Şimdi Ara

Stoch Yuvadan Uçuyor. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
0
Favori
1.335
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: aböRjin

quote:

Orijinalden alıntı: Anna-T

quote:

oğuzhan-necip-fernandes
    stoch-nene
    almeida

bu kadro bi harika dostum

Rüüyanda görürsün sen Stoch'u..Stoch büyük kulüplerde oynar ne işi var Bjk'de..Adamlar sakatlanıyor tedavisini bile yapacak paranız yok..

şuan hatırladığım kadarıyla fernandes, ismail, pektemek sakat ve tedavi oluyor. bu sakatlıkların masraflarını annen karşılamıyor; kulüp karşılıyor beyinsiz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

oğuzhan-necip-fernandes
    stoch-nene
    almeida

Rüüyanda görürsün sen Stoch'u..Stoch büyük kulüplerde oynar ne işi var Bjk'de..Adamlar sakatlanıyor tedavisini bile yapacak paranız yok..

şuan hatırladığım kadarıyla fernandes, ismail, pektemek sakat ve tedavi oluyor. bu sakatlıkların masraflarını annen karşılamıyor; kulüp karşılıyor beyinsiz.

Yazdığın hakaretleri aynen sana iade ediyorum..Terbiyeli bir şekilde tartışmayı bilmiyorsan foruma girme.

• Topu sağa çekip şut çekmekten başka ne vasfı varki bu adamın? Defansa yardım etmez, top kaptırır ergen triplerine girer, pas alamayınca triplere girer, adam kovalamaz bu adam dengesizin teki 5 maç iyi 5 maç kötü oynuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Avienova

Topu sağa çekip şut çekmekten başka ne vasfı varki bu adamın? Defansa yardım etmez, top kaptırır ergen triplerine girer, pas alamayınca triplere girer, adam kovalamaz bu adam dengesizin teki 5 maç iyi 5 maç kötü oynuyor.

Takimin geri kalani bir mac messi,bir mac ronaldo,bir mac iniesta gibi oynadigi icin sadece stoch sorunli.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chuckly

quote:

Topu sağa çekip şut çekmekten başka ne vasfı varki bu adamın? Defansa yardım etmez, top kaptırır ergen triplerine girer, pas alamayınca triplere girer, adam kovalamaz bu adam dengesizin teki 5 maç iyi 5 maç kötü oynuyor.

Takimin geri kalani bir mac messi,bir mac ronaldo,bir mac iniesta gibi oynadigi icin sadece stoch sorunli.

Yahu arkadaşım adam bu yıl ligde 620 dk süre almış. Tek golü yok. Avrupa liginde 164 dk süre almış gene golü yok. Şampiyonlar ligi ön elemede 166dk süre almış gene ortada birşey yok. Daha neyini savunuyorsunuz? Bu adamın daha ne kadar oynaması gerekiyor?

• Geçen sene iyi bir savunmacı olunca zorlanıyordu, ki çok çok formdaydı.

Bu sene formda da değil, iyi bir fiyata satabilirsek harika olur. Krasic 2. devreye hazır olsa yeter.
  • çok yazık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Onder1911

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

oğuzhan-necip-fernandes
    stoch-nene
    almeida

Yazdığın hakaretleri aynen sana iade ediyorum..Terbiyeli bir şekilde tartışmayı bilmiyorsan foruma girme.

kes velet

Admin arkadaşlar bu terbiyesizlik karşısında ne yapacaklar,merak içerisindeyim..Umarım sadece mesajı silinerek geçiştirilmez..

çok boş adam gördüm de senin gibisine rastlamamıştım.Hem ortaya tahrik edici mesajlar atıyosun aynı şekilde karşılığını alınca ağlıyosun anneni çağırır gibi yönetici çağırıyosun.

Bu forumda bana tahrik edici olmayan mesaj göstersene,sabahtan beri tarbzon trabzon diye dalga geçiliyor bir Gs'li birinin anasını ailesini karıştırdı mı?Burası ortak taraftar forumu herkes her yere yazıyor,kaldıramıyorsan girmeyeceksin,git kendi takımına özel foruma gir..Küfürle hakaretle çözülmüyor bu işler maalesef..

• İyi para veren varsa satılsın, yoksa otursun 3-5 maç aklı başına gelsin..

Yarınki maçta yedeklerle çıksın mesela...Böyle akıllanırsa ne ala, yok hala disiplinsiz davranırsa o zaman direk şutlansın...Özgür Çek oynar, dahada faydalı olabilir..Caner le değişmeli takılır.. En azından Türk genci
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

oğuzhan-necip-fernandes
    stoch-nene
    almeida

kes velet

Admin arkadaşlar bu terbiyesizlik karşısında ne yapacaklar,merak içerisindeyim..Umarım sadece mesajı silinerek geçiştirilmez..

çok boş adam gördüm de senin gibisine rastlamamıştım.Hem ortaya tahrik edici mesajlar atıyosun aynı şekilde karşılığını alınca ağlıyosun anneni çağırır gibi yönetici çağırıyosun.

