Şimdi Ara

.:Strateji Oyunu Tutkunları:. (978 ÜYE!!!!!!!) (71. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4.541
Cevap
26
Favori
305.585
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6970717273
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: AliAtaBakmaÇünküAt..

Isengard Demir - ÇeLik A.Ş

.:Strateji Oyunu Tutkunları:. (978 ÜYE!!!!!!!)

Isengard Kurt EvciLLeştirme Merkezi

.:Strateji Oyunu Tutkunları:. (978 ÜYE!!!!!!!)

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: yaramazprens

F12 ile kısaca ss alabiliyosun resimlerde klasör yaratıp oraya atıyor

SaoL

bu resimleri f12 ile aldığın sslerlemi yaptın

• quote:

quote:

quote:

F12 ile kısaca ss alabiliyosun resimlerde klasör yaratıp oraya atıyor

SaoL

bu resimleri f12 ile aldığın sslerlemi yaptın

Yok

Önce oyunu oynayıp paintle resimleri çektim . Sonra foruma koydum

• benide ekle
    age of empires 2
    bi bırakamadık :)
  • AliAtaBakmaÇünküAt.
    önce f12 ile kaydet sonra kaydedilen resme düzenle de ve jpeg dosya yaparsan imgaeden koyabilirsin sen galiba burda sorun yaşadın
  • quote:

AliAtaBakmaÇünküAt.
    önce f12 ile kaydet sonra kaydedilen resme düzenle de ve jpeg dosya yaparsan imgaeden koyabilirsin sen galiba burda sorun yaşadın

evet , f12 ile daha kolay oluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vampire_Boy_42 -- 18 Şubat 2008; 18:07:05 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: arda123456

benide ekle
    age of empires 2
    bi bırakamadık :)

tamam hoşgeldin dostum
  • Alıntılar haricindeki incelemeler için teşekkür ederim.Hepsi süper olmuş.Yeni gelenlerde aramıza hoşgeldiniz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: S@rKs-PoWeR

Alıntılar haricindeki incelemeler için teşekkür ederim.Hepsi süper olmuş.Yeni gelenlerde aramıza hoşgeldiniz.

arkadaş link koysa daha az yorulurdu
  • quote:

Orjinalden alıntı: S@rKs-PoWeR

Alıntılar haricindeki incelemeler için teşekkür ederim.Hepsi süper olmuş.Yeni gelenlerde aramıza hoşgeldiniz.

alıntıda da az buçuk bir emek var. Alıntıya sıcak bakmıyor musun?
  • Jansay bana age of 2 ve ek paketini getirirmisin?
    birde bfme2 bide caos teoriy kısaca sömürüyom işte herzamanki gibi
    bekliom bunları stratejiye geri dönndüm
  • beyler strateji olarak ne oynamamı önerirsinz medieval 2 ve age of 3 oynadım şimdiye kadar başka neleri oynamamı tavsiye edersiniz?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Jan!ssaRy

beyler strateji olarak ne oynamamı önerirsinz medieval 2 ve age of 3 oynadım şimdiye kadar başka neleri oynamamı tavsiye edersiniz?

Bir de strateji fanıyım diyorsunuzDaha 40 fırın ekmek yemelisin...

Warcraft 3 den başla Company Of Heroes,World İn Conflict,Face Of War,Cold War,Warhammer 40.000k,C&C serileri diye git.Bunlar seni uzunca süre oyalar, eğer kişisel soruların olursa oyunlarla ilgili pm den de at mesajı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ArdaBarisC -- 18 Şubat 2008; 18:56:09 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: DanGWaR

quote:

Orjinalden alıntı: Jan!ssaRy

beyler strateji olarak ne oynamamı önerirsinz medieval 2 ve age of 3 oynadım şimdiye kadar başka neleri oynamamı tavsiye edersiniz?

Bir de strateji fanıyım diyorsunuz

Warcraft 3 den başla Company Of Heroes,World İn Conflict,Face Of War,Cold War,Warhammer 40.000k,C&C 3 serileri diye git.Bunlar seni uzunca süre oyalar, eğer kişisel soruların olursa oyunlarla ilgili pm den de at mesajı

abi kızma ya seviyom strateji ama daha yeni başşladım zaten şunun şurasında ne oldu başlayalı ben strateji oynamaya

• Yok ya ne kızması daha öğrencisiniz siz, bir oynayın bu oyunlarıda bakın bakalım strateji neymiş

Eğer stratejiye kalbinden gireceğim ve sabırlıyım sıkılmam diyorsan direk Face Of War dan başlayabilirsin aslında, ama tam bir strateji sever olman gerek bu oyunu sıkılmadan oynayabilmen için.Yok eğer hafif gireyim diyorsan Red Alert 2 den başla onun üstüne tüm C&C serilerini oyna.El alışkanlığın olur bu tür oyunlara, inan yüzüklerin efendisi çok basit kalır bunların yanında
  • Age of Empires 2 : The Conquerors. favorimdir. zaten bu aralar sırf bunu oynuyorum online olarak. Rome Total War'ı da bıraktım. sırf o Senato yüzünden.AoE 3'ü de açıkçası beğenmedim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: diabolik191

Age of Empires 2 : The Conquerors. favorimdir. zaten bu aralar sırf bunu oynuyorum online olarak. Rome Total War'ı da bıraktım. sırf o Senato yüzünden.AoE 3'ü de açıkçası beğenmedim.

Değil mi yahu? Conquerors'ın tadı bir başka

Özel mesaj attım sana, bir maç daha yapalım istersen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jansay -- 18 Şubat 2008; 19:14:18 >

• jansay sen benim attığım msjı gördünmü üstte?
  • Jansay senle en kısa zaman da bir maç yapmayı ben de istiyorum ama cidden zaman olmuyor. şöyle dişli bir rakiple kapışmak benim de hoşuma gider.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lownage -- 18 Şubat 2008; 19:17:43 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: diabolik191

Jansay senle en kısa zaman da bir maç yapmayı ben de istiyorum ama cidden zaman olmuyor. şöyle dişli bir rakiple kapışmak benim de hoşuma gider.

Fakat arenada yapalım

dişli rakip görmemişsin anlaşılanBen iyi bir oyuncu değilimdir. Ama pes etmem yani

Güzel maçlar oluyor. Oyuncuların yanı sıra, oyun da güzel. Değmeyin keyfimize

• 
Sayfa: önceki 6970717273
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.