Şimdi Ara

Stoch Yuvadan Uçuyor. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
0
Favori
1.335
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Anna-T'ye bak hele gelmiş edep dersi veriyor millete. Önce provoke et sonra edebiyat yap ;)
  • Ulan Stoch ilk 11 yazılacak ilk futbolcudur FB'de..Adam geçen sene amuda kalkıp gol atıyordu yine yaranamadı Aykut'a..Valla Fatih Terim alsın, bu adam Frank Ribery gibi bir adam haline gelmezse ben de adam değilim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Avienova

quote:

Orijinalden alıntı: Chuckly

quote:

Topu sağa çekip şut çekmekten başka ne vasfı varki bu adamın? Defansa yardım etmez, top kaptırır ergen triplerine girer, pas alamayınca triplere girer, adam kovalamaz bu adam dengesizin teki 5 maç iyi 5 maç kötü oynuyor.

Takimin geri kalani bir mac messi,bir mac ronaldo,bir mac iniesta gibi oynadigi icin sadece stoch sorunli.

Yahu arkadaşım adam bu yıl ligde 620 dk süre almış. Tek golü yok. Avrupa liginde 164 dk süre almış gene golü yok. Şampiyonlar ligi ön elemede 166dk süre almış gene ortada birşey yok. Daha neyini savunuyorsunuz? Bu adamın daha ne kadar oynaması gerekiyor?

Stoch umurlarında mı?
    Bu sayfada CTRL + F = stoch yaz bir de CTRL + F = Aykut yaz...

Onların derdi başka.

• Avrupada 164 dk oynamis golu yokmus. Zaten şuan 164 dkda bir gol atan kanat oyuncusu real Madrid de oynuyor.
    Kendinizi kandirmayin bence. Aykut Kocaman yıldız futbolcuların egolarini tamamen yitirtemez, çünkü Van Gaal sertliginde bir adam değil.
    Başa çıkmak zorunds, başa cikamiyorsa Turkiyenin en köklü kluplerinden birinin başında ne ariyor?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Büyük takımın küçük hocası, Bi aykut gelmeden varolan kadromuza bakın birde şimdi. Daha iyi olucağına elimizdekileride gönderip anadolu takımı olma yolunda emin adımlarla ilerliyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: !sTaNbLuE

Yeter artik git bu takimdan aykut.mahvettin bizi biktik senin bu bitmek tukenmek bilmeyen egondan. ne egoymus arkadas ya bu kadar da olmaz.git bu takimdan git birak yakamizi suluk gibi yapisti birakmiyoda

Stoch gibi oyuncuyu kazanmak yerine , o her seferinde sovdugum egosu yuzunden boyle yetenekli bi cocugu kaybettiriyor.allah seni islah etsin dicem ama sen islah olmazsin

Çok haklısınız! Bu konuda Aykut Kocaman suçlu, Stoch sütten çıkmış ak kaşık (!)

• quote:

Orijinalden alıntı: EfsaneFenerli

quote:

Yeter artik git bu takimdan aykut.mahvettin bizi biktik senin bu bitmek tukenmek bilmeyen egondan. ne egoymus arkadas ya bu kadar da olmaz.git bu takimdan git birak yakamizi suluk gibi yapisti birakmiyoda

Stoch gibi oyuncuyu kazanmak yerine , o her seferinde sovdugum egosu yuzunden boyle yetenekli bi cocugu kaybettiriyor.allah seni islah etsin dicem ama sen islah olmazsin

2 paragraf yazı yazdım ama sonda düşündüm aykutkocamansporlulara birşey anlatamam diye sildim herşeyi.Hadi siz takılın böyle

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: EfsaneFenerli

quote:

2 paragraf yazı yazdım ama sonda düşündüm aykutkocamansporlulara birşey anlatamam diye sildim herşeyi.Hadi siz takılın böyle

Evet Aykut Hocayı severim, yaptığı hatalarda da eleştiririm çünkü ben aklımla hareket ederim bazı Fenerbahçeli renktaşlarım gibi medyanın oyunlarıyla beslenmiyorum.

Aklınız varsa sadece şunu düşünün; Azizyıldırımspor,Aykutkocamanspor,Gerçekfenerbahçeliyimspor vs. kaça böldüler Fenerbahçemizi, bunların oyuncağı olmayın. Hiç bir teknik direktör kendi bindiği dalı kesmez unutmayın.

Şimdi sizin anlattığınız 2 paragraf varmış ya, işte o yazınızda Aykut Hocayı eleştirmişsinizdir komple, eminim. Belki de yaptığı yanlış transferleri, yanlış oyuncu seçimlerini falan anlatmışsınızdır. Belki de yazdıklarınızın hepsinde haklısınızdır ama Stoch konusunda Aykut Kocaman'ın hatalı olduğunu düşünmüyorum.

