Şimdi Ara

STILO FOREVER :) (1610. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
7 Misafir - 7 Masaüstü
5 sn
33.436
Cevap
77
Favori
1.809.876
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 16081609161016111612
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: BaMKaN

Evet ama araba benzindeydi o an, bir daha da tekrar etmedi ilginç..

1-Depodaki benzin seviyesi çok düşükse pompa yeterli basınçla yakıtı yetiştiremediği durumda yapar.
    2-Alt lambda sensörünü kontrol ettir
    3-Yakıt pompası basıncı düşük
    4-Anlık olarak yakıt kaynaklı hata vermiş olabilir. (en iyimser )
  • quote:

Orijinalden alıntı: VAYA CON DIOS

google da stilo Türkiye diye aratırsanız; stilocuların sitesini bulabilirsiniz.

Soner merhaba,nasılsın?
  • Cihan abi nasılsın? Özledim valla. Mazda nasıl gidiyor. Memnun musun? Tavsiye eder misin?
    Diğer siteyede bekleriz abi...
  • abi ben anlatamadım sanırsam 2006 dan sonraki 1.4 ler fire active olarak geçiyo 6 vites yani fiatın yaptığı yeni motor ve fiat 1.6 daki motorunu düzeltti daha güzel bir motor yaptı diye lanse ediliyor tamm motor daha güzel diyelim eyvallah fakat donanım eksik dynamiclere göre araştırdım ama 2006 1.6 active yani fire motor diye bahsedilen motora sahip ve dynamic donanımına sahip 6 vites bir araçta bulamadım şimdi ben donanımdan vazgeçip söylendiğine göre daha üstün bi teklonoji olan 1.4 fire motor u mu yoksa 1.6 dynamic i mi tercih etmeliyim yoksa 1.4 motorun az yakıp fazla güç üretmediğini rakamlardan bile anlayabiliriz o değildi sorum
  • birde stilim yok diye mi böyle yapıyosunuz senden başka cevap veren yok abi bana
  • quote:

Orijinalden alıntı: VAYA CON DIOS

Cihan abi nasılsın? Özledim valla. Mazda nasıl gidiyor. Memnun musun? Tavsiye eder misin?
    Diğer siteyede bekleriz abi...

tşk. ederim iyiyim, sen nerelerdesin uzun zamandır kayıpsın stili satmışmıydın? mazda iyi memnunum şükür ALLAH'a .

Mazda tavsiye ederim, hem spor hem aile için kullanışlı otomatik vitesede iyice alıştım :)
  • Arkadaşlar acil para lazım 4000 TL Bakım Yaptırdığım arabamı satıyorum Faturalı yetkili servis bakımlı...zamanım yok pazara bile çıkamıyorum çıkmakta istemem bu araç pazara ÇIKMAZ ayıptır :)) almak isteyen arasın 05432416902 nakit para lazımhttp://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-fiat-stilo-1-6-dynamic-full-full-bakimli-68773934/detay/
  • quote:

Orijinalden alıntı: kursad87

abi ben anlatamadım sanırsam 2006 dan sonraki 1.4 ler fire active olarak geçiyo 6 vites yani fiatın yaptığı yeni motor ve fiat 1.6 daki motorunu düzeltti daha güzel bir motor yaptı diye lanse ediliyor tamm motor daha güzel diyelim eyvallah fakat donanım eksik dynamiclere göre araştırdım ama 2006 1.6 active yani fire motor diye bahsedilen motora sahip ve dynamic donanımına sahip 6 vites bir araçta bulamadım şimdi ben donanımdan vazgeçip söylendiğine göre daha üstün bi teklonoji olan 1.4 fire motor u mu yoksa 1.6 dynamic i mi tercih etmeliyim yoksa 1.4 motorun az yakıp fazla güç üretmediğini rakamlardan bile anlayabiliriz o değildi sorum

1.4 lerin dynamic paketi yok.

http://forum.donanimhaber.com/m_6586058/tm.htm

dynamic ve active arasındaki farkları yukardaki linkte var.

az yaksın diyorsan 1.4

donanımı bol olsun diyorsan 1.6

• peki 1.4 activelerin 2006 larında güvenlik paketi opsiyonel mi yani olanları da varmıdır
  • satmadım abi; memnunum şimdilik..
  • stilo bulamıyorum güvenlik+konfor paket 1.6 dynamic satmayı düşünen varmı hoş cevap vermezsiniz türkiyenin en büyük forum u ama yeni üyelerin yüzüne bakılmıyo
  • Hocam kaç gündür söylüyorum. Dikkate almıyorsun... google dan stilo Türkiye yaz. İlk çıkan siteye gir...
    Tüm donanımlıları bir arada ve ucuza bulman zor..
  • merhaba arkadaslar,ben buaralar fiat stilo almayı düşünüyorum. bir araç buldum, stilo 1.6 dynamıc,tek kapı, panoromic tavanlı, 2005 model 95.000 kmde özellikleri bunlar. fakat bu arabanım piyasası yok elinde kalır satamazsın diyorlar bende korktum açıkcası, sonuçta iyi gün var kötü gün var elim sıkışsa çat diye satabileceğim tek sey arabam olacak. birde parçası bulunmaz dedi bikaç usta ve çorludaki fiat bayi, sizce durum nedir sonuçta kullanıcısınız. birde bu aracın kronik bir sorunu var mı. yardımcı olursanız çok sevinirim durum acil
  • quote:

Orijinalden alıntı: eyeblips

arkadaşlar öncelikle herkese selamlar

stilim 130bin km'yi ve lpg taktırdıktan sonraki ilk 10bini devirdi geçen gün tüm bakımlarını yaptırdım

egzoz ön arka susturucular
    4 sıfır dunlop lastik
    salıncaklar + z-rotlar
    yağ, yağ filtresi, hava filtresi
    4 disk + tüm balatalar
    baskı balata

ancak trigger seti kaldı

eskişehir deyim 3 tane ustam var 2si özellikle işinin ehli

bu 3 ustadan 2'si bana işçilik için 150 tl fiyat verdi ve orijinal seti de sanayide 115 TL'ye buldum pazarlıkla toplam 250 TL'ye halledebileceğim

şimdi sorun 3. ustamın bana sanayide yaptırma, git servise yaptır, sanayide yaptırırsan başın ağrıyabilir demesi

bende bunun üzerine servisi aradım fiyat istedim, bana malzeme için 380 ve işçilik için de 180 TL yani toplamda 560 TL fiyat çektiler

şimdi ne yapmamı önerirsiniz, servisi mi tercih etmeliyim?

bunun dışında aracın sizce nelerini baktırmalıyım başımı ağrıtmadan önce belirli aralıklarla baktırmam gereken başka parçaları mevcut mu?

bir arkadaş sıcaklık müşürü 5 yılda bir değişmeli demiş, pahalı bir parça mıdır, değiştirmeli miyim, işçiliği yüksek mi yoksa basit bir parça mı?

onun dışında triger değişirken aradan çıksın şunu da yaptır diyebileceğiniz bakım var mı?

yardımlarınız için hepinize şimdiden teşekkür ediyorum arkadaşlar

eskişehirde ki ustaların adresini verebilirmisin. bendede 2004 stilo actual var.

• quote:

Orijinalden alıntı: nejat26

2004 stilo actual aracıma (cam rüzgarlık takımı) muğla SU OTOMATİV ben bugün aldım, yaklaşık 1 sene aramadığım yer kalmadı.

Arkadaşım ne kadara aldığını söyleyebilir misin? Bende almak istesem bana yardımcı olur musun?

bende ki 2004 1.6 Dynamic fark olacağını sanmıyorum ama o şekilde sorabilir misin?

herhangi bir hata olmaması için ön sağ ve ön sol camlara taktırmayı düşünüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Blade__

arkadaşlar bu alet nasıl sizce ilk arabası olacak bir kişi için uygunmudur sorun yaşatırmı teşekkürler

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-bursada-tek-istediyin-servise-goster-orjnal-plaka-ortada-full-f-79423453/detay

Kesinlikle tavsiye etmem. Çok fena bağımlılık yapar :)))

Bu fiyata bence iyi ancak bugün baktığımda satılmış olarak gördüm inşaallah sen almışsındır.

• quote:

Orijinalden alıntı: kursad87

stilo bulamıyorum güvenlik+konfor paket 1.6 dynamic satmayı düşünen varmı hoş cevap vermezsiniz türkiyenin en büyük forum u ama yeni üyelerin yüzüne bakılmıyo

Arkadaşım öncelikle 1.6 ile 1.4 arasında ki fark güçtür. 1.4 ekonomik iken 1.6 gücü hissetmek isteyenler için, öncelikle almadan önce baktığım tüm Stilo'larda bir özelliği olanın diğerinde olanına pek nadir denk geliniyor. Öncelikle özelliklerini iyice inceleyip ne istediğine kararı senin vermen en doğrusu olacaktır. Ancak uyarayım Stilo alıp ileride değiştirmek istersen çok zorlanabilirsin. Bu aracın tek eksiği Türkiye piyasasının düşük olması, ancak donanımı ve malzeme kalitesi Türkiye'de üretilen araçlardan çok üstün olması.

• quote:

Orijinalden alıntı: arkhe_x

merhaba arkadaslar,ben buaralar fiat stilo almayı düşünüyorum. bir araç buldum, stilo 1.6 dynamıc,tek kapı, panoromic tavanlı, 2005 model 95.000 kmde özellikleri bunlar. fakat bu arabanım piyasası yok elinde kalır satamazsın diyorlar bende korktum açıkcası, sonuçta iyi gün var kötü gün var elim sıkışsa çat diye satabileceğim tek sey arabam olacak. birde parçası bulunmaz dedi bikaç usta ve çorludaki fiat bayi, sizce durum nedir sonuçta kullanıcısınız. birde bu aracın kronik bir sorunu var mı. yardımcı olursanız çok sevinirim durum acil

Öncelikle her arabanın müşterisi vardır. Ancak elinden çıkarma meselesine gelince aldığın aracı aynı fiyata satmaya kalktığında hiç bir aracı hemen satamazsın zaten ama (abartılmamış bir fiyata alınan) piyasa ortalamasında alınan her aracı sıkıştığında o günkü piyasa şartlarının 1000 Tl altına ver müşteri kısa zamanda bulunur emin ol.
    Kronik sorununa gelince bu araçların genel olarak kronik olarak değerlendirebileceğimiz sorunu devir dalgalanması yapabiliyor. Onun haricinde bu aracın hiç bir kronik sorunu yok. malzemesi kaliteli işçiliği kaliteli bir araç zaten öyle olmasa 20 000'de normal bir bakım süresi, bu süreyi verebilirler mi?

Kesinlikle gönül rahatlığı ile alabilirsin.

• Arkadaslar temiz cam tavanli lpg li stilo ariyorum 5 kapi olcak satmak isteyen varsa pm atsin,istanbulda yasiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1.6 dynamic acil satlık
  • 
Sayfa: önceki 16081609161016111612
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.