Şimdi Ara

STILO FOREVER :) (1609. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
33.436
Cevap
77
Favori
1.809.896
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 16071608160916101611
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Vay vay vayyyy bdemek okulu kırınca buraya kaçıyonuz Merhabalar merhabalar Levent bey sobeeeeeeeeeee
  • Arkadaşlar aracımın bakımlarını yaptırmak istiyorum. Bakım Denince akla ne geliyor_?

1. Balatalar 4 adet
    2. Diskler 4 adet (4 tane mi oluyor? 2 tane mi oluyor_?)
    3. salıncaklar (4 tane mi oluyor? 2 tane mi oluyor_? değişmesi gerekli mi_?
    4. Rotların değişmesi gerekli mi_?

bunlardan başka değişmesi gereklimi_?

birde arac kalkarken birden kendini atıyor_? neden _?
  • Yıl Başından sonra bende araba almayı düşünüyorum bakalım şuan için listenin en başında Stilo var. Arabayı çok beğeniyorum ama bu elden çıkarma konusunda ilerde sıkıntı olur mu diye de düşünüyorum. pfff
  • Selam, dün akşam 120 ile falan giderken Engine Fault yazısı çıktı sonra kendi kendine kayboldu, şimdi Check OK diyor neden oluyor ki böyle?
  • aracın LPG li mi?
  • Evet ama araba benzindeydi o an, bir daha da tekrar etmedi ilginç..
  • Bir yıldır Stilo 1.6 Dynamic kullanıcısıyım. Bende de daha önce iki üç defa yaptı aynı uyarıyı, araştırdığımda yağ uyarısı olduğunu gördüm. İlkinde çok korktum çektim yolun kenarına arabayı stop ettim. 3-5 dk bekleyip yeniden çalıştırdım uyarı gitmişti normal görünüyordu. Sanırım yüksek hızda yağlamayı gösteren sensörün algılayamamasından kaynaklanıyor. Yağına ilave yaptığımda sonraki hızlı sürüşümde bu hatayı vermedi ki sentetik yağ kullanıldığı için lpg li araçlarda 1000 km'de bir ilave yapılması gerekiyormuş. Son olarak motor koruyucu koydum içine (45TL) 30bin km süresince içinde gram yağ kalmasa bile motoru koruduğu söyleniyor. Artık yapsa da sorun değil umursamıyorum ama yinede tedbir amaçlıda olsa gözüm hararet göstergesinde oluyor.

Ayrıca devir dalgalanması benim aracımda da oluyor ama önemli bir şey değil bildikten sonra...

• quote:

Orijinalden alıntı: seyyah-16

Bir yıldır Stilo 1.6 Dynamic kullanıcısıyım. Bende de daha önce iki üç defa yaptı aynı uyarıyı, araştırdığımda yağ uyarısı olduğunu gördüm. İlkinde çok korktum çektim yolun kenarına arabayı stop ettim. 3-5 dk bekleyip yeniden çalıştırdım uyarı gitmişti normal görünüyordu. Sanırım yüksek hızda yağlamayı gösteren sensörün algılayamamasından kaynaklanıyor. Yağına ilave yaptığımda sonraki hızlı sürüşümde bu hatayı vermedi ki sentetik yağ kullanıldığı için lpg li araçlarda 1000 km'de bir ilave yapılması gerekiyormuş. Son olarak motor koruyucu koydum içine (45TL) 30bin km süresince içinde gram yağ kalmasa bile motoru koruduğu söyleniyor. Artık yapsa da sorun değil umursamıyorum ama yinede tedbir amaçlıda olsa gözüm hararet göstergesinde oluyor.

Ayrıca devir dalgalanması benim aracımda da oluyor ama önemli bir şey değil bildikten sonra...

eyw dediğin gibiyse sorun yok demektir.

iyi akşamlar.