Bu forumda bana tahrik edici olmayan mesaj göstersene,sabahtan beri tarbzon trabzon diye dalga geçiliyor bir Gs'li birinin anasını ailesini karıştırdı mı?Burası ortak taraftar forumu herkes her yere yazıyor,kaldıramıyorsan girmeyeceksin,git kendi takımına özel foruma gir..Küfürle hakaretle çözülmüyor bu işler maalesef..

senin kendi iraden yokmu millet trollük yapıyorsa sende yapmak zorunda değilsin. ayrıca bu durumda kaldıramayan sensin.adam doğru söylemiş sakat oyuncuların parasını annen karşılamıyor, kulüp karşılıyor ama sen ne yazmışsın;"Adamlar sakatlanıyor tedavisini bile yapacak paranız yok.."

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

oğuzhan-necip-fernandes
    stoch-nene
    almeida

kes velet

senin kendi iraden yokmu millet trollük yapıyorsa sende yapmak zorunda değilsin. ayrıca bu durumda kaldıramayan sensin.adam doğru söylemiş sakat oyuncuların parasını annen karşılamıyor, kulüp karşılıyor ama sen ne yazmışsın;"Adamlar sakatlanıyor tedavisini bile yapacak paranız yok.."

Sürekli şu ana lafını karıştırıp durmayın,sizinde ananız bacınız vardır,delikanlı olun biraz.

• quote:

Orijinalden alıntı: SpyM3GTR

quote:

Orijinalden alıntı: Paşa Hazretleri

Keşke sezon başı satsaydık. En az 12-13'e giderdi. Ama güvenip sözleşmesini uzattık. Tepkiyi anladık o olur da kanaltürk'e roportaj vermek nedir arkadaş. Millet Fenerbahçe'yi ahır zannediyor önüne gelen kanallara çıkıyor

Millet Fb yi ahır zannediyor kelimesine kısmende olsa katılıyorum ''Ha Ali babanın çiftliği ha Aykut Kocamanın FB si pek bi fark yok''

Konuya gelecek olursak Stoch un gitmesine sevinirim bazen empati yapıyorum futbolcuyum ve takımımın başında TD aykut kocaman 20 yaşında jübile yapmak için
    yeterli bir sebep.

Ben bunu sadece Aykut K. için söylemiyorum. Kim olursa olsun isterse benim hiç sevmediğim daum olsun yine de tüm irade td'de olmalı. Ha o zaman da ben daum'a kızarım şimdi sizin böyle dediğiniz gibi ama doğrusu budur. Tv'ye çıkarak Fenerbahçe'yi zor durumda bırakıyor. Ve ek olarak böyle her konuda futbolcu düşmanı gibi gösteriyorsunuz. Stoch 3. sınıf futbolcu derken daum, onu buraya aykut kocaman getirdi.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: SpyM3GTR

quote:

Keşke sezon başı satsaydık. En az 12-13'e giderdi. Ama güvenip sözleşmesini uzattık. Tepkiyi anladık o olur da kanaltürk'e roportaj vermek nedir arkadaş. Millet Fenerbahçe'yi ahır zannediyor önüne gelen kanallara çıkıyor

Millet Fb yi ahır zannediyor kelimesine kısmende olsa katılıyorum ''Ha Ali babanın çiftliği ha Aykut Kocamanın FB si pek bi fark yok''

Konuya gelecek olursak Stoch un gitmesine sevinirim bazen empati yapıyorum futbolcuyum ve takımımın başında TD aykut kocaman 20 yaşında jübile yapmak için
    yeterli bir sebep.

Ben bunu sadece Aykut K. için söylemiyorum. Kim olursa olsun isterse benim hiç sevmediğim daum olsun yine de tüm irade td'de olmalı. Ha o zaman da ben daum'a kızarım şimdi sizin böyle dediğiniz gibi ama doğrusu budur. Tv'ye çıkarak Fenerbahçe'yi zor durumda bırakıyor. Ve ek olarak böyle her konuda futbolcu düşmanı gibi gösteriyorsunuz. Stoch 3. sınıf futbolcu derken daum, onu buraya aykut kocaman getirdi.

Arkadaşım aslında benim demek istediğim imam cemaat meselasi bizim imamda zerre hayır umut yok yoksa Stoch un yaptığı normal şartlarda olmaması gereken
    en azından benim açından kabul görmeyen türden hareketler ama maalesef başımızda Aykut Kocaman olduğu sürece anormal şartlarda ve bu türdenolaylara alışkız
    olmamız lazım diye düşünüyorum

• bikere stochun yerine caner'i koyan zihniyeti tartışmaya gerek bile yok.
  • Bize satın valla
  • Aykut'un bütün günahları bitti beyler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chuckly

quote:

quote:

quote:

oğuzhan-necip-fernandes
    stoch-nene
    almeida

aböRjin fena kitlemiş

• Fatih terim i günahım kadar sevmem ama bu adam onun elinde olsaydı eminin şuan çılgın atarak oynuyor olurdu. Sürekli saçma sapan kararlar alınıyor. Emre nin gittiği günden beridir böyle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NoName.

Bize satın valla

Tam bizlik
  • quote:

Geçen sezon yaptıkları gızlı koşuşu paha biçilemez bilmeyen arkadaşlar için ruslar 12-13 milyon bonservis istoyorlar.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.