Şimdi Ara

Şu 3 Monitörlerden hangisini almak mantıklı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
904
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yeni bir sistem topluyorum. Bilgisayar da daha çok Photoshop, Corel gibi yazılımlar kullanacağım. Ayrıca arasıra oyun ve filmde izlemeyi ihmal etmeyeceğim. Açıkçası şu 3 monitor arasında kaldım. Bütçe 500-550 civarı. Sizce şu Monitörlerden hangisini alsam iyidir. Ya da başka tavsiye olursa alabilirim.

1) VIEWSONIC 23" VX2363Smhl-W
    2) Samsung S24D590P veya S24D390HL
    3) Dell S2340l

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Ben gerçeğin peşindeyim, kimin söylediği önemli değil. Ben adaletin peşindeyim, kim için veya kime karşı olduğu önemli değil.
    Eğer dikkatli değilseniz, gazeteler sizin zulüm gören insanlardan nefret etmenizi ve zulmü uygulayan insanları sevmenizi sağlar. Malcolm-X

Her zaman kazanan, bir defa kaybettiğinde tam kaybeder. Adâlet geciktikçe cezası büyür. Adâlet geldiğinde iflat etmez. Hak sillesinin sadâsı yoktur! Bir vurdu mu, devâsı yoktur. Mustafa Özcan
  • quote:

Orijinalden alıntı: bocekgrafik

Her 3 monitör de oyun için iyi olsa da, Photoshop kullanacağın için bunlar sana gitmez.
    Dell P veya U2414H tavsiye ederim. Bulabilirsen, ikinci el U2312HM de olabilir.

Bu adam isin uzmanı. Bu adamın dediklerinden al

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.