Şimdi Ara

Sizin İphone'da da böyle bir şey var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
730
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dün akşamüzeri bir tane de ben edindim.

Bir derdi var gibi geldi. Hareket sensörü telefon tam sırt üstü pozisyonda iken çalışmıyor. Yani ben ayaktayken telefonu çevirdiğimde çalışmıyor aslen.

İPhone'u olan vatandaşlar;

Telefonu düz bir masanın üzerine koyup çevirebilir misiniz acaba? Sizde çalışacak mı bakalım?

• o sekılde calısmaması normal zaten .. cunku telefon bı yere dondugunu anlayamaz ..yanı ne enine tutulmus oluyo ne dikine ... sizin beklentiniz telefonun sızın goz acınıza gore resmi cevirmesi ama zaten ole bı teknolojı yok uzerınde ..dık yada yatay durmasına baglı olarak doner resımler .. once cevırıp o sekılde masaya koymanız gereklı
    Psn: FIRATDOLAN
  • Sensör yerçekimine bağlı çalıştığı için, yatay dururken de hiçbir sensörde yerçekimi değişmediği için yapmaması normal...

Orjinalden alıntı: TuVNeRa

Bende çalışıyor
    senin makine arızalı iade et.

bence senın ki arızalı
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • o accelerometer teknolojisini başka bi konuda anlatmıştım sanırım ama ordaki cümle bütünlüğünü o kdaar güzel sağlamıştım ki... o kadar açıklayıcı olucakmı bu sefer bilmiyorum

şimdi;

kare şeklinde bi işlemci her kenarın da tam ortasında bulunan birer devre bulunuyor,bu işlemci bi yay gibi bi sisteme bağlı ve böylece az da olsa havada kalması sağlanıyor bunun, yani normal koşuularda bu her devreden elektrik alıyor ve normal konumunda bulunuyor. ancak siz bunu sağa yatırdığınızda yerçekimi etkisiyle bu işlemci aşağı doğru sarkıyor ve sadece tek bi devreden elektirk almaya başlıyor. işlemci de bu elektirği aldığı yere göre ekranın konumunu değiştiriyor.. işte bu kadar basit bi teknoloji üzerine kurulmuş ve bir okadar da başarılı sistem(bence)iphone masadayken her seferinde normal bi şekilde yerçekimi etkisinde kaldığından her devreden elektirk almaya devam ediyor ve bu yüzden ekran sağa sola yatmıyor çevirdiğinizde...
    kısaca sorun yok iphone 4ever

• Diğer forumlarda da iki kişide denedik. Durum normalmiş. Yardımcı olan herkese teşekkür ederim.
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.