Şimdi Ara

STILO FOREVER :) (911. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
33.436
Cevap
77
Favori
1.809.733
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 909910911912913
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hepinize hayırlı akşamlar lastik almak isteyen arkadaşlara bir öneride benden" Kumho KU31 205/55/16 91 W " incelemenizi öneririm
    ben bu yaz 4 adet aldım memnunum fiyatlarıda çok cazip
  • quote:

Orijinalden alıntı: stiilloo

quote:

Orijinalden alıntı: pnrkya

Yardımlarınız için teşekkürler..Bu arabayı gerçekten çok istiyorum.bende arkadaşa yarın expertiz raporu aldırcam zaten bakalım ne çıkacak.LPG işini onlara yıkamazsam diyelim,sadece fatura,proje ve sızdırmazlığı ist da halledip muayeneyi istediğim yerden yaptırabilirmiyim.aynı şey devir işlemleri için de geçerli.Noter islemlerini ist da tamamlayıp kalan islemleri antalyada yapabilirmiyim acaba.plakayıda değistireceğim cunku...Tecrübenizden faydalanmak isterim...

LPG ruhsata işletilirken zaten sızdırmazlığı yeni almış olacaksın. Ruhsata işlenmesi için muayeneyi de isterler büyük ihtimal. Yani LPG prosedürlerinin hepsi İstanbul'da olacak gibi.

Devirden sonra plaka değişeceği için zaten Antalya Trafiğine müracaat edeceksin.

LPG prosedürleri için "BRC Dostluk Kulübü" topiğine bu sorularını yaz. Orada bu konuları daha güncel olarak bilen ve bu işle uğraşanlar var.

Aracı alırsın. Antalyaya gelirsin. Muayene olur. LPG işlenir. Ruhsat ve plaka değişir. Vizeye çok varsa muayene parasını isteyebilirsin...

• quote:

Orijinalden alıntı: VAYA CON DIOS

quote:

Merhabalar...Bende aranıza katılmayı düşünüyorum.Antalya da yaşışorum ve Stilo hayranıyım.İstanbuldan 2005 model 97binde.sky,hız sabitleyici,dijital klima,lpg falan full bi araba.sadece etek altı lokal boya olduğunu söylüyorlar.yarında serviste baktırcam anlastık sayılır.16000tl fiyat sizce nasıl.su arada lpg isli değilmis,ist a gelip tüm isleri 1,5 günde halledebilirmiyim acaba??Yorumlarınızı bekliyor ve önemsiyorum

Hocam acele etme bence. Şu ilana bakıver. 18den az daha inse alacaktım ben. Bir de yol uzak geldi. Denizliden aldım. bu ilanla ilgilenirsen km si 20binde dahi olsa 4 yıl geçtiği için ağır bakımlarının yapılmış olması lazım. Ona göre pazarlığa otur. Araç iyi görünüyor. İlk sahibi müdürmüymüş neymiş, araç yatmış. Şimdiki sahibi 3-4 ay evvel 18500 e aldığını söylüyordu. Bilgin olsun. Ama bilgili olduğunu söyleme bence. 18e zaetn verecek. 500 pazarlık için koymuş. Hayırlısı olsun...
    http://www.sahibinden.com/20370_de_sifir_bir_arac_bakmadan_gecme-97WQQaXQQ18569783WQQpXQQdisplayitem

Tesekkürler ama kendimi en fazla 16ya kadar sıkabiliyorum.ve ben kesinlikle sky window istiyorum olmusken en güzeli olsun değilmi...internetteki tüm stilo ilanlarını ezberledim neredeyse

• quote:

quote:

quote:

Merhabalar...Bende aranıza katılmayı düşünüyorum.Antalya da yaşışorum ve Stilo hayranıyım.İstanbuldan 2005 model 97binde.sky,hız sabitleyici,dijital klima,lpg falan full bi araba.sadece etek altı lokal boya olduğunu söylüyorlar.yarında serviste baktırcam anlastık sayılır.16000tl fiyat sizce nasıl.su arada lpg isli değilmis,ist a gelip tüm isleri 1,5 günde halledebilirmiyim acaba??Yorumlarınızı bekliyor ve önemsiyorum

Hocam acele etme bence. Şu ilana bakıver. 18den az daha inse alacaktım ben. Bir de yol uzak geldi. Denizliden aldım. bu ilanla ilgilenirsen km si 20binde dahi olsa 4 yıl geçtiği için ağır bakımlarının yapılmış olması lazım. Ona göre pazarlığa otur. Araç iyi görünüyor. İlk sahibi müdürmüymüş neymiş, araç yatmış. Şimdiki sahibi 3-4 ay evvel 18500 e aldığını söylüyordu. Bilgin olsun. Ama bilgili olduğunu söyleme bence. 18e zaetn verecek. 500 pazarlık için koymuş. Hayırlısı olsun...
    http://www.sahibinden.com/20370_de_sifir_bir_arac_bakmadan_gecme-97WQQaXQQ18569783WQQpXQQdisplayitem

Hayırlısı olsun... Skywindowu olan arkadaşların önerilerine uy bence. Gendarme ve Halil arkadaşın ki skywindowlu galiba...

