Şimdi Ara

STILO FOREVER :) (907. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
33.436
Cevap
77
Favori
1.810.819
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 905906907908909
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Fatihata

şimdi fiyat aldım karter koruması için ve rot aksı için... rot aksı sdc 20 tl ikisni birden değiştrcem... fakat karter koruması aman allahım bu ne ? alt tarafı plastik bir parça, 260 tl dediler indirimli hali normal satışı 320 dedi yaa... ve bide 3 parça halinde satılıyormuş, bu parça sdc ortdaki parça sağ ve soldakiler le birlikte 700 tl gibi bişi. yazıktır yaa plastik parça bu... ne yapcaz şimdi bu kadar para verilmez buna....

Dostum; benim de aynı şekilde çatlaklar var. Bazı vidaları da düşmüş, iki yerden boşta duruyor. Türkiye'ye dönünce galvanizli sacdan kestirip güzelce yaptıracağım. Bir plastik için bu paralar verilmez. Zaten bu plastik karter muhafazası karteri herhangi bir darbeden korumuyor. Çünkü kendisi plastik. Sadece motorun üst kısımlarını kirden, çamurdan korumak amaçlı bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: gendarme

Arkadaşlar sorulan soruların cevabı pekçoğunun genelde daha önce verildi..
    ampül tipleri,karter koruma v.s hepsinin cevabı var..yaşadıklarımızı,bildiklerimizi
    paylaşıyoruz ama aynı şeyleri yazmakta takdir edersiniz ki sıkıcı oluyor..
    Bu yazdıklarıma alınganlık yapmadan, lütfen önce arama motorunu kullanalım..

24 Ekim 2009
    quote:

Orijinalden alıntı: gendarme

AMPÜL TİPLERİ
    --------------------
    UZUN FAR : H1

KISA FAR: H7

ÖN PARK LAMBASI: W5W

ÖN SİS LAMBASI: H1

ARKA SİS LAMBASI: P21W

gebdarme kızma ama ben araştırdım forumun arama sayfasına da yazdım alt kısımdaki arama sekmesinide yazdım sonuc malesef karter hakkında :( netten de araştrdm ama bişi bulamadım :))

bu arada can otomotiv aradı şimdi :) diyorki 50 il 100 kişi takep ederse yaptırabilrmişiz dedi :) dedim ne diyosun nerden bulayım 50 kişi hadi 5 fln olsa neyse de... sonuc yapamıolar talep yok :((

• Fatihata; herhangi bir sobacı, kazancı vs. bizim karterin ebadına ve şekline göre galvanizli sacdan bunu yapabilir. Böyle bir yer bulup konuşmakta fayda var.
  • 34VIA85 ve meman, foruma hoş geldiniz. Kazasız, belasız keyifli günler dilerim STILO'larla.

• @34vıa85

Hoşgeldin..
    Stil'ini kaza,bela ve cezadan uzak,sevdiklerinle birlikte keyifle kullanmanı dilerim..
    servis due uyarısını yıllık bakım süresi geldiği için veriyor..
    kimbilir ne zamandır veriyor o uyarıyı (benimki 9 aydır veriyor)
    genelde uyarıyı silmeye para alıyorlar ama küçük bir iş için gittiğinde
    rica edersen silerler..
  • quote:

Orijinalden alıntı: stiilloo

quote:

şimdi fiyat aldım karter koruması için ve rot aksı için... rot aksı sdc 20 tl ikisni birden değiştrcem... fakat karter koruması aman allahım bu ne ? alt tarafı plastik bir parça, 260 tl dediler indirimli hali normal satışı 320 dedi yaa... ve bide 3 parça halinde satılıyormuş, bu parça sdc ortdaki parça sağ ve soldakiler le birlikte 700 tl gibi bişi. yazıktır yaa plastik parça bu... ne yapcaz şimdi bu kadar para verilmez buna....

Dostum; benim de aynı şekilde çatlaklar var. Bazı vidaları da düşmüş, iki yerden boşta duruyor. Türkiye'ye dönünce galvanizli sacdan kestirip güzelce yaptıracağım. Bir plastik için bu paralar verilmez. Zaten bu plastik karter muhafazası karteri herhangi bir darbeden korumuyor. Çünkü kendisi plastik. Sadece motorun üst kısımlarını kirden, çamurdan korumak amaçlı bence.

plastik bir parcanın darbeden korumayacağı kesin tabi, ama yine de camurdan ve kck darbelerden koruması için ozellikle taş fırlamaları yada bişilerin sıkışıp girmesi gibi, koruma sağlayan bişi olsa fena olmaz... coğu arabda yokmuş bile fabrika cıkışında opsiyon sunuluyormui artık ya koymıcaz yada sac parcası gibi bişi koycam.. camurdan korusun yeter..

• benim sky sorununa bişi yazmamış kimse yav başım dertte :s
  • 34vıa85, hoşgeldin aramıza arkadaşım bol paylaşımlar.
  • quote:

gebdarme kızma ama ben araştırdım forumun arama sayfasına da yazdım alt kısımdaki arama sekmesinide yazdım sonuc malesef karter hakkında :( netten de araştrdm ama bişi bulamadım :))

bu arada can otomotiv aradı şimdi :) diyorki 50 il 100 kişi takep ederse yaptırabilrmişiz dedi :) dedim ne diyosun nerden bulayım 50 kişi hadi 5 fln olsa neyse de... sonuc yapamıolar talep yok :((

birçok kişi nickimi hatalı yazdı..ama böylesini kimse yazmadı..
    ayrıca kızmıyorum, karter konusunda haklısın sanırım
    forumda yapılan yeni düzenlemelerden sonra arama motoru geriye
    dönük bir yılı sorguluyor galiba..
  • evet gendarme bu arama motorunda ben bile daha önce kendi yazdığım bi mesajı çok zor bulmuştum. O yüzden ben arama motorundan bakın bi zahmet diyemiyorum arkadaşlara.
  • quote:

Orijinalden alıntı: halil2202

evet gendarme bu arama motorunda ben bile daha önce kendi yazdığım bi mesajı çok zor bulmuştum. O yüzden ben arama motorundan bakın bi zahmet diyemiyorum arkadaşlara.

