Şimdi Ara

.:Strateji Oyunu Tutkunları:. (978 ÜYE!!!!!!!) (120. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.540
Cevap
26
Favori
311.803
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 118119120121122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beni de ekle. Ben midlle-earth hayranıyım

https://store.donanimhaber.com/e2/f2/b2/e2f2b2e33003b0b561fbd18860179594.jpg

Mehmet.Fatih imzalarımız yeterli sayıda bence. Emeklerin için sağol bu ikisini de ekleyeceğim. Daha fazla gerekmez. İsteyen olursa özel imzalar yaparsın.

Eğer bir kurbağa hemencecik yakışıklı bir prense dönüşürse, bu peri masalıdır. Eğer bir kurbağa yavaşça yakışıklı bir prense dönüşürse, bu modern bilimdir. -Kent Hovind
  • benide eklermisiniz acaba

Orjinalden alıntı: doruk91

benide eklermisiniz acaba

Tabii ki. Hoşgeldin ekliyorum.

Eğer bir kurbağa hemencecik yakışıklı bir prense dönüşürse, bu peri masalıdır. Eğer bir kurbağa yavaşça yakışıklı bir prense dönüşürse, bu modern bilimdir. -Kent Hovind
  • Jansay
    Benim nick değişti
    Bi zahmet değiştirirsen sevinirim
    Eski nick : crazy_19

Orjinalden alıntı: ßλ®1$

Jansay
    Benim nick değişti
    Bi zahmet değiştirirsen sevinirim
    Eski nick : crazy_19

Değiştirdim.

Beyler en çok müziğini beğendiğiniz strateji oyunu hangisi? Benim: Stronghold 2.

• Age Of Empires 3 müzikleri güzel

Oynadığım en güzel oyunlardan birisi 1. oyunuda güzeldi
    Psn:Voilette

Metal Gear Solid 4 | Battlefield 3
  • ekleyebilirmisin acaba

Orjinalden alıntı: Voilet

Müzik olarak Ben Red Alert 3 ün müziklerine hayran oldum Red Rock da favori şarkım 2.oyununda müzikleri dehşetti ama 3.sü daha sağlam olmuş.

Zaten listemde 2. sırada RA2 yer alıyor. Harbiden Red Alert müzikleri insanı çok moda sokuyor

JaSoN_ eklerim tabi. Hoşgeldin.

• Red Alert Favorim...

Orjinalden alıntı: Jansay

quote:

Orjinalden alıntı: Voilet

Müzik olarak Ben Red Alert 3 ün müziklerine hayran oldum Red Rock da favori şarkım 2.oyununda müzikleri dehşetti ama 3.sü daha sağlam olmuş.

Zaten listemde 2. sırada RA2 yer alıyor. Harbiden Red Alert müzikleri insanı çok moda sokuyor

JaSoN_ eklerim tabi. Hoşgeldin.

kesinlikle katılıyorum RA 2 gibi oyun gelmedi kategorisinde dehşet oyun olmuş özellikle chorono commando dehşet 2 3 tanesi bir araya gelince.

Metal Gear Solid 4 | Battlefield 3

• O Einstein'ın ışınlanma teknolojisini kullanan amcalar dimi? Hakkaten bela onlar. Ama ben şimdiye kadar en iyi piyade temizleyen askerin Navy olduğunu gördüm. Karada ve denizde gitmesi de cabası. C4 ile bina da patlatıyor. Hepsi birer küçük Tanya yani.

Sovyetlerin mekanik örümceklerine bayıldım birde. Tanklara çok iyi geliyor onlar. Hızı mükemmel olduğu için tankla karşılaştığı vakit, ortada fazla piyade yoksa hemen tankın içine giriyor. Sonra bum. Müttefikler campaing'ini oynarken o örümceklerden nefret ettim; sovyetlerde oynarken bayıldım.

Beyler Amerikanların paratroopers(paraşütlü askerler)'ı varmış fakat rastlayamadım bunlara ben. Ayrıca navy denen çok yararlı asker bir tek Amerika'da var. Bu Amerika'nın özelliği navy mi yoksa paratrooper mı?

Bir de: İngilizlerin sniper'ına bayıldım. Uzaktan tek atış. Sonuç: çürümüş bir sovyet iskeleti.

• jansay bende ne zamandır buralarda değildim şimdi sendenbirşey isteyeceğim bana bildiğin bütün strateji oyunlarını alt alta yaz amabeni 0 dan başlayan biri say stratejiyi öğrenmek istiyorum hangi oyundan başlamam gerekse öyle başla yani kolay dan zora mı desem yani ilk şunu oyna sonra bunu oyna fln şeklinde hadi bakıyım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jan!ssaRy -- 30 Aralık 2008; 18:17:58 >

When The World Is Mine, Your Death Shall Be Quick And Painless!
  • Abi ben sana command & conquer serisininin başından den başlamanı öneririm (şahsen ben öyle yaptım)
    Happy with what you have to be happy with, you have to be happy with what you have, to be happy with what you have, you have to be happy with what you have to be happy with what you have to be happy with...
  • Benide Ekle ;)

Age Of Empires II

Orjinalden alıntı: Jan!ssaRy

jansay bende ne zamandır buralarda değildim şimdi sendenbirşey isteyeceğim bana bildiğin bütün strateji oyunlarını alt alta yaz amabeni 0 dan başlayan biri say stratejiyi öğrenmek istiyorum hangi oyundan başlamam gerekse öyle başla yani kolay dan zora mı desem yani ilk şunu oyna sonra bunu oyna fln şeklinde hadi bakıyım

Vaayy seni burada gördüğüme sevindim.