• Arkadaşlar ben Stilo'ma yağmur rüzgarlığı arıyorum ama hiç bir yerde bulamadım. Ne Bursa'da ne de internet üzerinde var bulabileceğim bir yer var mı bildiğiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: seyyah-16

...Son olarak motor koruyucu koydum içine (45TL) 30bin km süresince içinde gram yağ kalmasa bile motoru koruduğu söyleniyor. ...

olur mu öyle şey. yağsız 100 mt anca gidersin.
  • Arkadaşım ben ustanın söylediğini söylüyorum iddia etmiyorum kaldı ki yinede normal yağ kontrolünü yaptığım gibi (bahsedilen uyarıyı verdikten sonra ) gözümü hararetten de ayırmıyorum.
  • Merhaba arkadaşlar bende bir stilo alıp aranıza katılmak istiyorum alacağım aracı ve fiyatını yazsam uygun olup olmadıgı konusunda bilgilerinizi benlede paylaşırmısınız... araç 2004 model 120 000 de çelik grisi 1.6 dyinamic modeli vites kolunun yanındaki 3 lüde 2 düğme var :) ( daha önce okumuştum asr oluyormuş sanırsam) sky win bulunmamakta ve kandırılmıyorsam diğer özellikler mevcut araçta fiyatına 18.000 istiyor araçta lokal boyalar var linkide bu -----http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-memurdan-temiz-bakimli-kazasiz-ve-degiseni-olmayan-1-6-dynamic-88304455/detay/#

• ya da izmir manisa veya yakınlarında stilini emanet edecek biri varmı emin olun gözüm gibi bakıcam stilim olmasada bende hastasıyım
  • arkadaşlar bu alet nasıl sizce ilk arabası olacak bir kişi için uygunmudur sorun yaşatırmı teşekkürler

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-bursada-tek-istediyin-servise-goster-orjnal-plaka-ortada-full-f-79423453/detay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blade__ -- 8 Haziran 2012; 14:19:03 >
  • komutanım benim araç hakkında bi fikriniz varmı :)
  • 2004 stilo actual aracıma (cam rüzgarlık takımı) muğla SU OTOMATİV ben bugün aldım, yaklaşık 1 sene aramadığım yer kalmadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nejat26 -- 8 Haziran 2012; 22:23:11 >
  • öncelikle saatin 3 30 oldugunu belirtmek isterim ve saat 11 den beri bilgiye ulaşmanın çok kolay oldugu bilişim çağında stilonun türkiyedeki üretimi kaç yılında durduğunu öğrenmeye çalışıyorumbu kadar emek harcayıp ve aradığı bilgiye ulaşamamış bi insan olarak soruyorum lütfen okuyup geçmeyin benim asıl öğrenmek istediğim 1.6 dynamic mi yoksa 1.4 6 vites stilo mu tercih etmeliyim dynamicte araca bir tane daha özellik ekleyemeyecek kadar dolu bir donanım varken 1.4 active ler neden boş yoksa fiatın bir serzenişimi ki öyleyse bana göre sonuna kadar haklı fiat 2003 yılında 2012 deki çoğu araçta olmayan donanımı koyup donanım önemli değil kardeşim çok yakıyo diye yzüne bakılmadığını görünca al sana az yakan araç mı dedi? ve ben bir stilo hayranı olarak hangisini tercih etmeliyim 1.6 dynamic mi yoksa 1.4 active 6 vites mi lütfen yardımcı olun

• quote:

Orijinalden alıntı: Blade__

arkadaşlar bu alet nasıl sizce ilk arabası olacak bir kişi için uygunmudur sorun yaşatırmı teşekkürler

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-bursada-tek-istediyin-servise-goster-orjnal-plaka-ortada-full-f-79423453/detay

Stilo'cu arkadaşlar yorum ve tavsiyeniz yokmu
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahabsabre

