Şimdi Ara

stv den rol teklifi geldi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
771
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • iyiakşamlar benim biricik konu dışım, bu gün dershane bahçesinde dop oynuyorduk, ben dop olmuştum bana vuruyorlardı resmen, neyse işte tam ben dayak yerken dershanenin stv kolu rıza abi beni keşfetti ve fakir rolü var, tam ibretlik, yüzün harika dedi, muhteşemsin dedi, beni o kadar övdü ki kendimi bi şey sandım. hemen eve koşup babama haberi verdim, babam artist mi olacan la artist ne arar bizim evde diyerek kafama kayan tekme attı, oracıkta başıma kramp girdi, sonra akşamüstü rıza abi bizim eve geldi, babamla konuşmak istedi ama babam rıza abiyi dövüp yalçın çakır'a konu olacak hale getirdi. ya adam resmen geleceğimle oynadı, sizce ne yapmalıyım?

ekşıııın!

rüya gibi :(

• en yakın pencere sana kaç cm ötede?
  • yolun basindasin dost, sende birgun nirvanaya ulasacaksin
  • Kasma istersen daha fazla.
  • polata yumruğunla vur
  • Böyle bir durumda Salih in devreye girmesi gerekiyordu
  • Ezikman:

Bu bölüme mesaj atması yasaklandı yazısını görmek istediğim kişi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zampara.Alper

Ezikman:

Bu bölüme mesaj atması yasaklandı yazısını görmek istediğim kişi.

• Edwird geliyo aklıma nedense
  • Edwird geri mi döndü yoksa bu kişi onun taklidi mi bir türlü karar veremedim.
  • babanı camdan aşşağı at sonra üstüne atla
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ezik Man

Öyle zaten..
  • Yıktın hayatımı sen kahpee hayatımı sana vermiştimm
  • Bu edwird değil tırnağı olamaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Uygurca

Edwird geri mi döndü yoksa bu kişi onun taklidi mi bir türlü karar veremedim.

Edwird efsanesi ve taklitleri.Taklitlerinden sakınmak lazım
  • Kaynak vermek kural değilmiydi?
  • bence kendine bomba bağla ve o kanala git orda patlat en temizi budur ülkede kurtulur sende kurtulursun konudışda kurtulur.
  • Konu dışına kendini belli etme,göz önünde tutma,akıllarda yer etme girişimlerin bittiyse hadi git uyu...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ezik Man

iyiakşamlar benim biricik konu dışım, bu gün dershane bahçesinde dop oynuyorduk, ben dop olmuştum bana vuruyorlardı resmen, neyse işte tam ben dayak yerken dershanenin stv kolu rıza abi beni keşfetti ve fakir rolü var, tam ibretlik, yüzün harika dedi, muhteşemsin dedi, beni o kadar övdü ki kendimi bi şey sandım. hemen eve koşup babama haberi verdim, babam artist mi olacan la artist ne arar bizim evde diyerek kafama kayan tekme attı, oracıkta başıma kramp girdi, sonra akşamüstü rıza abi bizim eve geldi, babamla konuşmak istedi ama babam rıza abiyi dövüp yalçın çakır'a konu olacak hale getirdi. ya adam resmen geleceğimle oynadı, sizce ne yapmalıyım?

ekşıııın!

Akşam, akşam bu kafayla tebessüm ettirdi.

• Edwird edwird diyorsunuz da nerde bu adam. Ban mı yedi yoksa?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.