Şimdi Ara

STILO FOREVER :) (32. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
33.436
Cevap
77
Favori
1.809.589
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • dediğiniz sistem hız sabitleme sistemidir aracınızla istediğinz hıza geldiğinizde mesala 90 km ye far kolunun altında stılolarda eğer sizde varsa mevcut olan kol onu aktif konuma getirip onun yan tarafında artı ve eksi işeret olan ileri ve geri hariket eden bir kısım vardır yaylı bir siteme sahip tir 90 lan giderken kolu aktif konuma getirip kolu artı ya doğru yani ileri doğru dönen kısmı cevirerek sanırım ikisanıye tutar öyle tuttuktan sonra artık gaz konturolünü ele almış olursunuz tabi bu işlemi yaparken yani artıya doğru cevirirken ayagınızı gazdan kaldırın aksi taktirde devreye girmez devreye soktuktan sonra artı yönde araca gaz verirsiniz eksi yönde ise gaz kesersiniz tamamen size kalmış eğer gaza veya firene ayagınızla dokunursanız devereden cıkar ikincisi devreden cıkardıgınız da sistemi tekrar aynı işlemi yapmanıza gerek yoktur arabada istediginiz vitese taktıktan sonra kontrol kolunun cam tarafına bakan köşede bir buton vardır ona basıp bırakarak tekrar aracınız önceden hafıza ya aldıgınız hıza otomatik cıkacaktır

• O ZAMAN BİZİM ARKADAŞI UYUTTU LAR BELKİDE CÜNKÜ DEBRİYAJ GARANTİYE GİRMEZ DENMİŞ SÜRÜCÜNEN ALAKALI BİR DURUM DEMİŞLER BENDE ASLINDA SERVİSE BİRAZ HAK VERDİM AMA SEN EĞER DİYORSAN SERVİS DEĞİŞMEK ZORUNDADIR BENDE ONUN KULAĞINI ACAYIM TEKRAR GİTSİN KONUŞSUN
  • mithat bey teşekkür ederim sağolun
  • bu araclar için gercekten bu servisler cok yetersiz kalıyor insana zaman kaybettiriyorlar
  • Arkadaşlar merhaba ,uzun zamandır forum u takip edemiyorum ama umarım iyisinizdir..2004 model aracımda bir sorunum var yardımcı olursanız sevinirim..arabamın motorunu zorladığım zaman 150 - 160 km hıza ulaştığım zaman motor ikaz lambası yanıyor ve engine failure yazısı çıkıyor.rolantiyi normale döndürünce yazı ortadan kalkıyor,servise götürdüm baktılar makine sadece motor ikaz etmiş dedi,sorun göstermedi..ama bu her motoru sıkıştırınca başıma geliyo,canımı sıkıyo:(bilginiz varsa paylaşırmısınız?
    Bu arada koltuk yükseklik ayarının bozuk olduğunu ve koltuğun zamanla düştüğünü paylaşmıştık,ben suçluyu buldum:)arabadan her inişte sol bacağımın arka kısmı ayar kolunu aşağıya bastırıyor,eminim herkesin sorunu budur:)teşekkürler şimdiden...
  • slm. arkadaşlar klima tamam da bu ÇİFT YÖNLÜ klimanın normal klimadan farkı nedir?
  • quote:

Orjinalden alıntı: sunset544

slm. arkadaşlar klima tamam da bu ÇİFT YÖNLÜ klimanın normal klimadan farkı nedir?

SÜRÜCÜ ve yolcu farklı iklimlendirme yapabiliyor.
  • arkadaşım aracının yüksek hızda uyarı vermesi normal değil ikincisi o servis bilgisayarlarının bu kadar aptal oldugunu sanmazdım hiç bir şeyi doğru bulamıyor ben hiç bir şey anlamadım benim kendi arabamda yüksek süratte sürekli sürerim senin yazdığın hiz limitlerinin cok üzerinde ama hiç bir zaman öyle bir uyarı vermedi belki yağdan kaynaklanıyordur bir baktır bence aracı zorlama bir sıkıntı olmasa arac uyarmaz
  • İki tane sebep olabilir dediler:

1)Benzinle alakalı olabilirmiş ,depoyu tamamen bitirip opet 95 oktan benzin kullanmalıymışım.
    2)Arabanın bir kaçyerindeki bilmemne bilmemne sensörleri çamurla,tozla,toprakla kaplanmışsa yapabilirmiş,sensörlerin temizlenmesi gerekirmiş...
    Anlamadım ama önce şu benzin işini deneyeceğim,nasıl olsa kullanıyorum benzini....bakalım ne olacak..birde bu sorunumu teknik konular topiğine yazmayı düşünüyorum belki farklı fikirler gelir...
  • tabi yazmanda fayda var belki olay bilinir bu servis elemanları dediklerinlen bazen hiç alkalı olmuyor. garantin olmaz fazla zorlamananda daha masraflı sorunlar ortaya cıkar gene dediklerini yap belki dedikleri gibidir
  • quote:

