Şimdi Ara

Stoch Yuvadan Uçuyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
65
Cevap
0
Favori
1.335
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Oyundan alınmasına tepki gösteren, izinsiz olarak bir Tv kanalına verdiği röportajda hocasını suçlayan Slovak oyuncu gözden çıkarıldı. Stoch'un yerine gurbetçi Sercan Sararer'in alınması için çalışmalara başlandı

Geçen sezon mükemmel gollerle takımına çok büyük katkı sağlamasına karşın, bu sezon bir türlü eski formuna ulaşamayan ve şu ana dek tek bir golü bulunmayan Miroslav Stoch’un Fenerbahçe defteri kapanmak üzere. Gladbach maçında oyundan alınmasına büyük tepki gösterip, yerine dahil olan Kuyt’un elini sıkmayınca, Aykut Kocaman tarafından Belediye maçı kadrosuna dahil edilmeyen Slovak yıldızın, izin almadan bir televizyon kanalına röportaj vermesi bardağı taşırdı. Röportajda hocası hakkında ithamlarda bulunan Stoch’un bu tavrının yöneticileri bir hayli kızdırdığı belirlendi. Yönetimdeki ağırlıklı görüşün genç oyuncunun gönderilmesinden yana olduğu öğrenildi. Rus takımlarının 12 milyon Euro bonservis bedelini gözden çıkardığı Stoch’un, devre arasında büyük olasılıkla gönderileceği kaydedildi. Bu konuda çalışmalara başlayan ve Rus takımlarıyla temas kuran yöneticilerin, Slovak oyuncunun alternatifini de belirledikleri öğrenildi.

Sözleşmesi bitiyor

Sezon başında teklif götürülen ancak “Ben, Bundesliga’da bir sezon oynamak istiyorum” diyen gurbetçi Sercan Sararer ismi bir kez daha gündeme alındı. Kulübü Fürth’un, Almanya liginde 8 puanla sonuncu sırada bulunması ve düşme ihtimalinin yüksek olması nedeniyle, sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Sercan’ın, bu kez yapılacak teklife olumlu yaklaşması bekleniyor.

Kaynak

• Emre,alex şimdi de stoch yakın zamanda Volkan Gg göndermese bari yetenekli adamları sevmiyor galiba bu adam
  • Stoch'u alsak ya. Ben beğeniyorum.
  • Kendisine karsi cikanlari sevmiyor bu adam bu yuzden buyuk takim yonetemez cunku oyuncu iliskileri 0 degil negatif

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Keşke sezon başı satsaydık. En az 12-13'e giderdi. Ama güvenip sözleşmesini uzattık. Tepkiyi anladık o olur da kanaltürk'e roportaj vermek nedir arkadaş. Millet Fenerbahçe'yi ahır zannediyor önüne gelen kanallara çıkıyor
  • Yeter artik git bu takimdan aykut.mahvettin bizi biktik senin bu bitmek tukenmek bilmeyen egondan. ne egoymus arkadas ya bu kadar da olmaz.git bu takimdan git birak yakamizi suluk gibi yapisti birakmiyoda

Stoch gibi oyuncuyu kazanmak yerine , o her seferinde sovdugum egosu yuzunden boyle yetenekli bi cocugu kaybettiriyor.allah seni islah etsin dicem ama sen islah olmazsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Emre olayında KOCAMAN'a hiç kızmayın adama yapmadıklarını bırakmadı medya.1500 kamera ile takib edildi her maçı en ufak birşey olsada Emre'ye yüklensek diye fırsat aradılar en hayırlısı oldu.
    Alex'te 5 yaşındaki veletler gibi oyundan alınanca küsmeler saçma sapan tweetler kendini yaktı.
    Sotch'ta Alex taktiği uyguluyor şuanda ki amacına erişecek gibi.
    Zaten medya sizi 5 6 ya bölmüş durumda.Adamlar ne derse he KOCAMAN suçlu.Aman oyuncunun hal harekett davranışlarına bakmayın siz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Meireles geliyor
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Gs maçında kim gitmek zorunda kalıcak belli olur.Yine pısırık bir futbolla mağlubiyet gelirse değil Aziz yıldırım tüm fenerbahçe başkanları biraraya gelse arkasındayız diye mesaj versede istifa etmek zorunda kalır.
  • Bu arada eriskin bir Ayktun bir sezonda tam 4 futbolcuyu hayattan kusturebilecegini biliyormuydunuz ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • oğuzhan-necip-fernandes
    stoch-nene
    almeida

bu kadro bi harika dostum
  • Aykut Kocaman biçok konuda eleştirilebilir ama stoch bunlerdan bitanesi değil, dia dan farkı yok en yüksek paraya satılmalı
  • Donanımhaber forumları yasak elma gibi. REsmen küfüre davet var bu forumda... hiç vakit kaybetmeden ayrılayım ben şuan buradan.
    aynı kifayetsiz adamların aynı kifayetsiz sözleri , değişen birşey yok... mantarın küfle beslenmesi gibi bunlarda kaosla besleniyor. neyse.... siz biliyorsunuz siz..
  • sıkoç gitmez biyere. kappito
  • quote:

Orijinalden alıntı: eric13

Bu arada eriskin bir Ayktun bir sezonda tam 4 futbolcuyu hayattan kusturebilecegini biliyormuydunuz ?

Hunharca güldüm

• quote:

Orijinalden alıntı: aböRjin

oğuzhan-necip-fernandes
    stoch-nene
    almeida

bu kadro bi harika dostum

Vallahi öyle aga.
  • Aykut Kocaman gitsin artık...
  • Bu maç 70'te girip geçen seneki gibi golünü atmazsa işi zor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Paşa Hazretleri

Keşke sezon başı satsaydık. En az 12-13'e giderdi. Ama güvenip sözleşmesini uzattık. Tepkiyi anladık o olur da kanaltürk'e roportaj vermek nedir arkadaş. Millet Fenerbahçe'yi ahır zannediyor önüne gelen kanallara çıkıyor

Millet Fb yi ahır zannediyor kelimesine kısmende olsa katılıyorum ''Ha Ali babanın çiftliği ha Aykut Kocamanın FB si pek bi fark yok''

Konuya gelecek olursak Stoch un gitmesine sevinirim bazen empati yapıyorum futbolcuyum ve takımımın başında TD aykut kocaman 20 yaşında jübile yapmak için
    yeterli bir sebep.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eric13

Bu arada eriskin bir Ayktun bir sezonda tam 4 futbolcuyu hayattan kusturebilecegini biliyormuydunuz ?

• Koskoca camia Aykut Kocaman ve Aziz Yıldırımın çiftliği olmuş durumda.

Emre, Alex ve şimdide Stoch yeter cidden yeter. Stoch gibi kumaşı kaliteli ve önü açık bir futbolcuyuda Aykut yüzünden kaybediyoruz.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.