Şimdi Ara

STILO FOREVER :) (1608. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
33.436
Cevap
77
Favori
1.809.683
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 16061607160816091610
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: fortune1905

arkadaşlar 1.6 dynamic ile sonradan çıkan 1.4 active model arasındaki donanım farkları nelerdir.detaylı olarak bulabileceğim bir yer var mı? ya da bilenler yazabilir mi? tşkler

stilo türkiye nokta com :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi levent_yavuz -- 17 Nisan 2012; 17:50:40 >
  • 1.6 motor ve 1.4 motor un yakıt tüketimi ne kadardır . siz hangi motoru tavsiye edersiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fortune1905

1.6 motor ve 1.4 motor un yakıt tüketimi ne kadardır . siz hangi motoru tavsiye edersiniz.

aradığınız ekonomik bir araçsa 1.4 bakacaksınız
    biraz daha performans ve daha fazla donanım istiyorsanız 1.6 lara bakacaksınız
    1.4 araçlar genellikle 2006 model bulunur
    1.6larsa 2005 ve altı modellerdir
  • o dedıgını bılmıyorum gorebılmem ıcın yada fıyat olarak ogrenmem ıcın bı sıte adresı falan verme sansın varmı acaba yardımcı oldugun ıcın tskler aydınlattın benı sonucta ucuz dıye atlamamak lazım
  • Arkadaşlar öncelikle hayırlı akşamlar nasılsınız iyisinizdir inşallah, bugün stilimin sola çekmesinden dolayı sanayiye gittim.Lastiklerin bittiğini ve değişmesi gerektiğni söyledi usta. biraz fiyat araştırması yaptım. Lastik ölcüleri 195*65*15 fiyatlar söyle:
    Pirelli 150x4=600TL
    Michelin 175x4=700TL
    Bristone 175x4=700 TL
    contineltal 170x4=680 TL
    goodyear 165x4=660 TL
    Barum 142.5x4=570TL
    Arkadaşlar Lastiklerden hangisini tavsiye edersiniz ? Hem kaliteli hem ekonomik :)
  • golfu satabilirsem bende stilo almak istiyorum. 500 den fazla sayfa oldugu icin ara ara atlayarak okuyabiliyorum. dizel, ustu acilan dizel bir stilo almak istiyorum. alfadan dizel motorun ozelliklerini biliyorum. benim merak ettigim alfadaki o motor sesini stilo dada bulabilirmiyim? alirken nelere dikkat etmeliyim?
  • selam arkadaşlar. eskişehirde yaşıyorum. bugün benim stilin radyatörün üstünden gelen su hortumu patladı. eskişehirde parçayı bulamadım. bana bu konuda yardımcı olabilecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler.
  • yardımcı olabilecek kimse yok mu acaba?
  • İzmir, Manisa, Aydın ve civarında aracı satmak isteyen olursa bende stillenmek isteyen adaylardan biriyim :) Aklınızda olsun görürsünüz duyarsınız ya da satarsınız:) bana pm ile haber ederseniz çok sevinirim. Saygılar sevgiler
  • quote:

Orijinalden alıntı: zaymo

quote:

Orijinalden alıntı: fz18

quote:

Orijinalden alıntı: TheHandOfGod

selamlar stilo kullanıcıları ;

uzun zamandır araç arıyorum.aklımda olan modeller astra,focus,accent era . fakat aşağıdaki ilandaki aracı görünce deyim yerindeyse aklım şaştı.çok acayip bir araç fakat kullanan hiç bir tanıdığım olmadığı için araç ile iglili bilgiye sahip değilim . sizler ban bu konuda yardımcı olup astra - focus a göre kıyas yapabilirseniz ziyadesiyle memnun olurum.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-stilo-dynamic-cam-tavan-full-lpg-77888612/detay/

yazılanlar doğru ise baktırıp hemen al derim. kaçmayacak bir araç, fiyat süper... ben daha az donanımlısına 20 verdim 1 ay önce,

bir sene önce aynı bende senin gibi aranırken stile denk geldim çok kişi alma şöyle olur alma böyle olur felan dediler.Fiat servisinde stilin eğitimine gitmiş servis teknik uzmanı arkadaşım var ona danışmıştım şuan piyasada bulacağın fiyat donanım ve kalite olarak en iyi araba dedi.Hatta gidip beraber aldık 1 senedir kullanıyorum çok memnunum ne astra ne focus hyundai yi saymıyorum bile bu arabının konforunun güvenliğinin yanından geçemez.hele sky ın keyfi çok farklı. biraz nazik özenle binersen kesinlikle canını sıkmaz kolay kolay arıza vermez. Yalnız tek kötü yanı var alt devirlerde hantal. e sonuçta ralli yapmıyoruz. sormak istedğin sorular olursa pm atabilirsin.

bende stilo hayrani oldum ciktim bu aralar. yanliz focus un bu aracin yanindan gecememesi bana garip geldi. focusun uc modelinede sahip biri olarak cok fazla artisi oldugunu soyleyebilirim. yanindan gecemez demesekde yanyana desek daha adil olur..

