Şimdi Ara

Stranglehold (ÇIKTI) (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
827
Cevap
0
Favori
46.511
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • güzel oyun benim sisteme göre yapılmış sanki
  • hadi yaw hareketlenin birazböyle güzel bi oyun yakında çıkacak kimse bi şey yazmıyor.şimdiden 20 sayfa olmalıydı
  • Kısmetse oyunun demosunu yarın Xbox360'da oynıcam, bakalım nasılmış
  • hakikatten ya MaxPayne yada Matrix böle duvarların üstünde yürüyo fln bi havada mermileri durdurmadıgı kaldı...
  • Stranglehold E3 2007 trailer

stranglehold silahlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi venomtrk -- 18 Ağustos 2007; 14:03:43 >

• Oyun manyak olacak gibi ama nezaman çıkacak?
  • İlk sayfaya bakınız.
  • o ne yaw.Honk Kongu tamamiyle gerçek bire bir yapmışlar.Gerçi bu bile tam gücü değil unreal engine 3 ün.Tarzım değil ama görüntülere bakar oynarım işte
  • yine unreal3 motoru,yine kral bi oyun;ama inşallah içesine bi optimize ederler oyunu da içesine oynarız
    demosu çıksa da bi dil atsak,dadına baksak
  • Unreal Engine 3 bu aralar aldı başını gidiyor.
  • blacksite area51'de unreal3 ile hazırlanıyormuş,herifler piyasaya iyiden iyiye hakim oldular;eskiden renderware vardı şimdi unreal3
  • quote:

Orjinalden alıntı: wildlove

blacksite area51'de unreal3 ile hazırlanıyormuş,herifler piyasaya iyiden iyiye hakim oldular;eskiden renderware vardı şimdi unreal3

adı üstünde grafikler gerçek dışı
  • quote:

Orjinalden alıntı: büyük adam

quote:

Orjinalden alıntı: wildlove

blacksite area51'de unreal3 ile hazırlanıyormuş,herifler piyasaya iyiden iyiye hakim oldular;eskiden renderware vardı şimdi unreal3

adı üstünde grafikler gerçek dışı

unreal,vay bilgisayarı ilk aldığım zamanlar ortaokul 3'teydim;ilk oyunm unrealdi o zamanlar,hep uneral tornament derdim

• yaw oyun 4 gün sora çıkcak bi demo falan bişey gelmiyomuo oyuna herkes daldı bioshock moh airborne world in conflicte arada kaynadı güzelim oyun.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Pinky_Demon

aklıma direkt NEXT geldi...
  • 4 gün kaldı
  • Hala demo çıkarmadıları ya işe bak!
  • Unreal da bu motorla parayı iyi götürdü.

> Birde bazı bazı rastlıyorum. Sırf eleştirmiş olmak için veya muhalefet olmak için..." Vasat olacak, Orta gibi ... , Ortalamanın altında" gibi sözler beni baya güldürüyor.
    > Vasat Ortalamanın altında PC oyunlarına birkaç örnek veriyorum.

Driver: Parallel Lines (5.5)
    Combat Mission: Shock Force (4.5)
    Gods: Lands of Infinity (4.0)

> Aslında oyuna önerilen sistem için Xbox 360 yazsalar daha iyi olurya neyse...
  • ''Unreal Engine 3'' adamlar ut3 cıkarmadan parayı goturduler son cıkan butun oyunlar neredeyse bu motorla yapılmıs. umarım bu oyundada ıı optımıze ederler.

bu arada drıver paralel lınes bu oyuna uyuz oldum. cok zor bır bolumu gecmek 1gun suruyor :D
  • hakkaten.asıl parayı farkettirmeden götürüyorlar.yüz milyonlar kazanıyolar unreal engine 3 tengerçi unreal engineyi yazan ekip 30 kişi bile değil.toplam ekip zaten 50-60 kişihelal olsun adamlara.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.