Tesekkürler ama kendimi en fazla 16ya kadar sıkabiliyorum.ve ben kesinlikle sky window istiyorum olmusken en güzeli olsun değilmi...internetteki tüm stilo ilanlarını ezberledim neredeyse

• quote:

quote:

quote:

Hayırlısı olsun... Skywindowu olan arkadaşların önerilerine uy bence. Gendarme ve Halil arkadaşın ki skywindowlu galiba...

• quote:

quote:

quote:

quote:

öneri derken???Özellikle dikkat etmem gereken ne var??Ya bayan olduğum için kazıklanmaya müsaitmisim gibi geliyor...Bu yüzden herseyi bilerek gidip alayım diye sizden yardım istiyorum.sizce servisten alacağım expertiz raporu temizliğihi ispatlamaya yeterlimi??

• http://www.sahibinden.com/acilll_ihtiyactan_!_turkiyedeki_sayili_en_dolu_stilolardan_biri_-46WQQaXQQ19740629WQQpXQQdisplayitem

bu ilan sahibi fiat ın pazarlama direktörü olsaydı biz bu fiyatlara bu stilolarımıza sahip olamazdık her halde
  • quote:

Orijinalden alıntı: aktüel

http://www.sahibinden.com/acilll_ihtiyactan_!_turkiyedeki_sayili_en_dolu_stilolardan_biri_-46WQQaXQQ19740629WQQpXQQdisplayitem

bu ilan sahibi fiat ın pazarlama direktörü olsaydı biz bu fiyatlara bu stilolarımıza sahip olamazdık her halde

Evet iyi döktürmüş.
  • pnrkya 1.5 günün eğer serviste sıra yoksa 0.5 gününü alır expertiz raporu sana araç hakkında istediğin bütün bilgileri verir. ama bana göre böyle bir alışverişi için kendine daha daha fazla zaman ayırman gerekir.
  • pnrkya; eğer STILO için İstanbul'a giderseniz;

Ekspertiz raporunu alacaksınız anladığım kadarıyla, boya kaporta orjinallik yönünden aracın durumunu göreceksiniz. Bunların yanı sıra aşağıda belirttiğim şeylere iyi bakıp, bizzat kontrol edin lütfen.

- SKYWINDOW'u açıp kapatın ve herhangi bir takılma veya sürtme sesi olup olmadığına, ayrıca cam plakaların altında iç kısımdaki perdenin düzgün hareket edip etmediğine bakın, herhangi bir aksaklık görürseniz düzeltmenin maliyetinin öğrenin.

- Klimanın dijital olduğunu söylemişsiniz, servise otomatik dijital klimanın tüm özellikleri ile çalışıp çalışmadığını ayrıca sorun ve bir aksaklık var ise ne kadar masrafı olduğunu öğrenin.

- Hız sabitlemenin çalıştığını, yapacağınız test sürüşünde kontrol edin.

- Eğer ki alacağınız STILO'da sensör paketi de var ise, yağmur, far ve geri manevra park sensörüdür bunlar, bunların çalışıp çalışmadığına da bakın.

- Triger setinin ne zaman değiştiğini sorun mutlaka.

- Yağ ve yağ filtre değişimi baya önceden yapılmış ve değişmesi gerekiyorsa bunları değiştirip Antalya'ya öyle dönün veya gelir gelmez değiştirin.

- Yürür aksam ve alt takım kontrolünü de ekspertizi verecek yere yaptırın. Tıkırtı, ses vs. varsa neden olduğunu ve bunları gidermenin muhtemel bir maliyetini söylesinler.

- LPG ruhsata işlenmediği için bunun masrafı nedeniyle bir miktar daha pazarlık yapın.

