Şimdi Ara

Stranglehold (ÇIKTI) (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
827
Cevap
0
Favori
46.511
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    ozaman mario oyna kardeşim sen biz gerçekten adam mı öldürüyoruz...
    ozaman filmleri oyunları polisleri jandarmaları ve görevinde silah kullanan tüm insanların elinden alalım silahlarını ortalık daa da karışsın senin mantık bu yola gidiyo

bana da saçmalattırıosun yahu...

quote:

Orjinalden alıntı: Dermansiz

bıkmadı bu adamlar hala silahlardan adam öldürmekten kurşun sıkmaktan.insana silah doğrultuyor resmen suç ve bunun görselliğini yapıyor bu dahil bundan ekmek parası kazanıp zıkkımlanmaya çalışan hepsini tutuklamaları lazım.Bu işin şakası eğlencesi olmaz.
    Silah doğrultursan vurman öldürmen gerekir.
    ne çelişik bir toplumki Allahın verdiği canı allah sadece alır der ama bunun fiiliyatını oyunlarda bile denemeye kalkar.Mantalite sakat çok yanlış şeyler bunlar.

• eeeee oyun çıkıyo hazırmıyız bide minimum sistem gereksinmleri nelerdir.yalnız kaynak güvenilir olsun bazı sitelerde yanlış
  • quote:

Orjinalden alıntı: Dermansiz

bıkmadı bu adamlar hala silahlardan adam öldürmekten kurşun sıkmaktan.insana silah doğrultuyor resmen suç ve bunun görselliğini yapıyor bu dahil bundan ekmek parası kazanıp zıkkımlanmaya çalışan hepsini tutuklamaları lazım.Bu işin şakası eğlencesi olmaz.
    Silah doğrultursan vurman öldürmen gerekir.
    ne çelişik bir toplumki Allahın verdiği canı allah sadece alır der ama bunun fiiliyatını oyunlarda bile denemeye kalkar.Mantalite sakat çok yanlış şeyler bunlar.

harbiden kendini çok kaptırmışsın adamım bunlar gerçek değil uyan
    sanal dünya nedir bilirmisin
  • Arkadaşın değinmek istediği konu mantıklı aslında, yalnız fikrini savunma kısmını biraz abartmış. Ben de sadece insan öldürmek üzerine olan gerçekçi oyunlardan nefret ederim. Savaş, mafya, ajan vs. ne oyunu olursa olsun, gerçek hayatın direk referans alındığı bir oyunda adam öldürmekten çok rahatsız olurum hatta oynamam genelde.
    Zaten savaş vs. konulu shooterların mantığını da pek anlamam. Adam öldürmek eğlenceli birşey midir ki, bunu bir oyunda uygulayarak eğlenesiniz? Mesela CS (onu da pek sevmem gerçi) arkadaşlarınızla toplanıp bir nevi birbirinizi sobelediğiniz çok da gerçekçi olmayan bir oyundur, yalnız CoD o kadar gerçekçidir ki sizi savaşın içine sokar resmen. (Bu oyunları sevenlere laf etmiyorum yanlış anlaşılmasın.)

Stranglehold da gerçekçi bir oyun değil, zaten filmi de pek gerçekçi değildi. Max Payne gibi Film-Noir karikatürizasyonunda daha çok. Bu oyunda böyle bir rahatsızlık yaşayacağımı sanmam.

• quote:

Orjinalden alıntı: Ragdol

Arkadaşın değinmek istediği konu mantıklı aslında, yalnız fikrini savunma kısmını biraz abartmış. Ben de sadece insan öldürmek üzerine olan gerçekçi oyunlardan nefret ederim. Savaş, mafya, ajan vs. ne oyunu olursa olsun, gerçek hayatın direk referans alındığı bir oyunda adam öldürmekten çok rahatsız olurum hatta oynamam genelde.
    Zaten savaş vs. konulu shooterların mantığını da pek anlamam. Adam öldürmek eğlenceli birşey midir ki, bunu bir oyunda uygulayarak eğlenesiniz? Mesela CS (onu da pek sevmem gerçi) arkadaşlarınızla toplanıp bir nevi birbirinizi sobelediğiniz çok da gerçekçi olmayan bir oyundur, yalnız CoD o kadar gerçekçidir ki sizi savaşın içine sokar resmen. (Bu oyunları sevenlere laf etmiyorum yanlış anlaşılmasın.)

