Şimdi Ara

STILO FOREVER :) (34. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
33.436
Cevap
77
Favori
1.809.598
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • önemli değil bende anladım şaka yaptığınızı benden de sayğılar
  • quote:

Orjinalden alıntı: ROBINHOOD

Alfa romeo, rover ... araçlarının üreticinden bahsediyoruz arkadaşlar! yıllardır renault araçlarını bize kakaladı durdu hala aynı işi yapmalarına izin vermeyin.Ben ordu mensubuyum bize ayrı kakaladı yok bize indirimli veriyorlarmış enayimi kandırıyorlar ben fiatdan yada başka marka aracı aynı koşullarda alabiliyorum.
    STILO ne derseniz deyin bir numara Türk halkı kıymetini bilemedi sadece bizler hariç !

reno da tofaş da bize kakaladı araçları eskiden.

stilonun iyi bir araç olmadığını ben de düşünmüyorum.

ha bi de rover ingiliz
  • evt haklısınız size katılıyorum
  • oda araya karıştı pardon

quote:

Orjinalden alıntı: Patch

quote:

Orjinalden alıntı: ROBINHOOD

Alfa romeo, rover ... araçlarının üreticinden bahsediyoruz arkadaşlar! yıllardır renault araçlarını bize kakaladı durdu hala aynı işi yapmalarına izin vermeyin.Ben ordu mensubuyum bize ayrı kakaladı yok bize indirimli veriyorlarmış enayimi kandırıyorlar ben fiatdan yada başka marka aracı aynı koşullarda alabiliyorum.
    STILO ne derseniz deyin bir numara Türk halkı kıymetini bilemedi sadece bizler hariç !

reno da tofaş da bize kakaladı araçları eskiden.

stilonun iyi bir araç olmadığını ben de düşünmüyorum.

ha bi de rover ingiliz

• BENİM ARAÇTA 15'' LASTİK VAR FAKAT 16'' ALAYIM DİYORUM HERHANGİ BİR ZARARI OLURMU YARDIMMMMMM ?

LASTİK:http://www.lastik24.com/default.asp?gb=urun&uk=867&kat=Lastik

JANT:http://www.eliftuning.com/index.php?p=show&pid=3237&k_id=25

STILO FOREVER :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ROBINHOOD -- 16 Temmuz 2007; 0:27:31 >

• aracın orjinal tekerleri var zaten sadece 16 nın dezavantajı şu olabilir daha fazla ses yapabilir içerde darbeleri daha az alır ikincisi daha tez yarılır ama 17millet kullanıyor onu yaran 15 ide yarar yakıtta fian bir sorun olmaz cünkü cap aynı olcak sonucta
  • KM jant alma bence. CMS Pomona var. Burada onur abi vardı Stilosu olan. Ne zamandan beridir görmüyorum forumda. Onun stilosunda vardı...

İşte bu. İlk sayfada var zaten.... Yakışıyor bu jant arabaya...
  • yorumlarınız için teşekkürler arkadaşlar.
    güray535 niye daha çok ses alır onu anlayamadım birde bunu takarsam içeride daha fazla mı sarsılmış olurum?
  • selam stilocular
    bir sorun çıkmazsa cuma günü 2005 model 15000 kmde active alıyorum.
    şimdi active alınır mı diyeceksiniz ama araç sr+ sp paketle birlikte alınmış.
    sun- roof , yağmur , far ve park sensörü , deri direksiyon simidi ve vites topuzu var.
    araç daha önce mynette satılıktı. sahibi önce 23500 daha sonra 21900 fiyat koymuştu.
    satamayınca arsa karşılığı bedeli olarak bir şirkete geçmiş. onlar aracı fiat servisine göstermişler.
    sağ ön çamurlukta sürtmeden dolayı boya var. araçtaki donanımı görünce piyasasının yüksek olacağını düşünüp atlamışlar.15 gündür elden çıkarmak için kıvranıyorlarmış.sonunda 20000ytlye elden çıkarmaya karar vermişler.bir miktar kapora verdik. mot.taş.vergisinin 2 taksidide onlara ait.cuma günü yetkili ve özel servislerde sıkı bir kontrolden sonra ciddi bir sorun çıkmazsda alacağım inşallah.
    bu arada 4 hava yastığı ve dijital klima ve hız sabitleyicininde olduğunu ekleyeyim....orjinal sıfır stepne,kullanım kılavuzu,yedek anahtar ve kod kartıda mevcut...ayrıca 2009 sonuna kadar garantisi uzatılmış
    yorumlarınızı bekliyorum
    ....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gendarme -- 14 Kasım 2008; 8:55:20 >

