Şimdi Ara

STILO FOREVER :) (919. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
33.436
Cevap
77
Favori
1.810.679
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 917918919920921
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: aktüel

bafra_stilo arkadaşım geçmiş olsun. bu tür olaylar son zamanlar da oldukça arttı gibi böyle bir şeye insanların neden gerek duydukları cadde üzerinde bunu yapmaya nasıl cesaret ettikleri anlaşılır gibi değil insanlarımıza ne oluyor böyle?

cezamı var arkadaşım suç işleyenler ellerini sallaya sallaya dolaşıyor,
    masum insanları da içeri tıkıyorlar ki baştakiler istediği gibi at oynatsın.
  • PRG130T kardeş sana önünde ki bu uzun zaman için sabır ve mutlu bir sonuç diliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: izzet1

quote:

Orijinalden alıntı: 34vıa85

arkadaşlar aracımı bakıma sokamyı düşünüyorum bunun için ilk önce hava filtresi bujileri ve aküsünü değiştireceğim aracım fazla yakıt sarfiyatı var sanırım bunlardan sebep olabilir. aracın aküsünü değiştirince elektrik kesintisi nedeni ile code sorunu yaşarmıyım? ayrıca bilen arkadaşlarım vardır illaki bana bujilerin ve hava filtresinin fiyatlarını bilen bir arkadaşımdan yardım bekliyorum . biliyorum pahalı şeyler değiller ama yinede aracı olupta bilen kişilerden bilgi almakta fayda var diye düşünüryorum.

34via85 kardesim, aracı alalı daha 10 gun olmadı sanırım, bakım suresi gelmeden düsünmekle bakım yapmanın gereksiz olduğunu dusunuyorum, bujiler filtreler illa ki aracta yakıt sarfiyatı sağlayan parcalar. ama henuz arabanın yenisisin. ilk aldığım zamanlarda 11 litre ortalama ile kullanırken, su anda 8 - 8.3 arası değişmekte. sana tavsiyem tabi süresi gelmediyse araca alışma süresini biraz beklemen.. kolay gelsin

haklı...

• quote:

arkadaşlar aracımı bakıma sokamyı düşünüyorum bunun için ilk önce hava filtresi bujileri ve aküsünü değiştireceğim aracım fazla yakıt sarfiyatı var sanırım bunlardan sebep olabilir. aracın aküsünü değiştirince elektrik kesintisi nedeni ile code sorunu yaşarmıyım? ayrıca bilen arkadaşlarım vardır illaki bana bujilerin ve hava filtresinin fiyatlarını bilen bir arkadaşımdan yardım bekliyorum . biliyorum pahalı şeyler değiller ama yinede aracı olupta bilen kişilerden bilgi almakta fayda var diye düşünüryorum.

orjinal bujiler (46551935): 30 TL. 2 hafta önce...
  • Arkadaşlar forumda benden başka stili Dizel olan varmı acaba? bir de skywindows'u yağlamak için hangi malzemeyi kullanıyorsunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: pnrkya

Merhaba arkadaslar...Almayı düşündüğüm arkasından koştuğum arabanın internet ilanı habire fiyat indiriyor...17500den 16250ye düştü ve ilan sahibi galeri dolayısıyla kıllanmaya basladım..Yarın bi arkadasım gidip bakacak servisten rapor alacak ama yinede içimde bi şüphe oluştu...Telefonda önceleri 16750den asagı olmaz diyen 16bine tav olan galeri şimdi kendi kendine 16250ye çekti ya helal olsun Antalyada 2003 model skysız bi tane daha bulduk o da 13500e indi.arac sahibi satıyor..paraya sıkıstım diyor ya bakalım onuda yarın yüzyüze görüp biz servise götüreceğiz..Biz karı-koca taktık stilo alacağız uçarı kaçarı yok Gelişmelerden sizi haberdar ederim.Umarım en kısa zamanda bizde ailece aranıza katılırız

valla pnrkya, 13500 e bulduğunuz arac pek masum gelmedi bana,
    muhakkak bir sorunu vardır.Benim düşüncem Stilo alacaksanız 17 nin altına düşmeyin.

• quote:

Orijinalden alıntı: stiilloo

pnrkya; hayırlısı olsun. Tabi siz bilirsiniz ama SKY'lı olsa daha memnun olursunuz. SKY başka bir olay.

Hocam tercih meselesi. Bana göre olmazsa olmaz bir olay değil. Bende sky da yok ESP de. Sky a takmıyorumda, keşke ESP olsaydı diyorum....
  • quote:

Orijinalden alıntı: pnrkya

Merhaba arkadaslar...Almayı düşündüğüm arkasından koştuğum arabanın internet ilanı habire fiyat indiriyor...17500den 16250ye düştü ve ilan sahibi galeri dolayısıyla kıllanmaya basladım..Yarın bi arkadasım gidip bakacak servisten rapor alacak ama yinede içimde bi şüphe oluştu...Telefonda önceleri 16750den asagı olmaz diyen 16bine tav olan galeri şimdi kendi kendine 16250ye çekti ya helal olsun Antalyada 2003 model skysız bi tane daha bulduk o da 13500e indi.arac sahibi satıyor..paraya sıkıstım diyor ya bakalım onuda yarın yüzyüze görüp biz servise götüreceğiz..Biz karı-koca taktık stilo alacağız uçarı kaçarı yok Gelişmelerden sizi haberdar ederim.Umarım en kısa zamanda bizde ailece aranıza katılırız

Ucuz etin yahnisi yavan olur derler...