Herkese Merhaba Uzun Zamandır Forumu Okumaya Çalışıyordum Ama Baya Bi İlerlemişsiniz Okumak hakkaten Çok Zor Mümkün Mertebe Geriye Dönüp Okumaya Çalışacagım Umarım Zamanla Tanışmakda Kısmet Olur..
    Yaklaşık Bir Aya Yakın Bir Süredir Araba Arıyordum Ama İlk Tercihim Araba Gibi Bi Şey Olsun İstedim Çok Araştırdım Daha İçine Bile Binmeden Nerede İse Stillo Aşıgı Oldum Diye Bilirim Kime Sorsam Aman Ne Yapıyorsun Diyor Ama Ben Artık Tıkadım Kulagımı Alacagım Araç Belli 2004 Yada 2005 Tek Kapı Sarı En Son Tercihim Muhakak Sky ve Donanımı Yüksek Olan Bir Araç Alacagım Hatta Gecen Hafta Bi Tane 12,000 tl ye Kaçırdım Bi Tane o An Param Hazır Değildi Şu An Hazır Aslında 13,000 tl ye Buldum Gibi Bi Şey Ama Ufak Tefek Sorunları Var ve Ben Bu Araç Konusunda Çok Acemiyim Kısmet Olurda Alırsam Zaten Geriye Dönük Forumlarda ki Bütün Yazıları Okumaya Çalışacagım Sorunlarımı Oradan Çözecegim Ama Takıldıgım Bir Nokta Olursada Sizlere Sorarım.
    Forumlarda Okudugum Kadarı İle Bu Araç Degil Bir Tutku ve Sanırım Bende Etkisine Girdim İstediğim Şudur Ki Eğer Aranızdan Biri Satmak İsterse ki Ben İstediğim Krterleri Belirttim Bana Ulaşırsanız Sevinirim Bi Kaç Güne Almış Olmak İstiyorum Ama Çok Da Acelem Yok Sadece Alsam İyi Olur AMa MAntıklı Bi Şey Olursa Bekleye Bilirim. Okuduklarımdan Anladıgım Kadarı İle Bu Tutkuya Kapılan Herkes Ufak Bir Yalnış Cümlede Bile Çok Sinirlene Biliyor Amacım Sadece Tanışmak Tartışmak Değil. HAfta Sonu OtoCenteri Gezdim Galeri TArzı Yerler NE Yazıkki Bu Arabalara Öcü Muamelesi YApıyor Ama Ben Karalıyım ve Biniciyim Alırsam Bir Kaç Yıl Sorunsuz Binmek İsterim.
    Zaman Ayırdıgınız İçin Şimdiden Teşekkür Ederim Ulaşmak İçin Mail Atmanız Yeterli : ahabsabre@gmail.com

13e alacağın stilodan bir cacık olmaz. Muhakkakönemli sorunları vardır. Sorunu yoksa actuelini 16ya verse 1 günde gider..

quote:

quote:

arkadaşlar bu alet nasıl sizce ilk arabası olacak bir kişi için uygunmudur sorun yaşatırmı teşekkürler

Stilo'cu arkadaşlar yorum ve tavsiyeniz yokmu

araba iyi gibi; ama lpg yok. sky sağlamsa, ateşleme sisteminde (bobinlerde) ve airbaglerde sorun yoksa alınabilir. Ancak araçta ESP yok. Yani güvenlik paketli değil. Ayrıca stilonun en full modeli hiç değil. Arkadaş biraz abarthmış. Kazası önemli değilse alınabilir... Ama ben yanlış bilgi verenden araç almam...

quote:

Orijinalden alıntı: kursad87

öncelikle saatin 3 30 oldugunu belirtmek isterim ve saat 11 den beri bilgiye ulaşmanın çok kolay oldugu bilişim çağında stilonun türkiyedeki üretimi kaç yılında durduğunu öğrenmeye çalışıyorumbu kadar emek harcayıp ve aradığı bilgiye ulaşamamış bi insan olarak soruyorum lütfen okuyup geçmeyin benim asıl öğrenmek istediğim 1.6 dynamic mi yoksa 1.4 6 vites stilo mu tercih etmeliyim dynamicte araca bir tane daha özellik ekleyemeyecek kadar dolu bir donanım varken 1.4 active ler neden boş yoksa fiatın bir serzenişimi ki öyleyse bana göre sonuna kadar haklı fiat 2003 yılında 2012 deki çoğu araçta olmayan donanımı koyup donanım önemli değil kardeşim çok yakıyo diye yzüne bakılmadığını görünca al sana az yakan araç mı dedi? ve ben bir stilo hayranı olarak hangisini tercih etmeliyim 1.6 dynamic mi yoksa 1.4 active 6 vites mi lütfen yardımcı olun

verdiğim bilgiler yeterli gelmedi galiba :) 1,6mı 1,4 mü? Sen ne istiyorsun? Güç mü? Ekonomi mi? Ben 1,6 aldım... Karar senin... Her arabanın 1,4-1,6 sı var. 1,6-2,0'i var... Tercih meselesi..

• google da stilo Türkiye diye aratırsanız; stilocuların sitesini bulabilirsiniz.
  • 
Sayfa: önceki 16071608160916101611
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.