Umarım işiniz rast gider ve bakacağınız STILO iyi bir STILO'dur, kazasız belasız alır gelirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stiilloo -- 22 Aralık 2009; 23:36:01 >

• CD-C'ı olan arkadaşlar AUX için soket bağlantınızı bu şekilde yapmanız yeterli,
    araya anahtar ( S1 ) koydum ki CD-C ve MP3 player arasında seçim yapabilesiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: ROBINHOOD

CD-C'ı olan arkadaşlar AUX için soket bağlantınızı bu şekilde yapmanız yeterli,
    araya anahtar ( S1 ) koydum ki CD-C ve MP3 player arasında seçim yapabilesiniz.

/>

ROBINHOOD; bu devre şeması hakkında sana çok soru gelecek gibi geliyor tahminim. Fotoğraflı anlatım istenebilir senden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stiilloo -- 22 Aralık 2009; 23:45:09 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ROBINHOOD

Renaris , hoşgeldin aramıza...
    schumacher edition modellerinin ön tamponları normal 3k lardan farklıdır.
    seninki de böyle mi ?
    Bunu neden soruyorum, çünkü Türkiye'ye hiç schumacher edition modeli gelmedi
    hatta üst torpidoda ve dış yan sinyallerin orada schumacher edition arması olacak! bunlar var mı bak bakalım...
    yoksa sadece satıcı mı öyle dedi sana ?

Öncelikle herkeze teşekkürler aranıza kabul ettiginiz için.
    ben ztn schumacher edition olarak geçiyor diye sölemiştim.Ruhsatta geçen böyle fakat bildigimden değil ama satıcı balıkesirde karahallılar die fiat bayisinin kızına getirttigini söyledi sonradan duyduguma göre türkiyede 2 adet warmiş zaten.Ama araçta benim gördügüm akrep jant dışında ve özellikleri dişinda hiç bi fark yok.Önce niye marşpiyel yok dedim baktım abarthdada schumacher'de de yok.Sonra dedigin gibi ön tamponun farklı olduğunu gördüm fakat stilo.org sitesinden okuduğum kadarıyla schumacher editionlarda hiç bi fark yokmuş sadece 8 airbag varmiş hız sabitleme abs fln "(asr tuşu yok)" geri kalan tüm donanımlar işte sensörler falan var.Ön tamponu değişik olanlar ise schumacher gp olarak geçiyormuş ve 2005 sonrası üretimmiş.isteyene link atabilirim.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

öneri derken???Özellikle dikkat etmem gereken ne var??Ya bayan olduğum için kazıklanmaya müsaitmisim gibi geliyor...Bu yüzden herseyi bilerek gidip alayım diye sizden yardım istiyorum.sizce servisten alacağım expertiz raporu temizliğihi ispatlamaya yeterlimi??

Bilgisayara bağlanınca atşeleme sistemine iyice baktırmalısın. Bende sonrada bobinn çıktı. 95 TL. Airbaglere baktırmalısın. Söylüyorum çünkü çoğu servis şişirme iş yapıyor. Bilgisayara bağlıyor. Bir iki şeye bakıyor. 10 dk sonra tamam sağlam diyor. İnşallah işlerininz rast gider.

• quote:

Orijinalden alıntı: aktüel

http://www.sahibinden.com/acilll_ihtiyactan_!_turkiyedeki_sayili_en_dolu_stilolardan_biri_-46WQQaXQQ19740629WQQpXQQdisplayitem

Pazarlamacı galiba...
  • pazarlamacı mı bilmem ama iyi yazmış eleman.
    ben stilo active sahibiyim bunların çoğu bende yok ben bile off ne arabaymış dedim valla :)
  • bende cd-c var bu olayı hemen hayata geçireyim zaten benim cd-c cd okumuyor :(
  • gendarme
    kwainlikle turanza alma. her daim kayarsın her daim abs. benim eski kabak lastikler bile bundan iyiydi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: barisacil

pazarlamacı mı bilmem ama iyi yazmış eleman.
    ben stilo active sahibiyim bunların çoğu bende yok ben bile off ne arabaymış dedim valla :)

Sende olmayan ne var? Bende sadece asr, esp yok diye biliyorum...
  • araclarını yeni alanlara hayırlı olsun ...
    bu arada antalyada stil sayısıda artmaya başladı
    pnrkya stilo alacaksan sky windowu olmalı bence...antalyada acıp şöyle bir gezdiğinde ne demek istediğimi daha iyi anlayacaksın...
    sayı artmısken stilcilerle antalyada stil festivali yapalım diyeceğim ama gelen olur mu bilmem ..yazın olsun ,hem tatil hem eğlence.........
  • 
Sayfa: önceki 909910911912913
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.