Şimdi Ara

Şu an sahip olduğunuzdan daha fazlasını mı istiyorsunuz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
674
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bir motivasyon konusu olarak açtım bu konuyu. Öyle bir taraftar profilimiz var ki takımına hiç güvenmeyen, inanmayan insanlardan oluşuyor resmen. Geçtiğimiz sezon son 4 hafta kala Fenerbahçe 7 puan farkta bile şampiyon olacağına inanıyorken biz daha 9 hafta ve rakibin 2 derbisi varken işlerin imkansızdan öte olduğunu düşünüyoruz. Bunu düşünenlerin sayısı da az değil üstelik.

Artık 17 Mart'a girdiğimize göre yarın diyebilirim. Yarın çok önemli bir maçımız var. Sezonun en önemli maçlarından birisi. Bir dünya deviyle oynuyoruz. Şansımız kimilerine göre %1 kimilerine göre %30. Şans vermeyenler de var. Turu geçeriz, geçemeyiz. Ama takımın yanında olduğumuzu hissettirmemiz gereken bir maç. Biz bu oyuncularla buraya geldik. Bunlarla da bu turu geçeceğiz. Buna ben inanıyorum. Sizler de inanın.

Konunun genel kısmına gelirsek... Geçmişten bugüne dek Galatasaray her zaman sorunlarla boğuşmuştur. Ama unutmayın. Galatasaray bu durumlardan hep güçlü çıkmıştır. 14 sezon şampiyonluk göremeyen bir neslin devamı olan bizler en azından 10 şampiyonluk gördük. Bitti denilen yerlerde işin daha bitmediğini gösterdik. 3 maç sonunda 1 puanla kaldığımız gruplardan 10 puanla çıktık. Chelsea'den 5 yediğimiz sezon Avrupa şampiyonu olduk. Futbolcuların antremana çıkmadığı sezonlarda şampiyonluklar yaşadık.

Her şeyin bittiği anda biz Galatasaray'ız dedik! Biz bitti demeden bu iş bitmez dedik! Biz son sözü söyleyene kadar hiç bir şey bitmez dedik! Sonuna kadar bu takıma inandık. Arkasında durduk. Bu takımın şampiyon olacağı inancıyla her hafta heyecan için TV başına geçtik. Sizi bilmem ama ben hala geçiyorum. Şampiyon kesin olarak belli olana kadar da geçmeye devam edeceğim! Kaybetsek de bu takımın arkasında duracağım. Armaya olan sevgimde zerre azalma olmayacak. Çünkü biliyorum ki bu takım hakettiği başarıları taraftarına yaşatacaktır.

Ben inanıyorum!

Ben yarın Chelsea'yi eleyeceğimize inanıyorum!

Ben sezon sonunda şampiyonluğa inanıyorum!

Ben CL'de gidebileceğimiz en iyi noktaya gideceğimize inanıyorum!

Ben GALATASARAY'a inanıyorum!

Son olarak;

Hayat zordur.
    Bundan şüphe yok.
    Ayağa kalktığınızda yere itilirsiniz.
    Düştüğünüzde ise üzerinize basarlar.
    Size vereceğim tavsiyeyi boş laflarla süslemeyeceğim.
    Bu bir sır değildir.
    Düşecek,tökezleyecek ve yüzüstü yapışacaksınız.
    Ama bu her olduğunda yeniden ayağa kalkacaksınız.
    Gücünüz yettiğince hızlı doğrulacaksınız.
    Bunu kaç kez yapmak zorunda kalırsanız kalın.
    Şunu asla unutmayın; Başarı yere düştüğünüz her seferde bir kez daha ayağa kalkabilecek gücü kendinizde bulmanızdır.
    Hayat tecrübesi bana bir şey öğrettiyse,o da hiç bir şeyin bedava olmadığıdır.
    Hayat zordur.
    Gerçekten zordur.
    İnanılmaz derecede zordur.
    Eğer kazanmaktansa,daha sık kaybediyorsanız kimse size bir şey vermez.
    Omuzlarınızı dikleştirip tüm zorlukları yenmek sizin elinizdedir.
    Tüm o kötülüklerden,ahlaksızlıklardan ve adaletsizliklerden.
    Şuan sahip olduğundan daha fazlasını mı istiyorsun?
    Bunu kanıtlayın.
    Yapacağınız işin en iyisi olmak mı istiyorsunuz?
    Gidin,bunu hak edin ve kazanın.
    Olmak istediğiniz yerin neresi olduğunu bilin ve oraya ulaşana dek ilerlemekten asla vazgeçmeyin.
    Kazananların sırrı budur.
    Sonuçta hepimiz başarılı olmayı isteriz.
    Hepimiz kazanmak istiyoruz ve bu yarışın bir kazananı olacak.
    İşte orası kesin.
    O zaman haydi.
    Zirveye çıkın.
    Daha hızlı koşun.
    Daha büyük hayaller kurun.
    Daha önce hiç yaşamadığınız kadar iyi yaşayın.
    Bunların hepsi sizin içinizde.
    Bunu başarabilirsiniz.
    Bunu kendiniz için yapın.
    Bunu kendinize kanıtlayın.

