Şimdi Ara

.:Strateji Oyunu Tutkunları:. (978 ÜYE!!!!!!!) (72. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.541
Cevap
26
Favori
305.585
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7071727374
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Jansay

quote:

Orjinalden alıntı: diabolik191

Jansay senle en kısa zaman da bir maç yapmayı ben de istiyorum ama cidden zaman olmuyor. şöyle dişli bir rakiple kapışmak benim de hoşuma gider.

Fakat arenada yapalım

dişli rakip görmemişsin anlaşılanBen iyi bir oyuncu değilimdir. Ama pes etmem yani

Güzel maçlar oluyor. Oyuncuların yanı sıra, oyun da güzel. Değmeyin keyfimize

arenada dik kuleleri koy kaleleri sonra yat arkada.. olur mu öyle şey. ekonomiye zarar vermek için yapılan rush lar nolucak ? ordaki oto sur verilmesi yüzünden önceden dalıp ekonomiye zarar vermek gibi bir taktik olmuyor. böylece de imperial e kadar hiç savaş olmuyor.

bu arada; dibine 4 tane kale diktirmemek gerek.

edit 2 : zaten pes etmediğin için dişli diyorum. çoğu rakip 2 saldırıdan sonra resign oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lownage -- 18 Şubat 2008; 19:52:14 >

• quote:

quote:

quote:

Jansay senle en kısa zaman da bir maç yapmayı ben de istiyorum ama cidden zaman olmuyor. şöyle dişli bir rakiple kapışmak benim de hoşuma gider.

Fakat arenada yapalım

dişli rakip görmemişsin anlaşılanBen iyi bir oyuncu değilimdir. Ama pes etmem yani

Güzel maçlar oluyor. Oyuncuların yanı sıra, oyun da güzel. Değmeyin keyfimize

arenada dik kuleleri koy kaleleri sonra yat arkada.. olur mu öyle şey. ekonomiye zarar vermek için yapılan rush lar nolucak ? ordaki oto sur verilmesi yüzünden önceden dalıp ekonomiye zarar vermek gibi bir taktik olmuyor. böylece de imperial e kadar hiç savaş olmuyor.

bu arada; dibine 4 tane kale diktirmemek gerek.

edit 2 : zaten pes etmediğin için dişli diyorum. çoğu rakip 2 saldırıdan sonra resign oluyor.

o zaman biraz fena olur durum Ama ben zaten her oyunda sur çekiyorum. Sursuz oyunum yok gibi. Neyse maç yapınca bakarız

ekleme: dibime niye kale dikmemen gerek?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jansay -- 18 Şubat 2008; 20:03:26 >

• dikmemem değil, senin diktirmemen gerek. ayrıca, sur yapmaya vakit harcarsan durumun çok vahim, bi alana kısılmış olursun geriye kalan tüm kaynaklar benim olur. kaynakları da alırım içeriye dersen,sen haritanın yarısını sur çekerken ben uyumicam heralde ben haritanın heryerine yayılırım. geçen oyunda gördün zaten surdan 2 adım atınca 4 tane kale direk indiriyordu.

aynısı geçen oyunda bir arkadaşıma oldu. ilk saldırımdan sonra sur çekti ufacık bir yere kısıldı.tüm harita da benim oldu.

neyse erkenden konuşup hava atmayalım bakarsın çok hızlı gelişir ben saldırı yapmadan suru çekersin. o zaman da ben ayvayı yerim. rakipleri hafife almamak gerek.

sana karşı hiç denemediğim taktikleri denicem.hep kafamı kurcalayan ama oyun sırasın da bir türlü aklıma gelmeyen..

• quote:

dikmemem değil, senin diktirmemen gerek. ayrıca, sur yapmaya vakit harcarsan durumun çok vahim, bi alana kısılmış olursun geriye kalan tüm kaynaklar benim olur. kaynakları da alırım içeriye dersen,sen haritanın yarısını sur çekerken ben uyumicam heralde ben haritanın heryerine yayılırım. geçen oyunda gördün zaten surdan 2 adım atınca 4 tane kale direk indiriyordu.

aynısı geçen oyunda bir arkadaşıma oldu. ilk saldırımdan sonra sur çekti ufacık bir yere kısıldı.tüm harita da benim oldu.

neyse erkenden konuşup hava atmayalım bakarsın çok hızlı gelişir ben saldırı yapmadan suru çekersin. o zaman da ben ayvayı yerim. rakipleri hafife almamak gerek.

sana karşı hiç denemediğim taktikleri denicem.hep kafamı kurcalayan ama oyun sırasın da bir türlü aklıma gelmeyen..

