Şimdi Ara

STILO FOREVER :) (917. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
33.436
Cevap
77
Favori
1.810.637
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 915916917918919
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: aktüel

Anahtarın uzaktan kumandası çalışmayanların dikkatine yeniden kodlama fiyatı serviste 40 tl tabii araç güvenlik kartının olması gerekiyor yoksa 63 tl ye çıkartıyorlar ama 5 gün beklemek zorundasınız. Bana toplam 103 tl ye maloldu

uzaktan kumanda sorunu dediğin kapıların ve bağajın kumanda ile açılmaması dogrudur insalla aynı sorun bendede var.
    güvenlik kartı dediğiniz şey nedir bu kart olmadıgı zaman 63+40 lıramı ttuyo işlem
    yoksa kart ile birlikte programlamami 63 tl
  • izzet1,

ilgilendiğin için teşekkür ederim.

verdiğin linke baktım ve aradım fiyat için aracın farlarını söküp içine özel bir boya ile boyuyarlarmış artık boyanın ne kadar özel olduğu bilinmez ve verdiği fiyat biraz uçuk geldi bana . 120 TL den açtı kapıyı sanırım çıldırmış :)
  • İzzet1 ürünün sayfasına bakarsan süper hızlı gönderi yazıyor, kargo bedava yazıyor. Süper hızlı gönderide 24 saat içinde kargoya verilir yazıyor 12 gün oldu hala çıkaşa hazır diye duruyor üstelik bir ikikerede sormuş olmama rağmen. Yılbaşı için şehir dışı bir yerlere gideğimden motor yağını değiştireyim demiştim şimdi beyfendilerin keyfini bekliyorum. Gelmezse 10 000KM yapmayı bekleyeceğim daha nasıl madur etsinlerki ?
  • yılbaşı yakın olduğu için sitede bi yoğunluk olduğunu düşünüyorum. Bu arada aklınıza siteyi koruyormuşum gibi bişi sakın ha gelmesin bende o siteden alışveriş yapıyorum ve bazen bende sorun yaşıyorum. sanırım sorununu telefonla görüşüp halledebiliyorsun bir keresinden benimde başıma öle bir olay gelmişti yaklaşık 1 hafta bekledim ve gelmeyince telefonla arayıp siparişi iptal ettim. sanırım sende aynı şekilde sorununu çözebilirsin.
  • Ozanks53 Uzaktan kumanda normal çalışırken birden kumanda etmemeye başladı pili bitmiştir dedim değiştirdim olmadı yeni pil zayıftır diye düşündüm bir daha değiştirdim yine olmadı anahtarcıya kontrol ettirdim kumandanın çalıştığını ama yeniden kodlanmasının gerektiğini söyledi servise gittim servis araçla birlikte verilen güvenlik kartını istedi yok deyince yeniden çıkarttık 5 günde geldi (63 TL) bu gün gittim 5 dakikada yeniden kodladılar. 40 TL. Şimdi tıkır tıkır çalışıyor ama 103 TL uçtu.

Güvenlik kartı immobilezer ve elekronik kodların yazılı olduğu bir kart araç satışında birlikte verilir.
  • quote:

Ozanks53 Uzaktan kumanda normal çalışırken birden kumanda etmemeye başladı pili bitmiştir dedim değiştirdim olmadı yeni pil zayıftır diye düşündüm bir daha değiştirdim yine olmadı anahtarcıya kontrol ettirdim kumandanın çalıştığını ama yeniden kodlanmasının gerektiğini söyledi servise gittim servis araçla birlikte verilen güvenlik kartını istedi yok deyince yeniden çıkarttık 5 günde geldi (63 TL) bu gün gittim 5 dakikada yeniden kodladılar. 40 TL. Şimdi tıkır tıkır çalışıyor ama 103 TL uçtu.

Güvenlik kartı immobilezer ve elekronik kodların yazılı olduğu bir kart araç satışında birlikte verilir.

ben aracı aldıgımdan beri benimkisi çalışmıyo aynı şekilde pil falan değiştirdim işikları yanıyo kumandanın dediğin gibi pragram büyük ihtimal aracı alırken kart falan alamadım neyse anlaşılan bizim 100 tl de ucacak

• quote:

Orijinalden alıntı: STİL ONDA

bi tanede büyük resim koyayım daha iyi belli oluyor.

bu işlemli ne kadara yaptırdın merak ediyorum... tamam ilk bakışta cok dikkat cekici ilgi çekiyor ama bence kesinlikle hoş durmuyor, benim elimin altında hani derler ya bunun membaa var die :) cidden ole şirket komple led dolu, 2li modul 3lü modül
    su gecirmez
    yatay fleks
    dikey fleks
    flexible aklınıza gelecek her türlüsü, fakat ben beğenmiyorum... benim kafamda aracın altına rgb renk modülleri ile neon gibi ışık yapmak var, rengide sabit değil animasyonlu hatta kumanda ile çlşyor, kck uzaktan kumandası var isterseniz renk gecişi animasyon yapıyor hızını ayarlayabilyorsunz isterseninz de o andaki renk te durdurabilyrsunz.. aklınıza be gelirse beyazdan maviye yeşile kırmızıya sarıya kadar hepsi oluo. bence daha şık olucak.. ilk fırsatta zaman bulayım takıcam resimleride foruma yuklerim..