[DHTUBE=http://ww.youtube.com/watch?v=oZ6Ueh63TKA]

• Bizim futbolcular forumda takılmıyor bizi motive etsen ne olacak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sen inanmıyorsan takım napsın? Anca kendi futbolcunuza küfredin. Başka işe yaramazsınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nef'i

Bizim futbolcular forumda takılmıyor bizi motive etsen ne olacak.

Bu foruma takılan, bunları okuyan binlerce insan tribünde oyuncuları etkiliyor. O yüzden takımına inanmayan, başarısızlığı kabullenen bir taraftar grubunun "Ben Galatasaralıyım" diyerek bu takımın ayağına pranga vurmasından daha rezil bir şey yok. Hatta o kadar kötü ki bizim için, performansı kötü olan Selçuk, özellikleri kısıtlı Burak, lakayıt ve yaşlı Drogba bile bizim ayağımıza bu taraftar kitlesi kadar pranga vurmuyordur.

Bu sezon Fatih Terim gönderildiğinde Mancini geldi. Mancini belki de konuşulan isimler arasında gelmesin istediğim tek isimdi. Buna rağmen işimiz bitti demedim. Sezonun ilk yarısı bitti, puan farkı açılmış yine işimiz bitti demedim. Ama taraftarın yarısına göre bu seneyi unutmak vardı. İşte o insanlara inat biz hala şampiyonluk umuduyla yaşıyoruz, hala ŞAMPİYONLAR LİGİ ŞAMPİYONLUĞU umuduyla yaşıyoruz. Çünkü Galatasaray'ın adının olduğu her yerde umut vardır. Çünkü Ali Sami Yen'in ülkülerini gerçek kılacak şeyin "UMUT" olduğunu biliyoruz.

• Helal

• quote:

Orijinalden alıntı: marophat

quote:

Orijinalden alıntı: Nef'i

Bizim futbolcular forumda takılmıyor bizi motive etsen ne olacak.

Bu foruma takılan, bunları okuyan binlerce insan tribünde oyuncuları etkiliyor. O yüzden takımına inanmayan, başarısızlığı kabullenen bir taraftar grubunun "Ben Galatasaralıyım" diyerek bu takımın ayağına pranga vurmasından daha rezil bir şey yok. Hatta o kadar kötü ki bizim için, performansı kötü olan Selçuk, özellikleri kısıtlı Burak, lakayıt ve yaşlı Drogba bile bizim ayağımıza bu taraftar kitlesi kadar pranga vurmuyordur.

Bu sezon Fatih Terim gönderildiğinde Mancini geldi. Mancini belki de konuşulan isimler arasında gelmesin istediğim tek isimdi. Buna rağmen işimiz bitti demedim. Sezonun ilk yarısı bitti, puan farkı açılmış yine işimiz bitti demedim. Ama taraftarın yarısına göre bu seneyi unutmak vardı. İşte o insanlara inat biz hala şampiyonluk umuduyla yaşıyoruz, hala ŞAMPİYONLAR LİGİ ŞAMPİYONLUĞU umuduyla yaşıyoruz. Çünkü Galatasaray'ın adının olduğu her yerde umut vardır. Çünkü Ali Sami Yen'in ülkülerini gerçek kılacak şeyin "UMUT" olduğunu biliyoruz.

"Mancini belki de konuşulan isimler arasında gelmesin istemediğim tek isimdi" olacak.

• Hayat dersi verir gibi gs üzerinden yazmışsın ilginç..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ljubav

Hayat dersi verir gibi gs üzerinden yazmışsın ilginç..

Ne alakası var anlamadım? :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Abi GS bölümü bitik.. Uğraşmak istemiyorum. 10 konudan 7si selçuk burak 3 mancini..

Ulan sen kimsin ya ?

Sen kimsin ?

Sen bu takım için ne verdin de futbolcuna hakaret ediyorsun. Nefret ediyorum iyi gün dostları bunların hepsi.
  • Sanki Bana Pele kullanıcısına yanıt
    Hayat zordur.
    Düşene tekme atarlar
    Tam düzelirsin düşersin felan hoşuma gitti açıkçası. Senin gibi taraftarlar değerli bi maçla vezir bi maçla rezil edenler artık yaşamamalı..

