Bildirim
Streaming music app si?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
iPhone'um olmadığı için bilmiyorum fakat uygulamaları proxy üzerinden çalıştırma imkanı varsa Pandora kullanabilirsiniz. Grooveshark'ın iPhone uygulamasına Apple izin vermedi, jailbreak yaptıysanız deneyebilirsinz. Last.fm ise kendi uygulamasıyla sorunsuz dinlenebiliyor olması lazım.
Ben masaüstü bilgisayarımda Pandora tercih ediyorum. Bunun sebebi hem Grooveshark'a göre çok daha geniş bir arşive sahip olması, hem de Last.fm'deki gibi "Bunu dinleyen bunu da dinledi" şeklinde değil, şarkıların temposuna, kullanılan enstrümanlara, vokalin türüne, notalara kadar karşılaştırarak gerçekten sizin istediğiniz türde müzikler bulması. -
Bunları biliyorum last.fm in kredi kartimla ilgili anlaşmazlığı var onu gecelim. Pandora için bir şey diyemem çünkü dediğin gibi Prix'ye olur mü bilmem. Yardım lütfen! -
Yardım edeebilecek arkadaslar? -
pandora Türkiye de çalışmıyor. çalışması için vpn ayarı gerekiyor diye biliyorum. -
http://www.flycast.fm/FlyCastHOME.aspx
ben flycast kullaniyorum streaming icin. shoutcast aramasi da mevcut. last fm gibi kisiye ozel secimler sunmuyor tabi, daha cok en iyi radyolari muzik turu bazinda bir araya toplayan bir uygulama... ben blackberry uygulamasina hayrandim. sevdiginiz radyoda 3 saat oncesine kadar calinmis sarkilari karistirma imkani veriyordu...
turkiye'ye gelse bence en iyi program spotify, kisiye ozel streaming denilince aklima spotify geliyor. kisisel dusuncem.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X