Şimdi Ara

STILO FOREVER :) (33. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
33.436
Cevap
77
Favori
1.809.875
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • selam arkadaslar bende stilo 1.6 active sahibiyim
    dusundum bır sayfa acalım resımlerımızıde paylasalım,eger ilgilenirseniz diye sayfa adresini yazıyorum,
    ----- stilofun.blogcu.com ----

saygılarımla,
  • arkadaslar bugun az cok bırseylerle baslangıc yapmıs oldugum
    Blogcu
    stilofun | Stilo Fun Sitemize Hosgeldiniz
    http://stilofun.blogcu.com
    adresine her gecen gun bırseyler eklemeye calısacagım,sizinde fotograflar dusunceler ve fıkırlerınızle bana destek olmanızı beklıyoum..

saygılarımla ...

• yardımcı olmaya calışıırız kolay gelsin
  • arkadaslar benim stilom da bu.
    on ızgara arıyorum logosuz nerde bulabilirim acaba??

• elif tuning diye bir site var oraya bir bak belki orda irtibata gecerek bulabilirsin
  • tesekkur ederim simdiden butun arkadaslara
    ben birsey sormak istiyorum,stilo aksesuarları ve parcaları pek bulumuyor,en rahat bulabılecegıımiz birebir gorebilecegimiz magazalar var mı(istanbulda)

• novitec diye bi site war yukarıdaki linkte buldum ama buraya 150 euro kargo ucreti tutuyor.
    eliftuning in sitesinde ızgara bulamadım stilo için. satan birilerini duyarsanız haber verirseniz sevinirim..

• arkadaşlar özel yaptırın istanbul ve bursada sanayilerde özel tasarım yapan yerler var tabi ben oralara yakın değilim ama biliyorum bursada bir adres verilmişti bana şimdi tam hatırlamıyorum öyle yaptırsanız belki daha uygun olur
  • stilo gerçekten şekil bi araç ama direksiyonunu pek bi aşşağılıyorlar. ben 2. el almayı düşünüyorum 2. araç olarak ama megane2 ve stilo'nun direksiyonu oyun konsolu direksiyonları kadar hissiz diyorlar yol hakkında hiç bir bilgi vermiomuş doğru mu?
  • Acaba stilonun direksiyonlarını aşşağılıyanların arabalarının direksiyonunda city fonksiyonu var mıymış? Onlara bu soruyu sorarsan iyi olur...
  • ben bunu auto show'da ve de bi keresinde PC nette konuk olarak da auto show elemanları çıktığı zaman okumuştum. city fonksiyonu tuşuna basınca park manevraları için zaten direksiyon aşırı yumuşayıp daha çok dünmüyor mu tekerler daha az direksiyon turunda?
  • yok arkadaşım ne alkası var bu milletin nerden para yediklerine bakma bende normal megane bir de vardı bence stilonun direksiyonu cok başarılı hem yüksek süratte çünkü sürtekli yüksek hızda sürerim yol bulursam ne yerse ayrıca stilonun cıty fonksiyonu vardır eğer bu düğmeyi aktif hale getirirseniz direksiyon %50 daha hafifler buda şehir içi için mükemmel bir özellik ikinçisi yüksek hızda acık unutsanda devreden otomatik cıkar yanılmıyorsam 60 km gecersen asvaltta gidişi gercekten cok iyi hem araba olarak hemde direksiyon tepkisi olarak 3 seneden beri kullanıyorum aracı
  • evet para konusunda haklısın.
  • bana hep şu olmuştur yaw bu arabayı nerden buldun bu kadar araba var bu para verilirmiydi ne yaptın hiç bilgisi yok ondan sonra binip gezmeye sürdüğüm zaman ya ne arabaymış benim arkadaşım arabaya binip gwezdikten sonra megane 2 sini satıp sitilo aldı
  • ya arkadaşlar bırakın allah aşkına benin arabam senin araban hikayesine döndürdünüz işi, burası stilocular topiği tartışmak istiyorsanız başka yere gidin + stilonun özelliklerini, performansını, kalitesini (kul yapısı herşeyde sorun çıkar yürüyen aksam ne olacağı belli olmaz) araştırmadan lütfen burada atıp tutmayın bu tofaş arabası değil orjinal italyan arabası. Alfa romeo,lancia ... araçlarının üreticinden bahsediyoruz arkadaşlar! yıllardır renault araçlarını bize kakaladı durdu hala aynı işi yapmalarına izin vermeyin.Ben ordu mensubuyum bize ayrı kakaladı yok bize indirimli veriyorlarmış enayimi kandırıyorlar ben fiatdan yada başka marka aracı aynı koşullarda alabiliyorum.
    STILO ne derseniz deyin bir numara Türk halkı kıymetini bilemedi sadece bizler hariç !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ROBINHOOD -- 13 Nisan 2008; 20:21:00 >
  • buda benim aracım sanırım güray35'inden daha full navigation dahi var gürayın arabasının özelliklerine bi o kadar da ekleyin...

şu ihtişama bakın hele megan2 ne ki !

• Fiat Türkiye'ye navigasyon sistemli Stilo getirdi mi? Yoksa özel sipariş mi?
  • ya robinhood sen biraz kopya cekiyorsun galiba fazla cekme navigasyon fiat servislerinde var ordan temin edebilirsin navtürk ün malı 1 milyar fiyatı var ben baktım gercekten başarılı hemde sitelerden alıntı değil ama şu dediğine katılırım kakalama olayına ama işte gel bak arabalar para etmiyıor elde patladı gibi birşey müşterisini bulacanda satacan ama reno olsa satmıştık bu aracın yenisini nasıl alacaz onuda düşünmek lazım
  • fiat servislerinde mevcut 1 milyar ve 12 taksit yapıyorlar peşin fiyatına mp3 olrakta kullnılıyor blutouth özelliği var ayrıca yanında taşıyabiliyorsun seyyar istediğin yere yapışıtır sonra al şehirde dolan müzik dinle dokunmatik ekran o yönden cok iyi hızı da başarılı birazdaha ucuzladımı alınabilir cok rahat
  • Şaka yaptım kardeşim böyle stilom olsa daha ne isterim ki, paylaşmak istedim sadece...
    saygılar güray535

quote:

Orjinalden alıntı: Orcunsau

Fiat Türkiye'ye navigasyon sistemli Stilo getirdi mi? Yoksa özel sipariş mi?
  • 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.