• quote:

Orijinalden alıntı: Ali Sami Yen

Abi GS bölümü bitik.. Uğraşmak istemiyorum. 10 konudan 7si selçuk burak 3 mancini..

Ulan sen kimsin ya ?

Sen kimsin ?

Sen bu takım için ne verdin de futbolcuna hakaret ediyorsun. Nefret ediyorum iyi gün dostları bunların hepsi.

Bombayı kurdun tebrik ediyorum Ama düşüncene katıldığımı söylemeden geçemeyeceğim. :)

Hocam bölüm zaten savaş alanı bi tane biz sallasak ne olur
  • quote:

Hayat zordur.
    Düşene tekme atarlar
    Tam düzelirsin düşersin felan hoşuma gitti açıkçası. Senin gibi taraftarlar değerli bi maçla vezir bi maçla rezil edenler artık yaşamamalı..

Teşekkür ederim :) Benim düşünceme göre maç boyunca formayı sırtına geçiren adama küfredilmemelidir. Eleştiri yapılacaksa bu dozunu aşmadan maç sonu yapılmalıdır. Futbolcuya, kulüp için terini akıtan her emekçiye saygım sonsuzdur. Küfredenlerin ise gerçek taraftarlıkla alakası yoktur.

Ben sezon başından beri inancımdan vazgeçmedim. Fark 11 oldu yine şampiyon oluruz dedim. Ha 15 puan fark bile yiyebiliriz. Ama bu formaya, armaya olan inancım değişmeyecek. Tıpkı senin, sizlerin Fenerbahçe'ye olan inancınız gibi :)

• Chelsea'yi eler, gelir Konya'ya yeniliriz. Sinirimi bozan o
    İşte bilinçli taraftar seviyeli insan. Şampiyon gs olsun alın sizin olsun senin gibi insanlar varsa. Fazla uçtum sanırım neyse

• quote:

İşte bilinçli taraftar seviyeli insan. Şampiyon gs olsun alın sizin olsun senin gibi insanlar varsa. Fazla uçtum sanırım neyse

Zaten biz olacağız

Aha da bomba böyle kurulur

@Ali Sami Yen sabaha karışır buralar

• Fenerdekı sampıyon olma ıstegının yarısı olsa umıtler bıtmez de ıste takım bı gıdıyor bursaya 6 atıyor sonra deplasmanda 1 gol atamıyor hatta tenezzul bıle etmıyor. Bunları gorunce ınsanın sevkı kırılıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sanki Bana Pele

Sen inanmıyorsan takım napsın? Anca kendi futbolcunuza küfredin. Başka işe yaramazsınız.

Tam tersi asıl takım inanmıyor, Mancini inanmıyor. Bu da futbollarına yansıyor. Dolayısıyla taraftara yansıyor. Ben hiç şampiyonluğa inanan, şampiyonluğu arzulayan takım futbolu göremiyorum nedense. Şampiyonluk isteyen takım deplasmanda beraberliğe gitmez.
  • Ben adam gibi eleştirip , değerlendirmeyi bilmeyenler yüzünden maçlardan sonra pek girmek istemiyorum foruma ...

Bazı taraftarlar eleştirmeyi yerden yere vurmak , yok etmek olarak algılıyor övme konusunda da tam tersi göklere çıkartılıyor ...

Diğer bir konu '' saygı '' , bu davranış rakip taraftarlar arasında yıllar önce yok olmuş ancak şimdi genel olarak bir saygı problemi var... Aynı takım taraftarı olsun rakip olsun fark etmeksizin sanal ortamın verdiği rahatlıkla saçmalayan çok fazla kişi var ...

Bütün taraftarlar arasında tahammülsüzlük en üst seviyelerde ,

Örneğin önceden bir insan sana kötü söz yada laf sokması için rakip takım taraftarı olman gerekiyordu , şimdi aynı takımda olup mesela Mancini , Burak'ı yada Semih'i desteklemen bile yeterli...
  • size top oynamayı değil ölmeyi emrediyorum :)

yerseler.

bence sonucu en kestirelemeyen maç gs Akhisar maçı gibi oynarsa tarihi fark bile atar chelsea ye .pısırık kedi gibi oynarsa fark yer gelir.

sanırım 3-5-2 opynucaz kanatlar olacağı için chelsea yi yanıltabiliriz diye düşünüyorum.

drogba hareketli olursa maça çok etki eder yok ilerde stoper arasında top beklerse topu ilerde tutamayız ileri geri kanatlara yaklaşması lazım. burak bunu yapamaz yaparsa avantajını kaybeder.

kanatlar ve drogbanın performansına bağlı sonuç.drogba ebue alex napicak görücez.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.