• quote:

Orijinalden alıntı: VAYA CON DIOS

quote:

Orijinalden alıntı: stiilloo

pnrkya; hayırlısı olsun. Tabi siz bilirsiniz ama SKY'lı olsa daha memnun olursunuz. SKY başka bir olay.

Hocam tercih meselesi. Bana göre olmazsa olmaz bir olay değil. Bende sky da yok ESP de. Sky a takmıyorumda, keşke ESP olsaydı diyorum....

evet, sky window cok gerekliyse tercih sebebi olur, su sıralar alacaksanız arac illa sky olsun istiyorsanız düsük km li darbesiz araç almanız olur kanaatim. ama guvenlik donanımı, digital klima, airbag sayısı bunlarıda göz önune alın.

örneğin eleman ucmus, ilandaki fiyata bakar mısınız? basit bir body kit takıp modifiye diyor, arabada cruise k. bile yokhttp://www.araba.com/2496467/Fiat%20Stilo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi izzet1 -- 25 Aralık 2009; 22:00:12 >

• pnrkya :
    Hocam siz gelin şu ilana bakın. 17750 ye bağlarsanız süper olur. Çocuk biraz inatçı ama belki anlaşırsınız. 18 e indi ama ben, çocukla anlaşamadım.http://www.sahibinden.com/22500_de_sifir_stilo_bakmadan_gecme-65WQQaXQQ19796299WQQpXQQdisplayitem
  • bu galerici milleti adamı öldürür valla! ben yemin ettim daha evvelki arabamda en şahane arabayı en ucuza da verse almam.

şu ilanda tam komedi, stilo 1.4 speed bir model varmış ve bu model de en full müş..
    http://www.araba.com/2347638/Fiat%20Stilo%201.4%20Speed
  • quote:

quote:

Stilonun orjinal buji parça kodu budur ; 71719244
    bir yanlışlık olmasın ?
    tanesi 15 lira

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: izzet1

quote:

34via85 kardesim, aracı alalı daha 10 gun olmadı sanırım, bakım suresi gelmeden düsünmekle bakım yapmanın gereksiz olduğunu dusunuyorum, bujiler filtreler illa ki aracta yakıt sarfiyatı sağlayan parcalar. ama henuz arabanın yenisisin. ilk aldığım zamanlarda 11 litre ortalama ile kullanırken, su anda 8 - 8.3 arası değişmekte. sana tavsiyem tabi süresi gelmediyse araca alışma süresini biraz beklemen.. kolay gelsin

haklı...

kesinlikle haklı bende ilk aldığım ay 10.5 lt ve 11.0 lt aralarında seyrederken şimdi 8.0 ile 8.4 arasında seyerdiyorum yakıt tuketimini, once brz kullan araca alış derim bende...

• quote:

Arkadaşlar forumda benden başka stili Dizel olan varmı acaba? bir de skywindows'u yağlamak için hangi malzemeyi kullanıyorsunuz?

serinkan diye bir arkadaşımız vardı ama çok uzun süredir görünmüyor.
  • quote:

Arkadaşlar forumda benden başka stili Dizel olan varmı acaba? bir de skywindows'u yağlamak için hangi malzemeyi kullanıyorsunuz?

ben wd40 ile her yağmurdan sonraki gün ve her komple temizlik yaptığımda yağlıyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ROBINHOOD

quote:

quote:

Stilonun orjinal buji parça kodu budur ; 71719244
    bir yanlışlık olmasın ?
    tanesi 15 lira

Hocam, 2 parçacıya gittim. İkiside servisini mi aradı, biryeri aradılar. İkiside bu numarayı verdiler...

• Fatihata wd40 temizlik için tamam ama rahat hareket için ve sıkışmaması için yağlamak gerekir ama gress yağımı yoksa bir yerlerde duydum vazelin den bahsettiler yada bununla ilgili başka bir yağlama malzemesi varmı acaba?

SKY la en çok uğraşan Halil2202 o da bu akşam yok
  • şu aracını satan arkadaşlar ilanlarında her donanımı işaretliyorlar ya ayar oluyorum.... hele stilonun bir cok ilanında asr-esp olmamasına rağmen adam işaretliyor ya... diz hava yastığı bile işaretliyolar, bu adamlar ya arabanın ozelliklerini bilmiyor yada ilanını samimi bi şekilde yayınlamıyor... bi aracta asr ve esp nin onemli bir donanım olup olmadığını ve bunun aracında bulunup bulunmadığını bilmezmi ??
  • ROBINHOOD serinkan ı geçmiş sayfalarda okudum ama hem forum da fazla kalmadı hemde çok uzun zamandır yok her halde stili sattı
  • quote:

Fatihata wd40 temizlik için tamam ama rahat hareket için ve sıkışmaması için yağlamak gerekir ama gress yağımı yoksa bir yerlerde duydum vazelin den bahsettiler yada bununla ilgili başka bir yağlama malzemesi varmı acaba?

SKY la en çok uğraşan Halil2202 o da bu akşam yok

ya aslında gres gibi bi yağla yağlamak aklıma gelmedi değil, fakat orada brz olsun katı bi madde kullanmak nasıl olur bilemiyorum, daha sonrdan o yağ tabakasıın ustune yapışan tozları pislikleri düşünemiyorum... bence sdc wd40 yeterlidir, cam tabakalrın kenarlarında ki yolları ve kck tekerlekleri ben iyice sıkıyorum sonra bir kaç kere sky ı komple acıp kapıyorum... sanki bazen yağmrdan sonra fln yağlamazsam brz zor açılıyor ve sesli acılıyor gibi geliyor bana belki psikolojik bir durum olabilir ama yağladaıktan sonra rahatlıyorum..

• 
Sayfa: önceki 917918919920921
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.