Orjinalden alıntı: evrengokmen

...Bu arada koltuk yükseklik ayarının bozuk olduğunu ve koltuğun zamanla düştüğünü paylaşmıştık,ben suçluyu buldum:)arabadan her inişte sol bacağımın arka kısmı ayar kolunu aşağıya bastırıyor,eminim herkesin sorunu budur:)teşekkürler şimdiden...

o bana ilk söyledikleri şeydi zaten. onunla alakası yok benim problemin. 2 defa mekanizma değişti. ilk başlarda iyiydi. sonra bozuldu.
  • quote:

Orjinalden alıntı: evrengokmen

İki tane sebep olabilir dediler:

1)Benzinle alakalı olabilirmiş ,depoyu tamamen bitirip opet 95 oktan benzin kullanmalıymışım.
    ...

bu iş markayla değil istasyonla alakalı. yenibosna opet'ten aldığım benzin yüzünden arabam kasılma yaptı. sonra merter shell'den benzin almaya başladım. düzeldi.
  • gecen servise gittiğimde enjeksiyonları temizlemek için sıvı ilaçlar vardı kutu yakıt deposuna konulan aldım bir tane döktüm gerek yok dediler filan. dedim verin bir tane döktüm iyiki dökmiüşün gercekten cok faydası oldu bir iki ay sonra bir tane daha dökecem iyice temizlesin diye yararı bana cok oldu.
  • stilo icin yay var arkadaslar. Einbach marka. 4 ve tek kapi modellerine uygun. benim sattigim stilodan cikma. 1 ay felan kullanmadim bile bu yaylari. 5lik taktigim icin bunlari bosa cikarmisdim. stilomu 5 lik yaylarla sattim. bunlar 3,5 cm lik bende kaldi.. degerlendiriyim dedim. ilgilenen olursa ulassin. kutusu ve paketi duruyor. isteyene kargo ile de yollarim. saygilar.. 0535 228 1795 ugur

• güray535,

Bu sıvının ismi markası nedir kardeş? ben de almak istiyorum servis hiç uyarmadı beni rica etsem eğer hatırlıyorsan tabi.
    Selamlar...

quote:

Orjinalden alıntı: güray535

gecen servise gittiğimde enjeksiyonları temizlemek için sıvı ilaçlar vardı kutu yakıt deposuna konulan aldım bir tane döktüm gerek yok dediler filan. dedim verin bir tane döktüm iyiki dökmiüşün gercekten cok faydası oldu bir iki ay sonra bir tane daha dökecem iyice temizlesin diye yararı bana cok oldu.
  • inanki hatırlamıyorum ama kutusu ince cola kutusu gibi ufak sanırım serviste sorsan fiat servisleri aynı markayı kullanıyordur ben gecen bir tane daha aldım döktüm hiç bir sıkıntım kalmadı tavsiye ederim
  • Ok. çok teşekkürler.

quote:

Orjinalden alıntı: güray535

inanki hatırlamıyorum ama kutusu ince cola kutusu gibi ufak sanırım serviste sorsan fiat servisleri aynı markayı kullanıyordur ben gecen bir tane daha aldım döktüm hiç bir sıkıntım kalmadı tavsiye ederim
  • debriyaj pedal lastiğim aşındı. yenisinin fiyatını sordum 30 ytl imiş. ellerinde de yokmuş zaten. metro'da 7.5 ytl ye komple alüminyum pedal seti gördüm ondan alıcam. bu kadar kazık olmaz yani. tempra lastiği 3 ytl, stilo 30. tempra'nınki stilo'ya olmuyor...
  • gecen bir arkadaş arabasına lpg takmış cok memnunum dedi yakıt düşmüş ama fiyatı biraz pahalı
  • lpg ile işim olmaz. hem bagajı küçültüyo, hem de tehlikeli. kayınpeder kimya mühendisi. benzin 1 kere patlayıcı ise lpg 100 kere diyor... yani tehlikesiz filan olduğu palavra. ayrıca lpg nin menzili de çok kısa. 300 km de bir doldur. zor iş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metinemre -- 9 Temmuz 2007; 12:06:17 >
  • 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.