
    C.Depoların ömrü 5 yıldır. Sadece depoyu değiştirerek sistemi kullanmaya devam edebilirsiniz.

------

Son olarak bir soru daha sordum cevabı gelmedi daha bakalım buna ne diyecek.

S-Ürünün montajını kendimiz yapabiliyor muyuz kolaylıkla ? Filtre değişimi ne kadar tutuyor toplam ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theunnamed -- 10 Mart 2013; 7:04:06 >

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.