Şimdi Ara

STILO FOREVER :) (1612. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
33.436
Cevap
77
Favori
1.810.611
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 16101611161216131614
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: umit_337

formu uzun zamandir takip ediyorum bseyler paylasmak istedim.bendede 2004 dnmk var gecen mersine gderken sky in perdesini kirdim kapatirken catir patir etti toplama rulosu bosa cikti.adana da hakan die bi usta buldum gercekten isin ehliymis daha oncede yapmis zaten rulonun plastik bi parcasi kirilmis tornacida yerine metalini yaptirdi takti bagladi ewliyadelik bsey oldu fabrika bunu plastik yapmis ve servis komple perdeyi degistiriyor dunyanin parasini aliyo isteyen olursa telefonunu adresini verbilirim skyin herturlu arizasini hallediyomus.
    aracin stop etme sorunu bendede var bujileri degistirdim bogaz kelebegini temizlettim bor kattim ama sorun dewam etti sorun tuple ilgili tupcu bilgisayara bagliyo ayarini yapiyo halloluyo ama 2hafta geciyo gene ayni oluyo sorun ecu da yani tupun beyininde

Benim de Sky perdesinde problem var ama usta bulamadim.
    Tekirdağ'dayim. Istanbul'da ya da yakinlarimda Sky ustasi tavsiyelerinizi beklerim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: odyle

quote:

Orijinalden alıntı: umit_337

formu uzun zamandir takip ediyorum bseyler paylasmak istedim.bendede 2004 dnmk var gecen mersine gderken sky in perdesini kirdim kapatirken catir patir etti toplama rulosu bosa cikti.adana da hakan die bi usta buldum gercekten isin ehliymis daha oncede yapmis zaten rulonun plastik bi parcasi kirilmis tornacida yerine metalini yaptirdi takti bagladi ewliyadelik bsey oldu fabrika bunu plastik yapmis ve servis komple perdeyi degistiriyor dunyanin parasini aliyo isteyen olursa telefonunu adresini verbilirim skyin herturlu arizasini hallediyomus.
    aracin stop etme sorunu bendede var bujileri degistirdim bogaz kelebegini temizlettim bor kattim ama sorun dewam etti sorun tuple ilgili tupcu bilgisayara bagliyo ayarini yapiyo halloluyo ama 2hafta geciyo gene ayni oluyo sorun ecu da yani tupun beyininde

Tekirdağ'dayim. Istanbul'da ya da yakinlarimda Sky ustasi tavsiyelerinizi beklerim

O parçayı Gölcükte Hilmi Usta var ona yaptırdım, 150 tl aldı bende, Hilmi ustayı Stilo sahibi Halil ( bu başlığın müdavimlerinden ) tavsiye etmişti. Kendisine bir kez daha teşekkür ediyorum, hakikaten tavsiye ettiği kişi çok iyi usta...

• Arkadaşlar merhaba ben bi peugeot 406 sahibiyim arabam'dan memnunum konfor bakımından ama biraz masrafı oldu araçtan soğudum. Stilo düşünüyorum. 19.750 TL'ye 2004 Model dinamik modelini buldum 130. Binli kilometrelerde 1.6 tüplü ve boya değişen yok. Ne dersiniz fiyat uygun mu? Ustaya götürüp sonra pazarlık yapayım mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: Ccaner58

Arkadaşlar merhaba ben bi peugeot 406 sahibiyim arabam'dan memnunum konfor bakımından ama biraz masrafı oldu araçtan soğudum. Stilo düşünüyorum. 19.750 TL'ye 2004 Model dinamik modelini buldum 130. Binli kilometrelerde 1.6 tüplü ve boya değişen yok. Ne dersiniz fiyat uygun mu? Ustaya götürüp sonra pazarlık yapayım mı?

araba piyasasını bilmem, 6 ay önce 82 bindeki araca 20 bin verdim, ama tabi şimdi yaz ayları fiyatlar yükselmiş olabilir... masrafsızsa neden olmasın kaçırma derim... ben birde masraf yaptım 2-3 bin kadar
  • quote:

Orijinalden alıntı: fz18

quote:

Arkadaşlar merhaba ben bi peugeot 406 sahibiyim arabam'dan memnunum konfor bakımından ama biraz masrafı oldu araçtan soğudum. Stilo düşünüyorum. 19.750 TL'ye 2004 Model dinamik modelini buldum 130. Binli kilometrelerde 1.6 tüplü ve boya değişen yok. Ne dersiniz fiyat uygun mu? Ustaya götürüp sonra pazarlık yapayım mı?

araba piyasasını bilmem, 6 ay önce 82 bindeki araca 20 bin verdim, ama tabi şimdi yaz ayları fiyatlar yükselmiş olabilir... masrafsızsa neden olmasın kaçırma derim... ben birde masraf yaptım 2-3 bin kadar

Peki bu araba'da 406 gibi sıkıntı çıkarır mı ki. 406'yı alalı 3 ay olmadı. 2.200 lira harcandı hâlâ da sıkıntı var ve stilo'yla ortak sıkıntı rölantide dalgalanma da var :)

• quote:

quote:

quote:

Peki bu araba'da 406 gibi sıkıntı çıkarır mı ki. 406'yı alalı 3 ay olmadı. 2.200 lira harcandı hâlâ da sıkıntı var ve stilo'yla ortak sıkıntı rölantide dalgalanma da var :)

Otomobilden anlayan biri değilim açıkcası, Stilo alacaksan kesinlikle temiz olmalı, fiyatı önemli değil, motor ustasına falan iyice bi baktır temiz olduğundan eminsen al ve kullan, tabi araç bakım ister, hor kullanmaya gelmez bunlar, bunlara dikkat edersen ipişman olmazsın, 19 da versen 20 de versen memnun kalırsın... benden bu kadar dediğim gibi pek anlamıyorum otomobillerden...

• quote:

quote:

quote:

quote:

Otomobilden anlayan biri değilim açıkcası, Stilo alacaksan kesinlikle temiz olmalı, fiyatı önemli değil, motor ustasına falan iyice bi baktır temiz olduğundan eminsen al ve kullan, tabi araç bakım ister, hor kullanmaya gelmez bunlar, bunlara dikkat edersen ipişman olmazsın, 19 da versen 20 de versen memnun kalırsın... benden bu kadar dediğim gibi pek anlamıyorum otomobillerden...

Peki sağolun bilgileriniz için.

• 12 Ağustos pazar günü İstanbul Anadolu yakasında iftar buluşması etkinliğimiz olacaktır. Katılmak isteyen arkadaşlar özel mesaj atabilirler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: odyle

İst. Maslak Atatürk Oto Sanayi Sitesi
    Özkardeşler Oto Cam Ticaret
  • Arkadaşlar ben arabamı satıyorum. Sattıktan sonra stilo almaya karar verdim. Bu aracın full donanımlısı dinamik galiba? Ve dizeli varsa dizel mi olmalı Lpg'li mi sizce ona göre araba bakacam. Araba'da sky window ve dijital klima olsun istiyorum.

• quote:

Arkadaşlar ben arabamı satıyorum. Sattıktan sonra stilo almaya karar verdim. Bu aracın full donanımlısı dinamik galiba? Ve dizeli varsa dizel mi olmalı Lpg'li mi sizce ona göre araba bakacam. Araba'da sky window ve dijital klima olsun istiyorum.

LPG de 25 kuruş üstü yakan duymadım, 18 kuruş yaktığını söyleyen bile var, 1,3 motorlarla aynı yakıyo,
    en fulü dinamik olanları,
    sen 1,9 dizel bulursanda kaçırma derim, zaten dizeller 1,9 motor, ve gayet tasarruflu,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fz18 -- 30 Temmuz 2012; 9:28:19 >
  • Arkadaşlar ilandaki aracımı satıyorum ilgilenen varsa eğer...
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-memurdan-emsalsiz-stilo-94870749/detay
  • quote:

Orijinalden alıntı: lynxoc

Arkadaşlar ilandaki aracımı satıyorum ilgilenen varsa eğer...
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-memurdan-emsalsiz-stilo-94870749/detay

Nasıl emsalsiz oluyor bu araba?
  • quote:

quote:

Arkadaşlar ben arabamı satıyorum. Sattıktan sonra stilo almaya karar verdim. Bu aracın full donanımlısı dinamik galiba? Ve dizeli varsa dizel mi olmalı Lpg'li mi sizce ona göre araba bakacam. Araba'da sky window ve dijital klima olsun istiyorum.

