Şimdi Ara

Stoch Yuvadan Uçuyor. (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
0
Favori
1.335
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: TEHET

quote:

Orijinalden alıntı: ra hmetli

Stoch sene başında takımdan gitmek istiyordu, o zaman satilsa FB iyi paraya satabilirdi. Aykut Kocaman'ın bir etkisi yok Stoch'un performans düşüklüğünde.

Ama şu da bir gerçek ki performansını nasıl artırabilirim diye düşündüğünü de sanmıyorum.

Takimdan gitmek isteyen adam neden sozlesme yenilesin?

Daha yüksek bir ücret ödendiği için.

FB'nin yanlışı burada oldu. Gitmek isteyen Stoch'u para ile takımda tutacaklarını sandılar. Daha Cska maçlarından görülüyordu Stoch'un isteksizliği.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: TEHET

quote:

Stoch sene başında takımdan gitmek istiyordu, o zaman satilsa FB iyi paraya satabilirdi. Aykut Kocaman'ın bir etkisi yok Stoch'un performans düşüklüğünde.

Ama şu da bir gerçek ki performansını nasıl artırabilirim diye düşündüğünü de sanmıyorum.

Takimdan gitmek isteyen adam neden sozlesme yenilesin?

Daha yüksek bir ücret ödendiği için.

FB'nin yanlışı burada oldu. Gitmek isteyen Stoch'u para ile takımda tutacaklarını sandılar. Daha Cska maçlarından görülüyordu Stoch'un isteksizliği.

İsteksizliğinin sebebi Aykut Kocaman zaten. CSKA degil Spartak

• Moscow'ları karıştırdık

Şu andaki sebebi Kocaman olabilir ama sene başında yönetimin gitmek isteyen oyuncuyu tutması bir isteksizlige yol açtı.

Belki Stoch'un performansı bu kadardır ama daha istekli oynarken görmüştüm.

• bu adama 15 miyon €lar veriliyor deniyorudu bırak 15 i 5i verene versinler bence özgür çek in falan önü açılır en azından
    lig başında bundan beter olan krasiç su anda ne halde krasiç te yedekti hatta kadroya alınmıyordu bile ama adam her gün her maç üstüne koya koya geliyor ve bence ligin 2. yarısında çok çok daha etkili olacak
    stoch geriye doğru sayıyor hala
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekostros

Stoch çok süper topçu,harcanıyor demiyorum açıkçası bende çok beğenmiyorum Stoch'u ama %100 dribbler kanat oyuncularının Fenerbahçe'de iş yapmicağını savunuyorum sadece. Kuyt örneğine gelirsek Kuyt gibi dünya üzerinde 1 tane daha oyuncu yok bence Kuyt ayrı bir boyutta ve oyun tarzı tamda Fenerbahçe'nin yıllardır ihtiyacı olduğu bir tarz adam sahanın her yerinde ve bir çok farklı görev yapıyor defanstan tut,oyun kurmaya,gol atmaya kadar var. Bazı oyuncular vardır belli bir tarzın dışına çıkamaz ama kendi tarzını kullanabilceği bir futbolun oynandığı takımda yıldızlaşabilir Stoch'un ve benzer oyuncuların tarzı Fenerde iş yapmaz. Geçen yılda şutları dışında bu sezon ki halinden farkı yoktu Stoch'un attığı goller örtüyordu yine etkisiz futbolunu şutlarını öğrendiler artık Türkiye'de stoch'a kolay kolay şut attırmazlar başkada bişey yapamaz

Geçen sene orta yapabiliyor , driplingle adam geçebiliyordu hocam.
    En azından gollerini hatırla. Şut pozisyonuna girmek için dripling ile sağ kanattan içe kıvrılır , şut mesafesini yakalayana kadar da topu kaptırmazdı.
    İlk geldiği sene TS 3-2 yenildiğimiz maçı hatırla mesela... O maçta takımda düzgün oynayan tek oyuncu idi.

Stoch geriye gitti.

Ben o tavrını hiç affetmiyorum.

Bu takımda 1 ay kalmış Emenike , Aykut Kocaman'ın elini öpüyor. (1 ayda bu saygınlık nasıl kazanılabilir düşünsene) , bir de Stoch'a bak...

Hoca, Alex'deki tutumunun aynısını yapıyor. Yine alıyor , oynatıyor.
    Ve mesajı net. Futbolcu mesajını sahada verecek diyor.
    Bu sene Stoch o kıvamın yanından bile geçemedi daha.

Aykut Kocaman'ın eleştirilmesinin sebeplerinden biri oluyor haliyle Stoch... Ben ibrahimÜzülmez ile eğlenirdim , isabetsiz ortaları nedeni ile , geçen gün Stoch'un istatistiklerine baktım , rakip takımlar görmesin yani. Bir maçta 11 de 0 çekmiş , bir diğerinde 15 de 1 , bir başkasında 4 de 0 , 6 da 0 , 7 de 1 leri falan var... Çok kötü çok

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.