Şimdi Ara

STILO FOREVER :) (909. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
33.436
Cevap
77
Favori
1.810.622
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 907908909910911
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Arkadaşım teşekkür ederim iyi dileklerin için.

Araca her geçen gün daha çok alışıyorum ve seviyorum.

bu arada aracın sağ can açma düğmesi çalışmıyor sanırım bu tip ufak tefek problemler var araçta sanırım pek bir para tutmaz ama yinede fiyat hakkında bilgisi olan arkadaşlar varsa bilgilendirirse sevinirim.

@ izzet1

arkadaşım sanada teşekkürler evet dediğin gibi bir süre sonra SERVICE DUE yazısı gidiyor ve CHECK OK yazıyor. sanırım Gendarme arkadaşımında dediği gibi pek önemli bişi değil

not: bu arada aynı hatayı yine verdi site beni düşürmüş kafasına göre takılıyor sanırım :)
  • arkadaşlar karter muhafazanız için "saç koruma"riskli olabilir çünkü "saç koruma" plastik olanına oranla daha ağır bir malzeme saç korumayı yaptırdıktan sonra tutturacağınız yerlerde plastik. Ufak bir darbede aracın altındaki diğer korumaparçalarınıda (onlarda plastikten) yırmış yada parçalamış olursunuz sizlere önerim "fiber"tampon ve aksesuar yapan bir ustaya fiberden karter koruması yaptımanız bu hem hafif hemde sağlam olacaktır.ayrıca fiber ustası işi büyütüp" kalıp lazım filan derse" inanın bunada hiç garek yok düz bir mukavvanın üzerine hazırladığı karışımı kuruyunca takın ,ben yaptırdım hiç bir zorluğu yok fiberden yapılan koruma esneyebildiği için kolayca orjinal korumanın vidalandığı yerlere vidalayabilirsiniz maliyet ustadan ustaya değişebilir ama maliyet max 50 Tl. civarı
  • quote:

Orijinalden alıntı: VAYA CON DIOS

İlk defa LPG li araç kullanıyorum. Bu yüzden bilmiyorum nedir, nasıl çalışır? Benzinden LPG ye geçtiği zaman enjektörler çıt çıt çıt diye ses çıkartır mı? Sanki lifterler boşalmış gibi. LPG taktırdığım yer, "bu ses normal, bak enjektörler çalışıyor" dedi. Bu sabah 2004 toyota ya bindim. LPG li. LPG ye geçtiğinde hiç ses yok. Analmadım ben bu işi.

Benimki de öyle çalışıyor. Korkulacak bir şey yok. Bu çıt çıt sesleri karakteristik ve zararsız bir durum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stiilloo -- 22 Aralık 2009; 10:30:46 >
  • arkadaşlar az önce verdiğim max 50Tl. olan fiber karter korumasının fiyatını ustama tekrar sordum 60 Tl. yaparım dedi ustamız Ümraniye sanayi sitesinde ilgilenen olursa bilginize( ben 50 Tl.ye iki, sene önce yaptırmıştım zam gelmiş)
  • quote:

Orijinalden alıntı: meman

arkadaşlar az önce verdiğim max 50Tl. olan fiber karter korumasının fiyatını ustama tekrar sordum 60 Tl. yaparım dedi ustamız Ümraniye sanayi sitesinde ilgilenen olursa bilginize( ben 50 Tl.ye iki, sene önce yaptırmıştım zam gelmiş)

İstanbul'da olan arkadaşlar veya yolu düşecekler bunu değerlendirmeliler. Tabi fiber, saca göre daha mantıklı. Fiber olayı her yerde olmadığı için sac malzemeden yaptırmak durumunda kalınabilir. Paylaşım için teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: meman

arkadaşlar az önce verdiğim max 50Tl. olan fiber karter korumasının fiyatını ustama tekrar sordum 60 Tl. yaparım dedi ustamız Ümraniye sanayi sitesinde ilgilenen olursa bilginize( ben 50 Tl.ye iki, sene önce yaptırmıştım zam gelmiş)

valla fiber olması sac olmasından daha iyidir tabi kanatimce, ümraniye bana brz uzak ama tel. no verirsen yada adres pm den kendisine uğrayabilrm. cok tşkrler..
  • quote:

Orijinalden alıntı: 34vıa85

arkadaşlar sitede bir sorunmu var kaç defa cevap yazmak istedim ama üye olarak giriş yapınız felan diyor ...

yazmışsın ya...
  • quote:

Orijinalden alıntı: stiilloo

quote:

Orijinalden alıntı: VAYA CON DIOS

İlk defa LPG li araç kullanıyorum. Bu yüzden bilmiyorum nedir, nasıl çalışır? Benzinden LPG ye geçtiği zaman enjektörler çıt çıt çıt diye ses çıkartır mı? Sanki lifterler boşalmış gibi. LPG taktırdığım yer, "bu ses normal, bak enjektörler çalışıyor" dedi. Bu sabah 2004 toyota ya bindim. LPG li. LPG ye geçtiğinde hiç ses yok. Analmadım ben bu işi.