haydin bakalım

• Bu gidişle nah oynarız

• quote:

Orjinalden alıntı: YalnızEnes

Bu gidişle nah oynarız

kopardın yahu

AliAtaBakmaÇünküAt.. çabuk gelde maçınızı yapın. Yoksa delirecek adamBende delireceğim, turnuva kategorisi bitsin artık

• aha ban yedi, 4 gün daha bekleyeceğiz

ordaki n ile başlayan kelime uygun olmadı sanırım

edit: imlâ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jansay -- 18 Şubat 2008; 21:18:38 >
  • jansay ya age of turnuvası da yapılsın age of cu da çok
  • quote:

Orjinalden alıntı: Jan!ssaRy

jansay ya age of turnuvası da yapılsın age of cu da çok

abi bir insan topicte takılıyor. Birazcıkta olsa bir bilgisi olur insanın

Age of 2 conquerors kategorisi mevcut. E®han ile ben üyeyiz. Maçımızı yapıp kategoriyi sonlandıracağız.

• aliatabak hamachi ağından enesle irtibat kurabilirsin
    oyun buluşma noktasında bir topiği var gidip bak
  • hadi ya bende olurdum da age of 2 yi getirmen lazım
  • quote:

aha ban yedi, 4 gün daha bekleyeceğiz

ordaki n ile başlayan kelime uygun olmadı sanırım

edit: imlâ

Bu maç bence de biraz zor oLur , arkadaş kendini diskalifiye etmeLi

• beyler ben şimdi sırasıyla ne oynayayım tam biir sıra verirmiisiniz
  • quote:

Orjinalden alıntı: DanGWaR

Eğer stratejiye kalbinden gireceğim ve sabırlıyım sıkılmam diyorsan direk Face Of War dan başlayabilirsin aslında, ama tam bir strateji sever olman gerek bu oyunu sıkılmadan oynayabilmen için.Yok eğer hafif gireyim diyorsan Red Alert 2 den başla onun üstüne tüm C&C serilerini oyna.El alışkanlığın olur bu tür oyunlara, inan yüzüklerin efendisi çok basit kalır bunların yanında[/b]

janissary azcık yazılanları oku
  • The Conquerors oyna. ama birinden yardım al çünkü oyunun çok fazla fonksiyonu var.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Jan!ssaRy

beyler ben şimdi sırasıyla ne oynayayım tam biir sıra verirmiisiniz

quote:

Bir de strateji fanıyım diyorsunuzDaha 40 fırın ekmek yemelisin...

Warcraft 3 den başla Company Of Heroes,World İn Conflict,Face Of War,Cold War,Warhammer 40.000k,C&C serileri diye git.Bunlar seni uzunca süre oyalar, eğer kişisel soruların olursa oyunlarla ilgili pm den de at mesajı

• şimdi bir conquerors maçım daha bitti. rush'a karşıydım önceden ama şimdi rush manyağı oldum çıktım. geçen maçta 1 saatte 4 kere saldırı düzenlemiştim. bu maçta 10-15. dk da ilk saldırıyı yaptım o ordu öldükten 5dk sonra biraz daha büyük bir orduyla daldım. o ordu daha bitmeden arkadan bir tane daha yolladım. sanırım gelişiyorum.

• quote:

Yok ya ne kızması daha öğrencisiniz siz, bir oynayın bu oyunlarıda bakın bakalım strateji neymiş

Eğer stratejiye kalbinden gireceğim ve sabırlıyım sıkılmam diyorsan direk Face Of War dan başlayabilirsin aslında, ama tam bir strateji sever olman gerek bu oyunu sıkılmadan oynayabilmen için.Yok eğer hafif gireyim diyorsan Red Alert 2 den başla onun üstüne tüm C&C serilerini oyna.El alışkanlığın olur bu tür oyunlara, inan yüzüklerin efendisi çok basit kalır bunların yanında

@Jansay

Bu alıntımda da soruna cevap mevcut

• quote:

şimdi bir conquerors maçım daha bitti. rush'a karşıydım önceden ama şimdi rush manyağı oldum çıktım. geçen maçta 1 saatte 4 kere saldırı düzenlemiştim. bu maçta 10-15. dk da ilk saldırıyı yaptım o ordu öldükten 5dk sonra biraz daha büyük bir orduyla daldım. o ordu daha bitmeden arkadan bir tane daha yolladım. sanırım gelişiyorum.

rush ne oluyo

• oyun başlar başlamaz saldırma
  • 
Sayfa: önceki 7071727374
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.