• Tüm Stilcilere mrb..
    bende 2005 md.active 75.000 km de 5D sahibi olarak aranıza katıldım gerçekten fiat tan hiç beklemediğim kalite ve konforda bi araç olduğunu binince anladımsky ayrı bir hava veriyor tartışılmaz..malum rolanti problemini de aşarsam ve nasip olursa uzun süre binmeyi düşünüyorum.İstanbul Anadolu yakasıda işinin ehli bir usta/servis arıyorum .Kazasız belasız sürüşler dilerim herkese..
  • Selam millet,

Bende 2004 active var. Ön camını değiştirmek istiyorum. Çiziklerden akşamları ışığı kırıyor. Yan sanayi 180TL orjinali 800TL dediler. Daha önce değiştiren var mı yan sanayi/orjinal çok farkeder mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kmlbskrdslr

Selam millet,

Bende 2004 active var. Ön camını değiştirmek istiyorum. Çiziklerden akşamları ışığı kırıyor. Yan sanayi 180TL orjinali 800TL dediler. Daha önce değiştiren var mı yan sanayi/orjinal çok farkeder mi?

Ben kasko'dan Olimpia diye bir cam markasıyla değiştirdim; elemanlar yerli firma ve bayağı geniş bir ürün segmentleri var, cam olayında zaten orijinal diye birşey yok; bir yüklenici firma alıp işi seri üretim yapıyor...

http://www.olimpia.com.tr/

O yüzden hangisi hesaplıysa markayı da nette biraz araştırdıktean sonra gönül rahatlığ ile taktırabiklirsiniz...

• arkadaşlar öncelikle herkese selamlar

stilim 130bin km'yi ve lpg taktırdıktan sonraki ilk 10bini devirdi geçen gün tüm bakımlarını yaptırdım

egzoz ön arka susturucular
    4 sıfır dunlop lastik
    salıncaklar + z-rotlar
    yağ, yağ filtresi, hava filtresi
    4 disk + tüm balatalar
    baskı balata

ancak trigger seti kaldı

eskişehir deyim 3 tane ustam var 2si özellikle işinin ehli

bu 3 ustadan 2'si bana işçilik için 150 tl fiyat verdi ve orijinal seti de sanayide 115 TL'ye buldum pazarlıkla toplam 250 TL'ye halledebileceğim

şimdi sorun 3. ustamın bana sanayide yaptırma, git servise yaptır, sanayide yaptırırsan başın ağrıyabilir demesi

bende bunun üzerine servisi aradım fiyat istedim, bana malzeme için 380 ve işçilik için de 180 TL yani toplamda 560 TL fiyat çektiler

şimdi ne yapmamı önerirsiniz, servisi mi tercih etmeliyim?

bunun dışında aracın sizce nelerini baktırmalıyım başımı ağrıtmadan önce belirli aralıklarla baktırmam gereken başka parçaları mevcut mu?

bir arkadaş sıcaklık müşürü 5 yılda bir değişmeli demiş, pahalı bir parça mıdır, değiştirmeli miyim, işçiliği yüksek mi yoksa basit bir parça mı?

onun dışında triger değişirken aradan çıksın şunu da yaptır diyebileceğiniz bakım var mı?

yardımlarınız için hepinize şimdiden teşekkür ediyorum arkadaşlar

• Arkadaşlar bendeki Stilo 1.6 16V dynamic lpg 230 şehir içi yakıyor normal mi _?

Ayrıca aracım satlık bilginize Stilonun sıfırını gümrük girişli almayı planlıyorum :))
  • Ben 2004 MW.ye 1 ay önce lpg taktırdım oda 230-250 arası yakıyor.Herhalde normali bu olsa gerek
  • Arkadaşlar 2004 MW.na konsola entegre navıgasyon ve geri görüş kamerası taktırmak istiyorum.Önerdiğiniz model ve fiyatları hakkında bilgi verirseniz sevinirim.
  • arkadaşlar sizden geri dönüş olmadı açıkçası benim de içim rahat etmedi servisten perşembe gününe randevu aldım sabah 8.30 da teslim edeceğim 15.30 da alacağım aracın triger seti komple değişecek 6 taksit bonusa 560 TL tam iki katı sanayinin ama 5 yılda bir yapılan işlem için bence servis daha güvenilir oldu en azından sanayide bu yönde salık veren ustaları dinlemeye karar verdim, umarım hayırlısı olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: M_Karakoç

Arkadaşlar bendeki Stilo 1.6 16V dynamic lpg 230 şehir içi yakıyor normal mi _?

Ayrıca aracım satlık bilginize Stilonun sıfırını gümrük girişli almayı planlıyorum :))

Gayet normal,bende de 2003 3D 1.6 dynamic var, lpg'de şehiriçi 0.23-024 kuruş yakıyor..
  • bende stilo ariyorum...1.4 active 6 vitesli olanlar birde tup taktırsam hem konforlu hem az yakan bir araca sahip olabilirim gibime geliyor...cok fazla hız istemiyorum..zamanında yeteri kadar yaptıgımı dusunuyorum...artık devir ekonomi devri...bir de 1.4 active lerin fiyatları ne kadardır? internette 19bin li rakamlar bahsediliyor...yardımcı olursanız. satan varsa, 80bini gecmemis, talibim...
  • 
Sayfa: önceki 16061607160816091610
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.