Benimki de öyle çalışıyor. Korkulacak bir şey yok. Bu çıt çıt sesleri karakteristik ve zararsız bir durum.

saolsaın Hocam...
  • arkadaşlar ustamızın telefon ve adres bilgilerini bu forumda yazarak paylaşmak konusunda bir sıkıntı varmı nede olsa bir nevi reklam olacak,öte yandan amacımız bilgilerimizi paylaşıp sorunları olanlara veya daha iyiyi bulmaya çalışanlara doğrudan yada dolaylı olarak yardım edebilirmiyiz
  • quote:

Orijinalden alıntı: ROBINHOOD

ARTIK CD DERDİNE SON !!!
    Arkadaşlar stilinde CD-Changeri olanlar için müjdeli bir haberim var.
    CD-C'ın ses girişlerini kullanarak aux girişi yapabilirsiniz kendinize,
    öncelikle kendinize 3.5mm lik bir dişi bir de erkek jack alın.
    dişi olanı CD-C'ın 18 (şase), 19 (sol ses kanalı), 20 (sağ ses kanalı) numaralı girişlerine
    paralel bir bağlantı yapın.
    Bu şekilde CD-C moduna aldığınızda bu yaptığınız girişe mp3 çalar bağladığınızda
    sesi direk araç üzerinden dinleyebilirsiniz.
    Yapacak olanlara kolay gelsin.

bu olayı biraz daha açabilirmisiniz acaba cdc nin arkasına dediginiz yerlere baglantı nasıl yapılacak yoksa hazır soket varda direk takacakmıyız ?

• Mehabalar uzun zamandır forumu takip ediyordum ama hep 200 den fazla olansayfa sayısını görünce bir türlü adım atmaya korkuyordum :) neresinden başlasam diye...
    Ben 2-3 ay önce tek kapı 2004 model bi stilo aldım.Fiyat olarak buradaki arkadaşlara göre belkide çok verdim.Araç 2004 model 65000 kmde siyah renk hız sabitleme cam tavan falan tüm donanım war spor paket sensör paketide war.Araç Schumacher edition olarak geçiyor üstünde akrep jantları war.Kazası boyası hiç yok üstünde landirenzo marka sıralı sistem tüp war:)Fiyat olarak ise 21.000 e aldım.Bunları anlattım çünkü geçmişte okudugum mesajlarda gördüm bir arkadaş stil aldım diye gelince genelde soruyorlar özellikleri donanımı fiyatı.:)Forumda baya herkez birbirine yardımcı oluyo çokta önemli konular konuşuluyo arkadaşlık ve saygı çerçevesinde.Adım Koral ankarada oturuyorum :)
  • renais, aracın hayırlı olsun! fiyat konusu öyle bi konu ki, eğer araç içine sindiyse ve seni tatmin ediyorsa. bir iki bin lira daha fazla vermen çok bişey değiştirmiyor. ama benim de etrafımda "o arabaya bu para verilir mi" tarzı adamlar yok değil. bence gayet guzel bir seçim. Hayırlı olsun tekrar
  • aracınız hayırlı olsun, güle güle kazasız belasız kullanmanızı dilerim... aslında hiçte pahalı almamışsınız 65bin km ve darbesiz boyasız ozel üretim bi araba için gayet makul, üstelik lpg de var... merak ediyorum peki.. asr esp varmıdır aracta ? şimdi schumacher edition olarak geciyor ya, farkı sdc jantları mı acaba... bende aracımı almadan once siyeh tek kapı bi schumacher edition aracla ilgilrnmiştim ama asr esp ve guvenlik paketi yoktu... fiyatıda 22 civarıydı... aracın tekrar hayırlı olsun... foruma hoş geldin..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Renaris

Mehabalar uzun zamandır forumu takip ediyordum ama hep 200 den fazla olansayfa sayısını görünce bir türlü adım atmaya korkuyordum :) neresinden başlasam diye...
    Ben 2-3 ay önce tek kapı 2004 model bi stilo aldım.Fiyat olarak buradaki arkadaşlara göre belkide çok verdim.Araç 2004 model 65000 kmde siyah renk hız sabitleme cam tavan falan tüm donanım war spor paket sensör paketide war.Araç Schumacher edition olarak geçiyor üstünde akrep jantları war.Kazası boyası hiç yok üstünde landirenzo marka sıralı sistem tüp war:)Fiyat olarak ise 21.000 e aldım.Bunları anlattım çünkü geçmişte okudugum mesajlarda gördüm bir arkadaş stil aldım diye gelince genelde soruyorlar özellikleri donanımı fiyatı.:)Forumda baya herkez birbirine yardımcı oluyo çokta önemli konular konuşuluyo arkadaşlık ve saygı çerçevesinde.Adım Koral ankarada oturuyorum :)

Hoşgeldin...