LPG de 25 kuruş üstü yakan duymadım, 18 kuruş yaktığını söyleyen bile var, 1,3 motorlarla aynı yakıyo,
    en fulü dinamik olanları,
    sen 1,9 dizel bulursanda kaçırma derim, zaten dizeller 1,9 motor, ve gayet tasarruflu,

Bende 1.9 Dynamic var.
    Şehir içi ortalama 6-7 lt.
    Uzun yolda ise 5.5 lt yakiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: BaMKaN

quote:

nesi var acaba sorabilir miyim?
    haa bu arada sattım aracımı alan da gayet memnun kalarak aldı...

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: BaMKaN

quote:

nesi var acaba sorabilir miyim?
    haa bu arada sattım aracımı alan da gayet memnun kalarak aldı...

Alanada Satanada inşallah Hayırlısı olsun.Sonuçta STILO başka söze gerek yok.

• Merhabalar.
    2004 model Stilo 3D 1.6 16v Dynamic + sensör paketli aracımız var.
    Aracı kardesime 74 bin km derken alıp hemen Lovato LPG taktırmışım. Su an 83 bin km de aracımız.
    Araçta ilk alındığından beri soğukken gec calisma problemi var. Giv giv giv basıyor biraz gec çalışıyor. Ama motor sıcak iken bunu yapmıyor calışması çok düzgün,gidişinde her hangi bir problem yok.
    Bunun sıkıntısı ne olabilir ?
    Birde araca bakım uygulayacağızda aldığım kafataslar fiyatları yazayım.
    Baskı balata bilya = 180 tl
    Benzin pompası = 120 tl
    Benzin filtresi = 40 tl
    Şanziman yağı = 50 tl
    Motor yağı = 70 tl
    Yağ filtresi = 15 tl
    Hava filtresi = 15 tl
    4 tane buji =52 tl
    Toplam = 540 tl
    İşçilik 200 tl

Yalnız ben bu gec çalısmanın benzin pompasından olduğunu düşünmüyorum ve değiştirmeyeceğim sorunun ateşleme sisteminden olacağını dusunuyorum.sizce bu fiyatlar nasıl ve bu Arac neden soğuk iken gec çalışıyor ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Merhabalar.
    2004 model Stilo 3D 1.6 16v Dynamic + sensör paketli aracımız var.
    Aracı kardesime 74 bin km derken alıp hemen Lovato LPG taktırmışım. Su an 83 bin km de aracımız.
    Araçta ilk alındığından beri soğukken gec calisma problemi var. Giv giv giv basıyor biraz gec çalışıyor. Ama motor sıcak iken bunu yapmıyor calışması çok düzgün,gidişinde her hangi bir problem yok.
    Bunun sıkıntısı ne olabilir ?
    Birde araca bakım uygulayacağızda aldığım kafataslar fiyatları yazayım.
    Baskı balata bilya = 180 tl
    Benzin pompası = 120 tl
    Benzin filtresi = 40 tl
    Şanziman yağı = 50 tl
    Motor yağı = 70 tl
    Yağ filtresi = 15 tl
    Hava filtresi = 15 tl
    4 tane buji =52 tl
    Toplam = 540 tl
    İşçilik 200 tl

Yalnız ben bu gec çalısmanın benzin pompasından olduğunu düşünmüyorum ve değiştirmeyeceğim sorunun ateşleme sisteminden olacağını dusunuyorum.sizce bu fiyatlar nasıl ve bu Arac neden soğuk iken gec çalışıyor ?

Bu bilgiyi paylaştıgın için teşekkürler. Benim araç 2004 dynamic 1,6 16V Atiker LPG'li aynı sorun bende de var _? geç çalışıyor. Bende ustalarıma gösterdim sorun yok normal dediler.

• arkadaşlar benim Stilde Airbag lambası yanıyor. Bir iki ustaya gösterdim Biri ön yolcu koltuk airbag sensörü bozulmuş dediler. Bu sensör bozulacak birşey mi yaa _? Ama koltuk altındaki kablolarla oydanadım bir gelip bir gitti ondan sonra hep yanık kaldı lamba...pahalı bir şeyde çıkma falan varsa bana mesaj atmaları rica olunur _?
  • 
Sayfa: önceki 16101611161216131614
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.