• merhaba arkadaşlar ozanks53 arkadaşım sen dingil burçlarını (torsiyon burçlarını nereden almıştın yazarsan sevinirim şimdiden teşekkürler
  • kartal sanayi sitesinden OZAN OTOMOTIV var benimle bir ilgisi yok isim benzerliği 54 liraliste fiyatı 45 tl ye aldım tanesini birde bostancı sanayısınde var 50 tl tanesi olur demişlerdi.
  • teşekkürler ozanks53 sağolasın servis bu parçaların değişimi için 350 Tl istedi bende sanayide değiştirteceğim
  • Fatihata:
    Hocam, arkadaş heves etmiş, yapmış. Kırmayın hevesini. Değişik olmuş. Ama bende sadelikten yanayım.

34vıa85;
    farda siyah boya daha kötü durmaz mı? Bırak ışıl ışıl parlasın.

aktüel;
    Hocam bende orada sipariş veriyorum. 3 günü geçince sipariş bölümüne mesaj atıyorum. Rakibiniz firma (hızlıal.com) çok hızlı. "Eğer yarında yola çıkmayacaksa iptal edin. Yoksa ben yola çıktığı zaman iptal edeceğim diyorum." şimdiye kadar 1 haftayı geçmedi. Geçseydi iptal edip, ötekinden alırdım...
  • quote:

Arkdaşlar motor yağını değiştirmeye karar verdim bununla birlikte "Motor Silk 150.000 km Bor Yağ Katkısı Yüzyılın Buluşu 450ML" ekleyeyim dedim 13.12.2009 tarihinde hepsiburada.com sitesinden sipariş ettim 10 gündür çıkaşa hazır bekliyor nasıl iştir anlamadım telefonla ulaşamıyorsunuz soru sorma kısmın da bilgisayarla muhatap oluyorsunuz. alışveriş yaparken dikkat edin ben bu siteden yıllardır alış veriş yaparım ilk defa böyle bir işle karşılaştım aynısı weblebi.com diye bir site vardı orada başıma gelmişti böyle beklerken birden site yok oldu öğrendimki iflas etmiş inşallah burdada öyle olmaz.

Motor silk ekleyince, görüşlerini bizimle paylaşmayı unutma...
  • quote:

Orijinalden alıntı: VAYA CON DIOS

Fatihata:
    Hocam, arkadaş heves etmiş, yapmış. Kırmayın hevesini. Değişik olmuş. Ama bende sadelikten yanayım.

34vıa85;
    farda siyah boya daha kötü durmaz mı? Bırak ışıl ışıl parlasın.

aktüel;
    Hocam bende orada sipariş veriyorum. 3 günü geçince sipariş bölümüne mesaj atıyorum. Rakibiniz firma (hızlıal.com) çok hızlı. "Eğer yarında yola çıkmayacaksa iptal edin. Yoksa ben yola çıktığı zaman iptal edeceğim diyorum." şimdiye kadar 1 haftayı geçmedi. Geçseydi iptal edip, ötekinden alırdım...

yok cnm estafurllah neden hevesini kırayım, olurmu ole sey ben sadece düşüncemi dile getirdim, tabiki beğeni sonucta bu göreceli belki onun cok hoşuna gitmiştir..
    ayrıca hepsiburada.com dan bende alışveriş yapıyorum hiç sorun cıkmadı sdc bazen tedarik aşamasında oluo, onu bekletiolar.. eğer bir kaç ürün aldıysanız ürün takibi kısmında hazır olan siparişlerim gonderilsin die bişi var onu tıklamanız laızm yoksa tüm süparişte ne varsa tedarik edene kadar bekletiolar...

