Şimdi Ara

Stranglehold (ÇIKTI) (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
827
Cevap
0
Favori
46.510
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: d@LBy

ya şu forumda bikerede ben ilk olsam ya.hep birileri benden önce yetiştiriyor foruma neyse oyuna bakalım manyak olcak maxpayne'den daha da güzel olcak.çünkü max de okadar parçacık kan mesela karakterin kirlenmesi gibi ayrıntılar yoktu.bunda ise fiziğin resmen dibine vurmuşlar.bu da benden bi video hd olarak http://www.youtube.com/watch?v=B1NAkhG9Sns&mode=related&search=

• aga infernal gibi fiyasko olmaz umarım.buarada eylüle noluyor lan.bi ders başarı grafiği olsa eylülde 0 - 5 arası bişey olur
  • o kadarda deil bee.. Süper veya Süper ötesi olacak bu oyun youtubeden videolarını izlemeni tavsiye ederim..
  • Aşmış bir oyun bu arkadaşlar Infernal ile karşılaştırmam bile.
  • Ben videolarını beğenmedim... Etkileşim; duvarların parçalanması, masa parçalanması falan güzelde... Fizikte çok hata var... İnşallah videolardaki hataları düzeltirler... Bizim baş elemanın vücut hareketleri de çok anormal...
  • GRAFIKLER

Stranglehold (ÇIKTI)

Stranglehold (ÇIKTI)

Stranglehold (ÇIKTI)

Stranglehold (ÇIKTI)

Stranglehold (ÇIKTI)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi devmanetihad -- 21 Mayıs 2007; 20:19:25 >

• Gerçekten süper bir oyun olacak,Max Payne 3 ü beklememe neden kalmadı gibi?
    Market Gameplay
    http://www.gametrailers.com/player/usermovies/79295.html?playlist=featured
  • Güzel oyuna benziyor, grafikler süper
  • beklediğim oyunlardan biri inşallah erteleme olmadan bu yaz sonuna dogru cıkıcak
  • videosunu seyrettimde yine güvercinler uçuyo john woo'da güvercin uçurmadan ne film ne oyun yapabiliyo galiba
  • DSP'li olmasın
  • Oyunun sistem ihtiyaçlarında bir yanlışlık var ama durun bakalım yakında kokusu çıkar.

İşletim Sistemi: Windows XP SP2 / VISTA (Games for Windows)
    İşlemci: Çift çekirdekli işlemci
    RAM Miktarı: 2 GB RAM
    Ekran Kartı: Nvidia GeForce 7800 veya üstü / ATI Radeon x1300 veya üstü
    HDD Alanı: 15 GB
  • Oyun ya ATI'ye göre süper bir şekilde optimize edilmiş ya da yanlış yazılmış.
  • OHAAA GERÇEK GİBİ YANLIZ SSLERE BAKINCA BANA PS2 DEAD TO RİGHTS OYUNUNU ANIMSATTIVİDEODAKİ ATLAMALAR FALAN VAY BE
  • unreal 3 teki yüzlerle burdaki yüzlerin grafikleri çok farklı burdakiler çok daha kötü.. tabi mekan grafikleride kötü unreal 3 e göre demekki aynı motor kullanılsada her oyunda grafikler deişiyor
  • max payne nin japon hali
  • n 7800 ile x 1300 aynı kapasitedeki kartlar mı saçmalık
  • bir yazıda yukarıda yazılı olan sistemin minimum sistem gereksimleri oldugunu okudum eh min. buysa maxsimum sistem kurmak için bankadan kredi filan çekeriz
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.