Şimdi Ara

STILO FOREVER :) (36. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
33.436
Cevap
77
Favori
1.809.853
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bilmiyorum valla aylardır yok. Sitesinde ziyaretçi defterine mesaj atmak lazım... Hatırlasın forumu...
  • arkadaşlar bir uno sahibi olarak stiloyu hep beğendim... ancak alırsam çekindiğim ilk nokta bakım/parça fiyatları ve parça bulunabilirliği.. nedir bu durum kolay bulunabiliyormu ?
    birde kronik hastalıkları varmı ? mesela unolarda çok sert çukurlara girerseniz çabuk salıncak çatlatır .. gibi.. ?

teşekkürler , bu ara aracı değiştireyim dedim önce bi marea baktım sonra stiloyu inceledim çok hoşmuş
  • Ben yaklaşık bir yıldır kullanıyorum problem yaşamadım,kronik bir rahatsızlığını da görmedim şeytan kulağına kurşun.
  • stilonun bende herhangi bir rahatsızlıgını görmedim ikincisi parca konusuna gelince ben aracı alırken tüm rakipleri dahil yedek parca fiyatlarını alrak kapsamlı bir aralştırma yaptım sana şöyle diğim aracın aklına gelebilecek her türlü parcası dahil fiyat toplamı 4 miyları biraz gecerken focus 5.5milyar megane 5.7 milyar golf 6 küsür tam hatırlamıyorum bunlar 2004 de aracı alacagım zaman cıkardıgım fiyat listesiydi o zmana ait yani arada cok büyük fiyat parcası farkı vardır sana diğim
  • Dizel Stilo su olanlar yakıt tüketimi ve motor özelliklerinden bahsedebilir mi acaba?Teşekkürler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: metinemre

lpg ile işim olmaz. hem bagajı küçültüyo, hem de tehlikeli. kayınpeder kimya mühendisi. benzin 1 kere patlayıcı ise lpg 100 kere diyor... yani tehlikesiz filan olduğu palavra. ayrıca lpg nin menzili de çok kısa. 300 km de bir doldur. zor iş.

Benzinle 1 depo = 160 YTL

LPG ile 2 depo = 60 YTL

LPG kullanmayacak kadar gururlu ve zenginim mantığı........

Tehlikeli olduğu doğrudur ama şimdiki sistemler o kadar teknolojik ki bunu bi parça kompanse ediyorlar.......
  • gercekten lpg faktörü var arkadaşın faırway de var 33lt dedi bana ve 550 km yol yapıyor gercekten saygı duymak lazım hoşuma gitti cekişte biraz sorn oluyor dedi rampa yukarı gerisi aynı benzin gib diyor
  • arkadaşlar dün arabam tekledi, kronik bir arızası yok derken nazar değdirdik galiba !
    2 bobin ve 4 buji değişti=250 tl
  • gecmiş olsun
    sana birşey olmasın
  • teşekkür ederim
  • Arkadaşlar merhaba ...
    Monitörüm yaklaşık 20 günden beri arızalı idi. bugün servisten aldım.Bu süre içinde 2 kez in.cafeden girdim.
    Forumdan ayrı kalmak ne zormuş.....

Yaklaşık 10 günü bulan bir süreçten sonra geçtiğimiz çarşamba günü daha önce bahsettiğim Stilo'yu aldım.
    ilk sahibinin rehin kaldırma belgesini noterin isteği üzerine yenilemesi yüzünden bir gecikme yaşandı. ama sonunda aldım.
    öncelikle bir düzeltme ve ekleme yapayım.daha önce çok detaylı incelememiştim, hava yastığı 6 adet. üst torpido gözüde soğutma ve ısıtmalı....

gelelim ilk izlenimlere...
    city modunda ş.içinde araç kullanmak büyük keyif....
    ilk gün uzun yol yaptım. konfor ve performans gayet iyi...
    dij. klima çok rahat kullanımlı, çift bölgeli olması ayrı bir güzellik...
    skywindow güneşin olmadığı saatlerde açıldığında yoldaki pekçok kişinin bakışları arabanın
    üzerinde oluyor.pedallar ve vites geçişleri gayet yumuşak....ön kapı içleri aydınlatmaları
    gece çok işe yarıyor.cruise controlü deneme şansı bulamadım ama hız limiti gerçekten iş yarıyor.
    benden önceki 170 km ye ayarlamış,ben 120 km ye ayarladım yol boyunca defalarca öttü durdu.
    ne zaman o hıza çıkmışım, farkedilmiyor bile...birde anahtar çok işlevsel. yalnız bir kötü yanı var.
    araca yaklaşırken kapı ve camları açarken skywindowda açılıyor.. benim araca yaklaştığımı farketmeyenler
    şaşkın şaşkın bakıyor... tüketim öyle abartıldığı gibi değil. aldığımdan beri yaklaşık 250 km yol aldım.bunun yarıya yakını ş.içi
    ve çok kısa mesafeler 3.vitese çok nadir geçtim)tüketim karma olarak klima açık (ş.dışı 110/120 km)100 km de 8,1 lt. bence makul....

bu da benim yeni stilim , pardon stilom.

STILO FOREVER :)

• hayirli olsun kazasiz belasiz...
  • quote:

Orjinalden alıntı: cilikka

hayirli olsun kazasiz belasiz...

Sağolasın Uğur.....Allah cümlemizi korusun.....
  • Hayırlı olsun gendarme, kazasız belasız kullanmak nasip olsun...
  • Hayırlı olsun diyelim.
  • ROBINHOOD ve metal68

İyi dilekleriniz için teşekkür ederim.
  • @gendarme.Hayırlı olsun abi çok sevindim stilo benim çok hoşuma giden bir araç sportif golf tipi.Allah kazasız belasız beinmek nasip eğlesin.Çok donanımlı bir araç arkadaşımda var:şahane
    Edit :Yanlız abi camlar film istiyor en koyusundan süper olur.Nedense ben siyah cam olmadan kendimi dışarıda gbi hissediyorum herkez bakıyor gibi oluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akayogullari -- 1 Ağustos 2007; 1:10:48 >
  • araca ne istiyon özellikleride yaz eş dosta söyleriz yardımcı oluruz sen yaz herşeyini ya ikincisi şu eski far sistemi olan stilolar cok daha iyi duruyor sis farı plaka yanında olan niye değiştirdiler anlamadım
  • kusura bakma fiyatı yazmışsın özellikleri ver tamam
  • stilo'su olan arkadaşlar..

Stilo'ların bagaj kısmında orijinal bir bas kutusu var galiba.. ya da ben yanlış hatırlıyorum. Fiat'ların bir tanesinde görmüştüm ama hangisi hatırlamıyorum. Bunu başka bir arabaya takabilirmiyiz. bilgisi olan varmı..bu bas kutusu ayrı olarak satılıyormu???
  • 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.