Şimdi Ara

Stranded Deep PC ANA KONU

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
1
Favori
1.213
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Koltuğunuzda yayılmışsınız, uçak yolculuğunuzun bitmesini bekliyorsunuz. Yaptığınız sayısız uçuşlardan biri sadece. Her şey sıradan gözüküyor. Önce ufak bir türbülansa giriyor uçak. Yine de her şey normal. Ama biraz uzun sürdü sanki sarsıntı? Şiddetlendi de! O da ne?! Uçak düşüyor!

Büyük bir sarsıntı, inanılmaz bir darbe ve bir anda kendinizi okyanusun derin sularında buluyorsunuz.

O da ne? Etrafta hiç bir kara parçası göremiyorsunuz. İçgüdüleriniz size devam etmeniz gerektiğini söylüyor. Saatler sonra artık yorgunluktan bitmiş durumdayken uzaklarda ufak bir kara gözüküyor. Son bir umutla kendinizi o ufacık adaya atıyorsunuz. Peki sağ kalmayı başarabilecek misiniz?

Yeni oyunumuz Stranded Deep işte bu noktada başlıyor. Kötü giden uçak yolculuğunun ardından ıssız bir adada sağ kalmaya çalışıyoruz. Sadece ufacık ada değil, tüm okyanus elimizin altında. Adadaki ağaçlardan kendimize sığınak yapabilir, balık avlayabilir hatta ve hatta okyanus dibine dalarak ilginç eşyalar bile bulabilirsiniz!

Her şey sizin elinizde.

Stranded Deep ilginç konusuyla piyasadaki sağ kalma oyunlarına farklı bir bakış açısı kazandırıyor. Alışageldiğimiz doğaüstü olayları ve yaratıkları bir kenara bırakarak sağ kalmanın temellerine iniyor.

Stranded Deep, sağ kalma duygusunu yarattığı oyun mekanikleri ile sağlamlaştırıyor. Sınırsız okyanus keşfi (batıklar dahil), dinamik gece/gündüz dengesi ve buna bağlı değişen çevre koşulları, tüketilebilir kaynaklar gibi özelliklerle gerçekçilik konusuna yeni bir boyut getiriyor.

Oyunun önümüzdeki Ocak ayında yayımlanması bekleniyor. Tabii ki "erken erişim" olarak. Oyunun kesin çıkış tarihi henüz verilmese de, Stranded Deep gerek konusu gerekse de bu konuyu işleyişi ile piyasadaki sağ kalma oyunlarına farklı bir alternatif olacağı kesin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xCixLandx -- 16 Aralık 2014; 20:58:59 >

• Bu oyunu oynayan kimse yok mu ya? Yorum gelmemesi çok ilginç. :)

Seviyorum bu tarz hayatta kalma oyunlarını. 25. saatimdeyim ancak kendini fena tekrarlamaya başladı. İçerek olarak eksikleri var. 5 yıl da bunun 10 katını yapmalarını gerekiyordu yapımcıların uzun süredir yerlerinde sayıyorlar belli ki, resmi çıkış ne zaman olacaksa artık o da 10 yılı bulur heral. :D

Tavsiye eder misin derseniz evet ederim. Zaten fiyatı çok uygun her türlü oynanır.

Edit: Türkçe yaması da mevut: https://forum.donanimhaber.com/stranded-deep-100-turkce-yama-mayis-2020-son-surum--141171914

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MoÇü -- 9 Eylül 2020; 19:53:9 >
  • Yeni keşfettim tevafuken bir youtube videosunda seyrederken hoşuma gitti şimdi diğer oyunlar kaldı sırf bunu oynuyorum.

Benim aşırı hoşuma gitti...

• Kendi haritanı nasıl ''oluşturabileceğine'' dair bir video hazırladım.

Belki işine yara bazılarının...

• ara sıra girip kafa dinlediğim oyundur. online olsa ve tam sürümü çıksa tadından yenmez

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben normalde early access oyunları almam ama bunu bir youtube videosunda denk geldi beğendim. En çok da base ev ves. yapabilmen benim çok hoşuma gider oyunlarda.

Tabii kaynaklar kısıtlı kaç gün idare eder bilmem ama 150'yi geçti... gittiği yere kadar oyunu bitirmeyeceğim.

Yalnız bir adaya düşmek birileri için felaket benim için hayallerim :-D...

• Stranded deep hakkında bi bilginiz yoksa burada ayrıntılı anlatıyor arkadaş umarım yardımcı olur.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Star Wars Eclipse {PC ANA KONU}
    3 yıl önce açıldı
    Back 4 Blood [ PC ANA KONU ]
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Stranded deep ateş nasıl yakılır

• Stranded deep balık nasıl pişirilir

• Stranded deep su arıtma su damıtıcısı nasıl yapılır.

• Co-op gelmiş. Baya sardı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  •  Stranded Deep PC ANA KONUturk0gameryoutube
    Stranded Deep: 01. Tatil Başlasın Arkadaşlar yeni, kısa ama şirin mi şirin bir yine aradoldurucu seriyle beraberiz. Benim gibi birkaç senedir tatile gidemeyenler varsa, gelin beraber karibik adalarında hayatta kalma tatiline çıkalım. Survivor Tatili...
    https://www.youtube.com/watch?v=TYajPz38DQw&list=PLQhKQmbqAwW5NzsNGf2ljkvgbYgfKcCEm
  • Bugün 15. Bölümü yayınladık:

Stranded Deep PC ANA KONUturk0gameryoutube
    Stranded Deep: 15. Yerleşiyoruz
    https://www.youtube.com/watch?v=DCbgNRoOK4w
  • 29. Bölümle erken final yapacağız. (çekildi bile)

Stranded Deep PC ANA KONUturk0gameryoutube
    Stranded Deep: 24. Dalışa Devam Sandıklar Gelsin
    https://www.youtube.com/watch?v=DujaUSDecYk
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.