Şimdi Ara

Çok Kararsız kaldım hangi anakart daha iyi siz olsanız hangisini alırsınız (Sonic vs MSI)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
111
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Asrock B760M PG Sonic Wi-Fi Intel LGA1700 DDR5 Micro ATX Anakart
    MSI B650M Gaming Plus Wi-Fi AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart
    Birisi AMD işlemci Diğeri İntel işlemci destekliyor LGA1700 soket olması ileriye dönük uyumluluk sorunu yaşatıyor ama Sonic Anakartta 3 tane M2 yeri var görüntü çıkışını 8 k 30 fps veriyor PC PCLE 5.0 destekliyor ama AMD işlemciler için soket yapısı uygun değil malesef ama görüntüsü, RGB ışık ve Özel BIOS ekranı ile alınabilir duruyor ama mantıken MSI hem işlemci yönünde AMD gibi güçlü işlemci ile ileriye dönük olan AM5 soket yapısı ve SSD soğutucu pedi olması ileride bana sorun yaşatmayacak gibi duruyor Sonic Anakart 8.700 TL gibi bi fiyat bandından 7.200 TL ye düşmesi aklımı karıştırmadida değil ama performans olarak MSI marka olan bu anakartin performans konusunda yüksek olduğunu biliyorum sizin önerdiğiniz yada hangisini tercih etmeliyim konusunda fikriniz varsa belirtin ama Sonic tasarım konusunda mükemmel tek sıkıntısı LGA 1700 soket gibi duruyor ikiside aynı fiyat.
    1Çok Kararsız kaldım hangi anakart daha iyi siz olsanız hangisini alırsınız (Sonic vs MSI) Çok Kararsız kaldım hangi anakart daha iyi siz olsanız hangisini alırsınız (Sonic vs MSI)

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• amd

• Paran coksa gorunuse gore parca alirsin da limitli butcede gorunuse gore anakart mi alinir.
    O butceye 3x m2 slotlu gigabyte anakartlar var atx.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi n201 -- 22 Haziran 2025; 9:23:54 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • n201 kullanıcısına yanıt
    Önerin varsa belirtseydin keşke

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.