Bildirim
.:Strateji Oyunu Tutkunları:. (978 ÜYE!!!!!!!) (71. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
quote:
Orjinalden alıntı: AliAtaBakmaÇünküAt..
quote:
Orjinalden alıntı: yaramazprens
F12 ile kısaca ss alabiliyosun resimlerde klasör yaratıp oraya atıyor
SaoL
bu resimleri f12 ile aldığın sslerlemi yaptın
-
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: AliAtaBakmaÇünküAt..
quote:
F12 ile kısaca ss alabiliyosun resimlerde klasör yaratıp oraya atıyor
SaoL
bu resimleri f12 ile aldığın sslerlemi yaptın
Yok
Önce oyunu oynayıp paintle resimleri çektim . Sonra foruma koydum
-
benide ekle
age of empires 2
bi bırakamadık :) -
AliAtaBakmaÇünküAt.
önce f12 ile kaydet sonra kaydedilen resme düzenle de ve jpeg dosya yaparsan imgaeden koyabilirsin sen galiba burda sorun yaşadın -
quote:
AliAtaBakmaÇünküAt.
önce f12 ile kaydet sonra kaydedilen resme düzenle de ve jpeg dosya yaparsan imgaeden koyabilirsin sen galiba burda sorun yaşadın
evet , f12 ile daha kolay oluyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vampire_Boy_42 -- 18 Şubat 2008; 18:07:05 > -
quote:
Orjinalden alıntı: arda123456
benide ekle
age of empires 2
bi bırakamadık :)
tamam hoşgeldin dostum -
Alıntılar haricindeki incelemeler için teşekkür ederim.Hepsi süper olmuş.Yeni gelenlerde aramıza hoşgeldiniz. -
quote:
Orjinalden alıntı: S@rKs-PoWeR
Alıntılar haricindeki incelemeler için teşekkür ederim.Hepsi süper olmuş.Yeni gelenlerde aramıza hoşgeldiniz.
arkadaş link koysa daha az yorulurdu -
quote:
Orjinalden alıntı: S@rKs-PoWeR
Alıntılar haricindeki incelemeler için teşekkür ederim.Hepsi süper olmuş.Yeni gelenlerde aramıza hoşgeldiniz.
alıntıda da az buçuk bir emek var. Alıntıya sıcak bakmıyor musun? -
Jansay bana age of 2 ve ek paketini getirirmisin?
birde bfme2 bide caos teoriy kısaca sömürüyom işte herzamanki gibi
bekliom bunları stratejiye geri dönndüm -
beyler strateji olarak ne oynamamı önerirsinz medieval 2 ve age of 3 oynadım şimdiye kadar başka neleri oynamamı tavsiye edersiniz? -
quote:
Orjinalden alıntı: Jan!ssaRy
beyler strateji olarak ne oynamamı önerirsinz medieval 2 ve age of 3 oynadım şimdiye kadar başka neleri oynamamı tavsiye edersiniz?
Bir de strateji fanıyım diyorsunuzDaha 40 fırın ekmek yemelisin...
Warcraft 3 den başla Company Of Heroes,World İn Conflict,Face Of War,Cold War,Warhammer 40.000k,C&C serileri diye git.Bunlar seni uzunca süre oyalar, eğer kişisel soruların olursa oyunlarla ilgili pm den de at mesajı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ArdaBarisC -- 18 Şubat 2008; 18:56:09 > -
quote:
Orjinalden alıntı: DanGWaR
quote:
Orjinalden alıntı: Jan!ssaRy
beyler strateji olarak ne oynamamı önerirsinz medieval 2 ve age of 3 oynadım şimdiye kadar başka neleri oynamamı tavsiye edersiniz?
Bir de strateji fanıyım diyorsunuz
Warcraft 3 den başla Company Of Heroes,World İn Conflict,Face Of War,Cold War,Warhammer 40.000k,C&C 3 serileri diye git.Bunlar seni uzunca süre oyalar, eğer kişisel soruların olursa oyunlarla ilgili pm den de at mesajı
abi kızma ya seviyom strateji ama daha yeni başşladım zaten şunun şurasında ne oldu başlayalı ben strateji oynamaya
-
Yok ya ne kızması daha öğrencisiniz siz, bir oynayın bu oyunlarıda bakın bakalım strateji neymiş
Eğer stratejiye kalbinden gireceğim ve sabırlıyım sıkılmam diyorsan direk Face Of War dan başlayabilirsin aslında, ama tam bir strateji sever olman gerek bu oyunu sıkılmadan oynayabilmen için.Yok eğer hafif gireyim diyorsan Red Alert 2 den başla onun üstüne tüm C&C serilerini oyna.El alışkanlığın olur bu tür oyunlara, inan yüzüklerin efendisi çok basit kalır bunların yanında -
Age of Empires 2 : The Conquerors. favorimdir. zaten bu aralar sırf bunu oynuyorum online olarak. Rome Total War'ı da bıraktım. sırf o Senato yüzünden.
AoE 3'ü de açıkçası beğenmedim.
-
quote:
Orjinalden alıntı: diabolik191
Age of Empires 2 : The Conquerors.favorimdir. zaten bu aralar sırf bunu oynuyorum online olarak. Rome Total War'ı da bıraktım. sırf o Senato yüzünden.
AoE 3'ü de açıkçası beğenmedim.
Değil mi yahu? Conquerors'ın tadı bir başka
Özel mesaj attım sana, bir maç daha yapalım istersen
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jansay -- 18 Şubat 2008; 19:14:18 >
-
jansay sen benim attığım msjı gördünmü üstte? -
Jansay senle en kısa zaman da bir maç yapmayı ben de istiyorum ama cidden zaman olmuyor. şöyle dişli bir rakiple kapışmak benim de hoşuma gider.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lownage -- 18 Şubat 2008; 19:17:43 > -
quote:
Orjinalden alıntı: diabolik191
Jansay senle en kısa zaman da bir maç yapmayı ben de istiyorum ama cidden zaman olmuyor.şöyle dişli bir rakiple kapışmak benim de hoşuma gider.
Fakat arenada yapalım
dişli rakip görmemişsin anlaşılanBen iyi bir oyuncu değilimdir. Ama pes etmem yani
Güzel maçlar oluyor. Oyuncuların yanı sıra, oyun da güzel. Değmeyin keyfimize
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X