Strateji Tavsiyeleri topiğindeki sırayı önerebilirim sana. Oradan bir alıntı yapayım:

quote:

Orjinalden alıntı: Jansay

Öncelikle, eskide olsa kolay olduğu açısından, Age of Empires II ve The Conquerors(ek paketi) ile başlamanızı öneririm. Sonra bu stratejiye alışınca kendinizi aşağıdaki sıra doğrultusunda geliştirebilirsiniz:

Age of Empires III
    C&C serisi, Lord of the Rings: Battle for the Middle Earth II

Stronghold serisi

Bundan sonra, mağara çağlarından, günümüzün ilerisine kadar bir süreçte stratejiye başlayın:

Empire Earth serisi, Rise of Nations

Bunlardan sonra "Medieval türü" dediğimiz, Sıra Tabanlı Stratejiye geçebilirsiniz:

Imperial Glory (Napolyon Dönemidir)
    Rise of Nations(Bu oyun hem Gerçek Zamanlı Strateji, hemde Sıra Tabanlı Stratejidir)

Civilization IV (Oyun mağara çağlarından günümüzün ilersine kadar bir süreçtedir)
    Medieval II: Total War (Orta Çağ Dönemidir), Rome: Total War (Roma İmp. Dönemidir)

Sana bu sırayı öneririm. Empire Earth ve Rise of bir derece başlanılabilir(ama gene de Age of'tan başla) fakat Sıra Tabanlı Stratejiye hiç dokunmamanı öneririm. Çünki onlar zor kısmına giriyor. Zaten renklerle ayırdım onları. Açık Yeşil: Çok Kolay | Koyu Yeşil: Kolay | Mavi: Orta Şekerli | Kırmızı: Zor | Koyu Kırmızı: Çok Zor...

Bir de: bir oyunda oynarken o oyunun bütün özelliklerini filan bilip diğerine geç. Bu başta yazdığım Age ofları bir haftaya kalmaz geçebilirsin çünki senin age of oynamışlığın var. Sonra sana Red Alert 2'yi veririm onu bi denersin.

Aslında burada amaç kendi strateji oyununu bulmak. İlk sayfaya bakıp görebileceğin üzere: burada sadece tek oyuna yoğunlaşmış bir kitle bulunmuyor; herkes farklı şeyler seviyor. Sen de strateji oyunlarını bir elden geçirip "ahanda bu" diyeceğin bir oyun bulman lazım. Sonra o oyun üzerine çökerek kendini geliştirirsin. Bir de: birden fazla strateji oyunu oynamamanı öneririm(hepsini denedikten sonra). Hepsinin arayüzü birbirinden farklı olduğu için ayrıca kontrolleri bile farklılık gösterdiği için birine yoğunlaşman zor olabilir. Arayüzü hızlı kullanmak önemli birşeydir. Strateji oyunu turnuvaları düzenlenir bilmem bilir misin. Oradaki adamlar 25 yaşlarında emekli oluyor. 20'li yaşlarda forma giriyorlar. Diyeceksin ne formu? Parmak hızı. Klavyeyi milisaniye birimiyle bile yavaş kullanan kaybediyor. O yüzden hızlı davranman gereken bir türdür strateji. Özellikle Red Alert oynadığın zaman çok hızlı olman gerekecek.

Bu sıra üzerinden gidersen ayrıca Starcraft, Warcraft gibi oyunları da denersen, içlerinden birisini beğenirsen, o zaman sana gönül rahatlığıyla strateji tutkunu diyebilirim. Fakat hiçbirini beğenmezsen ya da zevk almazsan bence en iyisi Crysis'e, COD'a ve Knight'a devam etmek. Sonuçta herkesin sevdiği tür farklıdır. Herkes strateji sever diye birşey yok.

Üstte yazdığım 2 paragraf, strateji tutkunu olmak isteğine verdiğim bir cevaptır. Dile getirdiğin sorunun cevabı en üstte bulunuyor. Kolaydan zora strateji oyunları listesi bunlar işte. İnşaallah sana yardımcı olabilmişimdir.

HakanBeyogLu hoşgeldin ekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jansay -- 31 Aralık 2008; 18:22:35 >

• sağol birşey sorcam peki senin ahanda bu dediğin oyun hangisi ?

When The World Is Mine, Your Death Shall Be Quick And Painless!
  • 
Sayfa: önceki 118119120121122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.