|
Merhaba arkadaşlar. 27 yaşındayım. Önceki aracım 2015 BMW 320i ED Sportline idi. Yaklaşık 150 bin km'ye kadar kullandım ve gerçekten çok memnundum. Herkes N13 motor için "sorun çıkarır" diyordu ama bende ciddi bir problem yaşatmadı. Yine de araç artık 11 yaşına geldiği için satma kararı aldım. Şu an üç araç arasında kaldım:
Tonale ve Cupra'da koltuk ısıtma, direksiyon ısıtma, adaptif hız sabitleyici gibi benim için önemli donanımlar mevcut. Tesla ise performansıyla çok cezbediyor. Bütçem 2.1-2.2 milyon TL civarında. Aracı ağırlıklı olarak İstanbul'da kullanacağım. Uzun yolu yılda sadece yaz tatilinde yapıyorum. Tek kişiyim ve iş yerim evime yaklaşık 4 km uzaklıkta, yani günlük kullanımım oldukça kısa mesafelerden oluşuyor. Yakıt tüketimi benim için çok önemli değil. Esas merak ettiğim; bu üç araç arasında siz olsanız hangisini tercih ederdiniz ve neden? Uzun süre kullanmayı planlıyorum, bu yüzden sürüş keyfi, konfor, kronik sorunlar ve genel kullanıcı deneyimleri benim için önemli. Şimdiden yorum yapan herkese teşekkür ederim. |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler
kullanıcısına yanıt