Yarım saattir uğraşıyorum..
    bazı kelimeleri 2006 yılında yazılmış bile olsa buluyor..
    bazılarını ise 2008 yılına kadar sorguluyor..

düzeltme:yazım hatası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gendarme -- 21 Aralık 2009; 19:10:58 >
  • Arama motoruna bir kelimeyi yazdığımızda, o kelime farklı bir şekilde yazılmış olabiliyor ya da kelime yazılırken imla hatası ile yazılabiliyor. Veya arama motoruna yazılan kelime imla hatası ile yazılabiliyor. Ayrıca, noktalı harf içeren kelimeleri aratırken noktasız hallerini yazmak ve birden fazla hecesi noktalı ise noktalı harfleri biri noktalı diğeri noktasız olacak şekilde deneyerek yazmak arama işleminde bize yardımcı olabilir.
  • selam arkadaslar ben bır hafta ııcnde ılk arabamı almayı planlıyorum allah ızın verıırse ama memur cocuguyuz ımkanlar kısıtlı 15000 tl ye kadar arac baıyorum kafamda 2 secenk var ya stıllo 3k yda seat ıbıza 2004 3k 1.4 ıksı arasında kaldım genelde cevrem seat tan yana ama ben stıllo yu cok begenıyorum ayrıca benı dusunduren fıat tın benzın tuketımı sorunu hsehır ıcı trafıkte 500 yakar dıyolr km de kullanlardan objektıf bırekılde yorumlarını beklıyorum bıde bu aracın kronık bır agrısazı vermı sureklı maruz kalınan bır sorun lpg taktırsam cok sorun yasarmıyım aracı alıp sanayılerde ugrasmka ıstemıyorum zaten cok az bınıcem arabaya bana sorun yasatırmı sız olsanız neyapardınız mesajları beklıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: onur_8900

selam arkadaslar ben bır hafta ııcnde ılk arabamı almayı planlıyorum allah ızın verıırse ama memur cocuguyuz ımkanlar kısıtlı 15000 tl ye kadar arac baıyorum kafamda 2 secenk var ya stıllo 3k yda seat ıbıza 2004 3k 1.4 ıksı arasında kaldım genelde cevrem seat tan yana ama ben stıllo yu cok begenıyorum ayrıca benı dusunduren fıat tın benzın tuketımı sorunu hsehır ıcı trafıkte 500 yakar dıyolr km de kullanlardan objektıf bırekılde yorumlarını beklıyorum bıde bu aracın kronık bır agrısazı vermı sureklı maruz kalınan bır sorun lpg taktırsam cok sorun yasarmıyım aracı alıp sanayılerde ugrasmka ıstemıyorum zaten cok az bınıcem arabaya bana sorun yasatırmı sız olsanız neyapardınız mesajları beklıyorum

Arabayı nasıl kullandığına bağlı. Benim ortalama yakıt 100 km de 8-10 arası. Seri- sakin kullanım karışık.... Stilo seat dan iyidir bence. 2006 cordobadan vazgeçtim stilo için. Tercih meselesi...

• Aracında LPG olan arkadaşlara sorum olacak. Daha önce bahsi geçtiyse GENDARME arkadaştan özür dilerim. Bulamadım. Bujiler yeni, ateşleme bobinleri sağlam. Benzinde saat gibi ama LPGde rölantideyken hafif tiremeler var. Hissediliyor. LPG servise gittim. Orada tiremedi. Bazen tireme yapıyor. Neden yapabilir? Bilen arkadaş varsa bekliyorum. Yakıt filtresinden, lambda sensöründen ya da katalizörden yapar mı? Ya da motor kulaklarından? Ama benzinde yapmıyor... Teeşkler..
  • 100 km de 9 desek normalın uzerınde yakıyo pekı cok sorun cıkartan bır arac mı
  • quote:

100 km de 9 desek normalın uzerınde yakıyo pekı cok sorun cıkartan bır arac mı

kış şartları ve şehir içi. seat kaç yakıyor. onuda öğren bence tarafsız olarak. LPG de 180 yaktım. kısa mesafe bunlar.
  • lpg de sorun yasıyomuusn pekı o sekılde cozulur benzın tuketımı sorunu
  • quote:

lpg de sorun yasıyomuusn pekı o sekılde cozulur benzın tuketımı sorunu

bende sadece ufak titremeler var. Oda nadiren. Diğer arkadaşlar cevap verecektir. İyi birşey almak istiyorsan 17e çık bence...
  • o sorun bendede var rolanti sabit benzinde normal çalışıyor lpg de dede rolanti aynı yerde duruyor ama biraz sallıyor pek sorun etmedigimden hiç kafama takmadım ben o kadarda olsun valla 50 tl lik benzinle 3 gün biniyordum şimdi 50 lik lpg ile 2 hafta biniyorum araca arabayı daha bi sever oldum :)
  • 
Sayfa: önceki 905906907908909
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.