Stranglehold da gerçekçi bir oyun değil, zaten filmi de pek gerçekçi değildi. Max Payne gibi Film-Noir karikatürizasyonunda daha çok. Bu oyunda böyle bir rahatsızlık yaşayacağımı sanmam.

ya adamım oyun ne kadar gerçekçi olursa olsun sonuçta oyun ya adamı vuruyosun ama adam ölmüyoki yani oyundan bi grafik yığını kayboluyo bu kadar abartmaya ne gerek var ya yok şiddet yok silah abi oyundur bu ya eğlenmek için oynanır

• max payne tarzında güzel bi oyun olacak insallah bizde oynıcaz
  • Mario oynuyamazki ondada yaratıkların kafasına zıplıyor oda bir nevi suç sayılır .Bence en güzel evcilik saklambaç yada kör ebe filan oyna

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pyco -- 30 Ağustos 2007; 9:49:02 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Pinky_Demon

Oyunun sistem ihtiyaçlarında bir yanlışlık var ama durun bakalım yakında kokusu çıkar.

İşletim Sistemi: Windows XP SP2 / VISTA (Games for Windows)
    İşlemci: Çift çekirdekli işlemci
    RAM Miktarı: 2 GB RAM
    Ekran Kartı: Nvidia GeForce 7800 veya üstü / ATI Radeon x1300 veya üstü
    HDD Alanı: 15 GB

bu crysisin sistem ihtiyacı la
  • Demo nerde kaldı yaw
  • kastıra kastıra oynamaya razıyım
  • quote:

Orjinalden alıntı: Pinky_Demon

Oyunun sistem ihtiyaçlarında bir yanlışlık var ama durun bakalım yakında kokusu çıkar.

İşletim Sistemi: Windows XP SP2 / VISTA (Games for Windows)
    İşlemci: Çift çekirdekli işlemci
    RAM Miktarı: 2 GB RAM
    Ekran Kartı: Nvidia GeForce 7800 veya üstü / ATI Radeon x1300 veya üstü
    HDD Alanı: 15 GB

[ohaaaaaaa.gif ] [yok deve.gif] [optimizasyon pazarda satılmıyor.gif]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ragdol -- 30 Ağustos 2007; 12:23:03 >
  • o gif uzantılı dosyaları bulsam bende sölicem ama nutkum tutuldu ama değer yani böle bi oyuna bu özellikler YAKIŞIIIIIRRR
  • bu arada son gelişme yok dimi bu oyun ertelendi gibi çünkü pinky 31 ağustos olarak yazmış çıkış tarihini yani yarın emin olalm ona göre..
  • yarın gidip alalım ozaman
  • İYİDE ÇIKICAK MI TAM Bİ BİLELİM BİLSE BİLSE PİNKY BİLİR BUNU
  • Yarın falan çıkmayacak oyun PC için Eylül ün herhangi bir gününde çıkacak yapımcı kesin tarih vermedi.

Xbox 360 için 5 Eylül
    PS3 için de 17 Eylül
  • teşekkürler raistlin
  • Aksiyon türünde mükemmel bir oyun geliyor 15gb olmasıda iyi filim havasında geçen uzun bir oyun olsun unreal 3 motorunu kullanmasıda bir avantaj optimizasyonu iyi oluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 30 Ağustos 2007; 17:21:12 >
  • oyunda ohaa lan anasını satayım dedirtecek grafik kalitesi de yok gel gör ki crysis ayarında sistem istiyor,crysis'e eyvallah deriz tamam da bu nedir be abi.max payne'den senra aynı tarz oyunlar zaten pek iyi olmuyor,el matador'u da şişirmişlerdi o da cacıktı.bu da pek iyi olmayacak gibime geliyor.hele sistem ihtiyaçları iyice sinirlendirdi beni,hadi ben oynarım neyse de herkesin sistemi o kadar yüksek değil ki
  • yarın akşam çıkcak inşallah direk indircem torrentlerden ve dünyada ilk bitirenler arasında ilk 50'de olmayı başarırım belki
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.