Hiçbir futbolcu ne kulüpten nede teknik direktöründen büyük değildir. Eğer bir saygısızlık varsa cezasını çeker. Para cezası alır, kadro dışı kalır yada takımdan ayrılır. Her yiğidin bir yoğurt yiyiş şekli vardır. Bunda futbolcunun istekleri ve futbolcunun hal ve hareketleri de etken olur.

• Siz sevmekle tdligini birbirine karistiyorsunuz.aykut kocaman sevginiz , yanlislarini " yapmistir , olmustur, etmistir" diyerek gecistirmeye neden oluyor.aklinizla hareket ediyorsunuz ama yazdiklariniz bunu gostermiyor.3 senedir topmu oynuyoruz bizden bi girerkm o saydiklarimdan cikarim ama burada nutuk tutar o yuzdn gerek yok.aykut kocamanin yanlislari ile dogrularini yazsak , dogrulari 1 sayfa bile tutmaz ama yanlislari 50 sayfa tutar.her seferinde 3 temmuzda 3 temmuz diye aglayarak yanlislarini kapatmaya calisan adamdan bi halt olmaz td olarak.

Stoch konusunda hakli ama sen sahada en iyi oynayan adami , hele hele formu yerlerde olmus ama tam toparlama asamasindayken oyundan alirsan , ustelik 2-3 kisi haric hepsi yerde surunurken oyundan alirsan sana kufurde eder , tepki de gosterir.sirf tepki gosterdi diye kadro disi birakmak , takimdan silmeye kadar getirmek t bir EGO tatminidir.aykut kocamanin o bitmek tukenmek bitmeyen egosu takimin onune geciyor.emre , alex simdi sirada da stoch var.lanet olsun onun o egosuna.hadi alex iyice yaslandi aartk yavaslatiyo takimi diye oynatmazsin ama bu sekilde gonderemezsin bi adami.ayni sekilde stochu da.bu teknik taktik bilgisi , fener aski degil egodur.patron benim modudur.rezilliktir , kepaziliktir , ayiptir , yaziktir , gunahtir , kul hakki yemektir.boyle birseyin hicbir savunmasi olamaz.

Daha cok sey yazardimda gerek yok.

• Fenerbahçe kulübü; 'Futbolcu yetiştirme değil, futbolcu harcama yeridir.

Bunu bir Fenerbahçeli olarak rahatlıkla söyleyebilirim.
  • Bu adamin hic bir yere gittigi yok fos haber ,kaynak ise zaten ayri bi komedi.
  • quote:

Siz sevmekle tdligini birbirine karistiyorsunuz.aykut kocaman sevginiz , yanlislarini " yapmistir , olmustur, etmistir" diyerek gecistirmeye neden oluyor.aklinizla hareket ediyorsunuz ama yazdiklariniz bunu gostermiyor.3 senedir topmu oynuyoruz bizden bi girerkm o saydiklarimdan cikarim ama burada nutuk tutar o yuzdn gerek yok.aykut kocamanin yanlislari ile dogrularini yazsak , dogrulari 1 sayfa bile tutmaz ama yanlislari 50 sayfa tutar.her seferinde 3 temmuzda 3 temmuz diye aglayarak yanlislarini kapatmaya calisan adamdan bi halt olmaz td olarak.

Stoch konusunda hakli ama sen sahada en iyi oynayan adami , hele hele formu yerlerde olmus ama tam toparlama asamasindayken oyundan alirsan , ustelik 2-3 kisi haric hepsi yerde surunurken oyundan alirsan sana kufurde eder , tepki de gosterir.sirf tepki gosterdi diye kadro disi birakmak , takimdan silmeye kadar getirmek t bir EGO tatminidir.aykut kocamanin o bitmek tukenmek bitmeyen egosu takimin onune geciyor.emre , alex simdi sirada da stoch var.lanet olsun onun o egosuna.hadi alex iyice yaslandi aartk yavaslatiyo takimi diye oynatmazsin ama bu sekilde gonderemezsin bi adami.ayni sekilde stochu da.bu teknik taktik bilgisi , fener aski degil egodur.patron benim modudur.rezilliktir , kepaziliktir , ayiptir , yaziktir , gunahtir , kul hakki yemektir.boyle birseyin hicbir savunmasi olamaz.

Daha cok sey yazardimda gerek yok.

Altına imzamı atarım. Aykut kocaman'ın en büyük yanlışı; oyuncusunu karşısına alması,klübünü arkasına alarak oyuncusuna sahip çıkmamasıdır. Mevcut oyuncusunun güvenini kırması,oyuncularıyla iletişim içinde olmadan bunu büyüyerek devam ettirmesi,klübü zarara uğratması da çabası. Hem güven yönünden,hem maddi ve manevi yönden. Takım,taraftar üçe dörde belki beşe bölündü. Bunu başarabildi.

