arkadaşlar stilosuna tüp taktıran var mı? Varsa nasıl olduğunu yazabilirmi; performans, şehir içi, şehirdışı yakıt tüketimi .....
artık taktırmak makbul olmaya başladı bende tüp düşünüyorum bir yerdende karşıyım bakalım ne olur
Biliyorsun ki sıralı sistem de 1700 civarı o yüzden bende endişeliyim bu kadar parayı verip birde işe yaramaz ise? Stilolara nasıl olur acaba taktıran arkadaş yok mu ?
quote:
Orjinalden alıntı: güray535
artık taktırmak makbul olmaya başladı bende tüp düşünüyorum bir yerdende karşıyım bakalım ne olur
quote:
Orjinalden alıntı: gendarme
iyi dilekleriniz için teşekkürler..... yorum yapan yok mu ? fiyat nasıl ?
Hocam bizi unuttun ya alacağın olsun.Eğer bu aracı alırsan güle güle bin.Ne diyelim.Allah bir tanede bize nasip etsin ama stilo ama diğerini....
birde bu tüpe vereceğimiz o parayı arac kaç bin klometreden sonra kara gecirecek iyi hesaplamak lazım
quote:
Orjinalden alıntı: güray535
birde bu tüpe vereceğimiz o parayı arac kaç bin klometreden sonra kara gecirecek iyi hesaplamak lazım
Ortalama 15.000km'de kendini amorti ediyor.
selam beyler yaklasık 1.5 aydır yoktum.formda baya tartışmalar olmuş.yeni üyeler gelmiş.bu arada benıim stilonun yıllık bakımı geldi bandırma kadıoğlu servisinde ön-arka balatalar dahil 500 ytl masraf çıkarttılar.bende bursa serkırda peşin 430 ytl yaptırdım valla servisler iyi geçiriyor...... yaklasık 150 ytl işçilik aldılar.
renkli camlı hali, nasıl olmuş ?
valla güzel gerçekten hoş duruyor
quote:
bence fiyatı uygun daha ne olsun.Zaten aracı almışsındır artık.hayırlı olsun
quote:
Orjinalden alıntı: ROBINHOOD
renkli camlı hali, nasıl olmuş ?
Güzel durmuş. Bir de şöyle 17" jant olsa tam süper olur...
çok sağolun arkadaşlar 17'' değilde 16'' yapıp çelik jant taktırmayı düşünüyorum. ( ben bandırmadayım ve bandırma yolları çoooook kötü 17'' kaldırmaz burası.)
BENCEDE 16 YETERLİ BANDIRMA MALUM AMA 17" İLE FAZLA FİYAT FARKI YOKSA 17" TAKTIR DAHA GÖSTERİŞLİ OLUR..... BENİMKİLER 16" BİDE YORUMLARDA OKUDUM SES YAPIYORMUŞ 16"-17" CANTLAR BU NASIL BİR SES BİLMİYORUM AMA BENDE YOK SANIRIM
senin ki active mi dinamik mi gürkan ?
quote:
sayın gendarme; selamlar,sözettiğiniz araç bir harika..... fiyat ta çok uygun....umarım almışsınızdır... sevgilerimle...........
aldıysan hayırlı olsun
arkadaşlar herkes arabalarının fotolarını koysa iyi olmaz mı
Abi şöyle 12 sayfayı teker teker gezersen çoğu Stilo sahibi aracının resimlerini koydu...
koyanları biliyorum gördüm ben koyman arkadaşlara söyledim orçun
quote:
Orjinalden alıntı: Orcunsau
Abi şöyle 12 sayfayı teker teker gezersen çoğu Stilo sahibi aracının resimlerini koydu...
bu arada soldierpainted arkadaşımızın sesi soluğu çıkmıyor nerede acaba...