• arkadaşlar siparişlerim tedarik sürecinde değil çıkaşa hazır 10 gündür çıkamadı. siparişin iyi ki süper hızlı gönderi kampanyası var. Eminim Yılbaşı yoğunluğu yaşıyorlar ama ben siparişi 13 aralıkta verdim benden sonra sipariş verenlerin halini merak eder oldum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fatihata

quote:

bu işlemli ne kadara yaptırdın merak ediyorum... tamam ilk bakışta cok dikkat cekici ilgi çekiyor ama bence kesinlikle hoş durmuyor, benim elimin altında hani derler ya bunun membaa var die :) cidden ole şirket komple led dolu, 2li modul 3lü modül
    su gecirmez
    yatay fleks
    dikey fleks
    flexible aklınıza gelecek her türlüsü, fakat ben beğenmiyorum... benim kafamda aracın altına rgb renk modülleri ile neon gibi ışık yapmak var, rengide sabit değil animasyonlu hatta kumanda ile çlşyor, kck uzaktan kumandası var isterseniz renk gecişi animasyon yapıyor hızını ayarlayabilyorsunz isterseninz de o andaki renk te durdurabilyrsunz.. aklınıza be gelirse beyazdan maviye yeşile kırmızıya sarıya kadar hepsi oluo. bence daha şık olucak.. ilk fırsatta zaman bulayım takıcam resimleride foruma yuklerim..

dostum farlar sisler parklar süper olmuş ancak led konusunda arkadaslara katılıyorum.bu led olayı ilk piyasaya çıktığı zaman yapmıştım aracıma ( o zaman civic im vardı) bi bakan kesin kitleniyodu arabaya ama artık millet o kadar abarttıki şahinlerde , serçelerde ,minibüslerde utanmasalar anadol pikap a bile takacaklar.suyu çıktı yani.krolaşmaktan uzak olmak için olmaması daha iyi.hem zaten farlar süper olmuş o keskinlik fazlasıyla güzel.benimkisi sadece bi görüş tabi araç senin aracın.

• Herkese iyi akşamlar
    dün yazdığım vatan bilgisayar rezaleti devam ediyor..
    bugün bir hafta doldu ,hala tık yok...
    mail'e cevap yok,telefonda dakikalarca bekliyorsunuz
    tatminkar bir yanıt yok..

aslında h.burada da artık eskisi gibi değil..
    sipariş sırasında stokta -süper hızlı gönderi-görünen 1 haftada
    tedarik sürecinde görünen 3 günde geliyor..
    bidolu,weblebi,koysepete,estore v.b rakipler gümledi..
    bunlarında bir yerleri kalktı..

STİL ONDA
    güle güle kullan..
    ledler hariç çok güzel olmuş..

bir led modasıdır gidiyor bu aralar..
    yaygınlaştıkça farklılık yerini sıradanlığa bırakıyor..
    otomobil,servis aracı ,dolmuş,kamyonet farketmiyor..
    aracın kıçı,başı altı,üstü her tarafı led içinde..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gendarme -- 25 Aralık 2009; 17:42:21 >

• quote:

Orijinalden alıntı: PRG130T

Herkese selam.

Pek fırsatım olmuyo bu aralar yogunum.Yazılanları takıp ediyorum.Yeni katılan arkadaslar hoşgeldiniz.Kazasız belasız sürüşler.Son 3-4 mesajımda hep bu oldu:=)

Bu arada 2 aylık BABA adayıyım.

Allah sağ salim dünyaya gelmesini, analı babalı büyümesini, hayırlı ve sağlıklı bir ömür sürmesini nasip etsin.

• quote:

Hayırlı olsun. Farların içindeki ledler çok şık duruyor. Güzel olmuş. Alttaki ledleri iptal edip, aynı hizada tamponun ortasındaki boşluğa bir sıra boydan boya led taktırsana. Böyle daha hoş ve keskin bir görünüm ortaya çıkar. Yine de sonuçta sen böyle beğenmişsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: meman

teşekkürler ozanks53 sağolasın servis bu parçaların değişimi için 350 Tl istedi bende sanayide değiştirteceğim

Ben Ankara'dan burçların tanesini 27.5 tl ye almıştım. 125 te işçilik ücreti verdim ustama.
    Toplamda 180 liraya mal oldu bana. Servise 350 lira vermek o kadar gereksiz ki??
  • quote:

Orijinalden alıntı: halil2202

Benim perdedeki problem halloldu.
    Reset işlemi ile perdenin sağ tarafıyla sol tarafı aynı hizaya geldi şimdi bir problem yok çok şükür.
    Sadece sky açma düğmesine 15 sn kadar basılı tuttum ve açık konumd aolan perde kapanmaya başladı ve tarrrr diye ses çıkardı. Tamamen kapandı bende bıraktım. Şİmdi boşluk falan yok.

Halil kardeşim, perdedeki problemin hallolmasına sevindim. SKY'lı STILO'ların hassas noktası SKY'ları. Bu konuda başımıza bir problem geldiğinde kara kara düşünmeyecek tedbirler almamız lazım. Bu konuda kafa yoruyorum ara sıra. Parça gereksinimi oluştuğunda yani dişli, spiral, tel, fitil vs. gibi bunları servise muhtaç kalmadan yapabilecek, bunu üretebilecek ustalar bulmamız lazım. Valla sorunlar başımıza geldikçe, çözüm yolları aradıkça bir şeyler keşfedeceğiz.

• 
Sayfa: önceki 915916917918919
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.