O kadar yazsak ne olacak. Boşuna debelenip duruyoruz. Burada kendi kendimizi kandırıyoruz. Stoch'un satılması konusunda krasiç'i,özgür'ü,kuyt'ı rotasyonda kullanabiliriz.Biraz recep'i zorlasak oraya bile monte edebiliriz. Sow'u,baroni yi tüm takımı oraya doldurabiliriz.Dia gittiğinde topuz orada oynar dedik. Stoch oynar dedik. Alex gittikten sonra baroni oynar,özer,sezer oynar dedik. Oynadılar da nitekim. Takıma zarar veriyoruz başka birşey değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: antikitos

quote:

quote:

quote:

Topu sağa çekip şut çekmekten başka ne vasfı varki bu adamın? Defansa yardım etmez, top kaptırır ergen triplerine girer, pas alamayınca triplere girer, adam kovalamaz bu adam dengesizin teki 5 maç iyi 5 maç kötü oynuyor.

Takimin geri kalani bir mac messi,bir mac ronaldo,bir mac iniesta gibi oynadigi icin sadece stoch sorunli.

Yahu arkadaşım adam bu yıl ligde 620 dk süre almış. Tek golü yok. Avrupa liginde 164 dk süre almış gene golü yok. Şampiyonlar ligi ön elemede 166dk süre almış gene ortada birşey yok. Daha neyini savunuyorsunuz? Bu adamın daha ne kadar oynaması gerekiyor?

Stoch umurlarında mı?

Onların derdi başka.

Herkesin agzinda 'onlarin derdi baska'

Soylesene bana ne derdimiz olabilir?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: antikitos

quote:

quote:

quote:

Stoch umurlarında mı?

Onların derdi başka.

Herkesin agzinda 'onlarin derdi baska'

Soylesene bana ne derdimiz olabilir?

Peki soruna soruyla cevap verelim?

Gerçekten Aykut Kocaman'dan daha fazla Fenerbahçe'yi düşündüğünüzü mi zannediyorsunuz?

• Fenerbahçe'de en son hangi kanat oyuncusunun iyi oynadığını hatırlamıyorum ben.Hadi Stoch kötü diyelim hangisi iyidi ? Kanat oyuncularının büyük bir dez avantajı var Fenerbahçe'de kanatları kullanabilcek futbol oynanmıyor. Al Valencia'yi Nani'yi koy Stoch'dan en fazla 2 kademe iyi oynarlar. Sahada paslı, organize bir futbol oynanmıyor ki kanat oyuncularına uygun pozisyon çıksın. Fenerbahçe'de pas atan toptan kaçıyor sol kanatta Stoch'un ayağına top geldiğinde yapabilceği 2 şey var ya Hasan Ali'ye dönmek yada çalım denemek başka şansı yok adamın. Bu durumda Stoch'a veya herhangi bir kanat oyuncusuna sen vasatsın demek komik olur.Performansını beğenmediği Dia'yı satıp Krasic'i aldı oda etkisiz, Stoch'da etkisiz oynanan futbol ortada bariz belli kanatları kullanamıyorsun ama faturayı oyunculara kesiyorsun. İşin komik yanı faturayı kestiği oyuncuları siliyor yerine aynı tip oyuncu alıp getiriyor. Doğru top oynayan bir Fenerbahçe yaratamıyorsun madem alma stoch-krasic gibi oyuncuları yerine Mehmet Topuz gibi ne olduğu belirsiz sahada koşmaktan başka işe yaramayan çakma oyuncuları oynat.

• quote:

Orijinalden alıntı: ekostros

Fenerbahçe'de en son hangi kanat oyuncusunun iyi oynadığını hatırlamıyorum ben.Hadi Stoch kötü diyelim hangisi iyidi ? Kanat oyuncularının büyük bir dez avantajı var Fenerbahçe'de kanatları kullanabilcek futbol oynanmıyor. Al Valencia'yi Nani'yi koy Stoch'dan en fazla 2 kademe iyi oynarlar. Sahada paslı, organize bir futbol oynanmıyor ki kanat oyuncularına uygun pozisyon çıksın. Fenerbahçe'de pas atan toptan kaçıyor sol kanatta Stoch'un ayağına top geldiğinde yapabilceği 2 şey var ya Hasan Ali'ye dönmek yada çalım denemek başka şansı yok adamın. Bu durumda Stoch'a veya herhangi bir kanat oyuncusuna sen vasatsın demek komik olur.Performansını beğenmediği Dia'yı satıp Krasic'i aldı oda etkisiz, Stoch'da etkisiz oynanan futbol ortada bariz belli kanatları kullanamıyorsun ama faturayı oyunculara kesiyorsun. İşin komik yanı faturayı kestiği oyuncuları siliyor yerine aynı tip oyuncu alıp getiriyor. Doğru top oynayan bir Fenerbahçe yaratamıyorsun madem alma stoch-krasic gibi oyuncuları yerine Mehmet Topuz gibi ne olduğu belirsiz sahada koşmaktan başka işe yaramayan çakma oyuncuları oynat.