• Ne diyelim. Hayırlı olsun.
  • hayırlı olsn
  • robınhood biliyorsun 15 lastikte yanak biraz daha geniş oluyor buda ister istemez kasislerde yanakların daha fazla esniyerek darbeyi araca iletmeden ilk önce onlar karşılıyor yanak daraldıkca ister istemez hem vuruntu kasisli yollarda hemde yarılma riski artar sert darbelerde
  • iyi dilekleriniz için teşekkürler.....
    yorum yapan yok mu ? fiyat nasıl ?
  • SONUCTA BU ARACIN ÖLÜSÜ O PARAYI EDER HAYIRLI OLSUN
  • beyler arabalarınızın maşallahı var.arkadaşta var ordan biliyorum iyi araba.altı çok yere yakın + sizde farkındasınızdır belki çok fazla yakıyor alet.arkadaş şehir içinde 350yi gördüğüm bile oldu dedi.ben şehir içinde 160-170 civarında arabaya biniyorum adam 350 deyince içim gitti.ama benzin derdi olmayanlara iyi araba.kazasız belasız binin inşallah
  • HAYIRDIR ARKADAŞ,gazlı araba ile benzinli arabayımı kıyaslıyorsun! İddia ediyorum şu koşullarda hiç bir araba 250 den aşağıya mümkün değil yakmaz!

quote:

Orjinalden alıntı: yunemars

beyler arabalarınızın maşallahı var.arkadaşta var ordan biliyorum iyi araba.altı çok yere yakın + sizde farkındasınızdır belki çok fazla yakıyor alet.arkadaş şehir içinde 350yi gördüğüm bile oldu dedi.ben şehir içinde 160-170 civarında arabaya biniyorum adam 350 deyince içim gitti.ama benzin derdi olmayanlara iyi araba.kazasız belasız binin inşallah

Hayırlı olsun gendarme hiç kaçırma bu özelliklere ve garantiye bedava valla...

teşekkürler güray
  • sanırım dynamic ten farkı sadece: eksik 2 havayastığı, sürücü koltuğu altı çekmece ve masa. km'sinin düşük olması en önemlisi. benimki de 2005 ama 59.000 deyim... bir arkadaş 350 yazmış yakışına. biraz fazla abartı bu. ben ist. yoğun trakfikte kullanıyorum yine de 9'u geçmiyor. o da 270 eder... çok ama o kadar da değil...

quote:

Orjinalden alıntı: gendarme

selam stilocular
    bir sorun çıkmazsa cuma günü 2005 model 15000 kmde active alıyorum.
    şimdi active alınır mı diyeceksiniz ama araç sr+ sp paketle birlikte alınmış.
    sun- roof , yağmur , far ve park sensörü , deri direksiyon simidi ve vites topuzu var.
    araç daha önce mynette satılıktı. sahibi önce 23500 daha sonra 21900 fiyat koymuştu.
    satamayınca arsa karşılığı bedeli olarak bir şirkete geçmiş. onlar aracı fiat servisine göstermişler.
    sağ ön çamurlukta sürtmeden dolayı boya var. araçtaki donanımı görünce piyasasının yüksek olacağını düşünüp atlamışlar.15 gündür elden çıkarmak için kıvranıyorlarmış.sonunda 20000ytlye elden çıkarmaya karar vermişler.pazarlıkla 19000ytlye anlaştık.bir miktar kapora verdik. mot.taş.vergisinin 2 taksidide onlara ait.cuma günü yetkili ve özel servislerde sıkı bir kontrolden sonra ciddi bir sorun çıkmazsda alacağım inşallah.
    bu arada 4 hava yastığı ve dijital klima ve hız sabitleyicininde olduğunu ekleyeyim....orjinal sıfır stepne,kullanım kılavuzu,yedek anahtar ve kod kartıda mevcut...ayrıca 2009 sonuna kadar garantisi uzatılmış
    yorumlarınızı bekliyorum
    ....

• evt sıkışık trafikte bile 9 gecmiyor biraz fazla demi arkadaş
  • bu forumda şimdiye kadar hiç ceza almamıştım.

meke isimli yönetici güzergah konusunda mercedes-benz in güzergah hesaplayıcısından aldığı güzergahı copy-paste etmiş ve mesaj olarak yazmış. ben de ordan kopyalayana kadar direk güzergah hesaplayıcının linkini verseydin daha mantıklı olurdu diye bir mesaj yazdım.

bu mesajımdan dolayı bana uyarı verilmiş. uyarı bana bir mesajla filan da bildirilmedi.

bu forumda bundan sonra işim olmaz. böylesine dengesiz uyarı verilmez. bu forum yöneticilerinin başımızdakilerden hiçbir farkı yok. adalet dengesi sıfır. böyle bir mesaja uyarı verilecekse ben de bu forumda yokum. uyarının verilmesinin tek nedeni meke'nin yönetici olmasıdır. başka bir ihtimal olamaz.

benim kaydımı da silin... sizle işim olmaz.
  • BU FORUM COK İNSANLAN SARIYOR KONUŞMAK FİKİR ALIŞVERİŞİ YAPMAK İYİ OLUYOR
  • 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.