• quote:

Orijinalden alıntı: Renaris

Mehabalar uzun zamandır forumu takip ediyordum ama hep 200 den fazla olansayfa sayısını görünce bir türlü adım atmaya korkuyordum :) neresinden başlasam diye...

Hayırlı uğurlu olsun. Allah kaza bela göstermesin. Çok iyi bir tercih ve fiyatı da fazla değil. Her geçen gün aramıza yeni STILO'cular katılması çok güzel.

• Arkadaşlar merhaba

Geçen park yerinde aracıma muhtemelen serseriler derin çizikler bırakmışlar.
    Arka kapıdan başlıyor ön kapı ve çamurluğun yarısına kadar. Bu tür hasarlar işin
    boya işleri nasıl yapılıyor. Komple arabayı mı boyatıcam şimdi. Kaskoda doldu yaptıramamıştım
    yenisini.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaash

Arkadaşlar merhaba

Arka kapıdan başlıyor ön kapı ve çamurluğun yarısına kadar. Bu tür hasarlar işin
    boya işleri nasıl yapılıyor. Komple arabayı mı boyatıcam şimdi. Kaskoda doldu yaptıramamıştım
    yenisini.

Tatlı su balığı kurnazlığına girmezse fiktrimi söyleyeyim. Kaskonu yaptır. %5 lik tamir paketi olandan yaptır. Kasko değerinin %5ine kadar yapılan tamirler, Kaskonun hasarsızlığını bozmuyor. Ama bir daha kasko yaptırmayacaksan önemli değil. Normal yaptır. Sonrasını tahmin edersin. Ama bene kaskosuz binilmez.
  • Merhabalar...Bende aranıza katılmayı düşünüyorum.Antalya da yaşışorum ve Stilo hayranıyım.İstanbuldan 2005 model 97binde.sky,hız sabitleyici,dijital klima,lpg falan full bi araba.sadece etek altı lokal boya olduğunu söylüyorlar.yarında serviste baktırcam anlastık sayılır.16000tl fiyat sizce nasıl.su arada lpg isli değilmis,ist a gelip tüm isleri 1,5 günde halledebilirmiyim acaba??Yorumlarınızı bekliyor ve önemsiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: pnrkya

Merhabalar...Bende aranıza katılmayı düşünüyorum.Antalya da yaşışorum ve Stilo hayranıyım.İstanbuldan 2005 model 97binde.sky,hız sabitleyici,dijital klima,lpg falan full bi araba.sadece etek altı lokal boya olduğunu söylüyorlar.yarında serviste baktırcam anlastık sayılır.16000tl fiyat sizce nasıl.su arada lpg isli değilmis,ist a gelip tüm isleri 1,5 günde halledebilirmiyim acaba??Yorumlarınızı bekliyor ve önemsiyorum

Seni de aramızda görmekten ve bir STILO sahibi daha görmekten mutluluk duyarız. Fiyat iyi ama aracı çok iyi kontrol ettirmek lazım. Çünkü varsa eğer arızalı her donanım fazladan masraf ve zaman kaybı demektir. Sadece etek altı lokal boyaların nereleri olduğunu öğren, değişen parça darbe durumu da önemli. Böyle bir şey var mı yok mu iyi baktırın. İşçilik güzel yapıldıktan sonra değişen boyanan parçanın önemi yok ama, ülkemizin piyasa koşullarında pazarlık gücünüzü artırır.

Ayrıca LPG'yi kendileri işletseler daha iyi olur, yoksa İstanbul'da hem LPG'nin ruhsata işlenmesi işlemleri, hem de devir işlemleri 1,5 günde kesinlikle olmaz. LPG'nin ruhsata işletilmesi de 500 TL'yi bulur ayrıca. Bunu da pazarlığınız da göz önünde bulundurun. İnşallah STILO sahibi olursunuz. Kazasız belasız.

STILO çok iyi seçim.

• quote:

Orijinalden alıntı: kaash

Arkadaşlar merhaba

yenisini.

Geçmiş olsun. Binbir zorlukla aldığımız ve sakındığımız araçlarımız sokakta ......'lerin insafına kalıyor maalesef.

Çizikler göçük oluşturduysa mecburen buralar doğrultulacağı için bu kısımlar komple boyanacak. Göçük yoksa rötuşlanabilir, ancak rötuşun sırıtma olasılığı yüksek. Aracın komple boyanmasına gerek yok.
  • 
Sayfa: önceki 907908909910911
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.