Hımzz... Yazdıklarının %99'una katılmıyorum.
    Stoch'un bütün tercihleri her zaman hatalı. Kuyt sola geçiyor soldan atak yapıyoruz ,oratalıyoruz , bindiriyoruz.
    Stoch sağa geçtiğinde sağ kanat pısss.

Stoch sola geçiyor , Kuyt sağa...
    Sağn başlıyor maden gibi işlemeye... Stoch 1 m2 içerisinde topla 80 adım atıyor , hatalı pas , yanlış geri pas , adamın içinden geçmeye çalışmak suretiyle topu rakibe kapıtrmak gibi bir takım hataları yapıyor.

Ya hocam siz maç istatiklerine falan hiç bakmıyorsunuz bence...

Stoch bu sene Caner'den daha fazla forma giydi.
    Asist sayarsan sadece KAyseri'deki serbest vuruşta Kuyt'a attığı orta var. Gerisi sıfır. Bildiğin sıfır her türlü sıfır...
    Beğenmediğimiz Caner ne yapmış? 2 golü var , 5 asisti var.
    Üstelik defansa daha fazla yardım ediyor.

Mazisine bakarak adam oynatacak olsak Can Bartu'yu çağıralım.STOCH bu sene bildiğin sıfırı oynuyor.
    Zaten Krasiç'te geliyor , forma falan göremez o bu kafa ile

• Stoch çok süper topçu,harcanıyor demiyorum açıkçası bende çok beğenmiyorum Stoch'u ama %100 dribbler kanat oyuncularının Fenerbahçe'de iş yapmicağını savunuyorum sadece. Kuyt örneğine gelirsek Kuyt gibi dünya üzerinde 1 tane daha oyuncu yok bence Kuyt ayrı bir boyutta ve oyun tarzı tamda Fenerbahçe'nin yıllardır ihtiyacı olduğu bir tarz adam sahanın her yerinde ve bir çok farklı görev yapıyor defanstan tut,oyun kurmaya,gol atmaya kadar var. Bazı oyuncular vardır belli bir tarzın dışına çıkamaz ama kendi tarzını kullanabilceği bir futbolun oynandığı takımda yıldızlaşabilir Stoch'un ve benzer oyuncuların tarzı Fenerde iş yapmaz. Geçen yılda şutları dışında bu sezon ki halinden farkı yoktu Stoch'un attığı goller örtüyordu yine etkisiz futbolunu şutlarını öğrendiler artık Türkiye'de stoch'a kolay kolay şut attırmazlar başkada bişey yapamaz
  • Stoch sene başında takımdan gitmek istiyordu, o zaman satilsa FB iyi paraya satabilirdi. Aykut Kocaman'ın bir etkisi yok Stoch'un performans düşüklüğünde.

Ama şu da bir gerçek ki performansını nasıl artırabilirim diye düşündüğünü de sanmıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: ra hmetli

Stoch sene başında takımdan gitmek istiyordu, o zaman satilsa FB iyi paraya satabilirdi. Aykut Kocaman'ın bir etkisi yok Stoch'un performans düşüklüğünde.

Ama şu da bir gerçek ki performansını nasıl artırabilirim diye düşündüğünü de sanmıyorum.

Stoch'da performans düşüklüğü yok bence. Sahada yaptığı işlere baktığımızda geçen yıldan pek farkı yok zaten oyunun içinde fazla aktif olan bir oyuncu değil sadece şut ve gol atamıyor. Bu sezon oynadığı lig maçlarına bakıcak olursak Stoch'u anında kapatıyorlar ligde kaçıncı haftaya geldik bilmiyorum ama bugüne kadar 10 tane şut anca atmıştır belki daha az. Bende sezon başında satılıp daha aktif oyunun içinde, çok yönlü Fenerin işine daha çok yaricak olan bir oyuncu almalarını istiyordum orda hata yapıldı 15 milyonluk bir teklif gelmişti o paraya kimler alınmazdiki

• quote:

Orijinalden alıntı: ra hmetli

Stoch sene başında takımdan gitmek istiyordu, o zaman satilsa FB iyi paraya satabilirdi. Aykut Kocaman'ın bir etkisi yok Stoch'un performans düşüklüğünde.

Takimdan gitmek isteyen adam neden sozlesme yenilesin?

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.