Şimdi Ara

STILO FOREVER :) (1611. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
8 Misafir (2 Mobil) - 6 Masaüstü2 Mobil
5 sn
33.436
Cevap
77
Favori
1.810.326
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 16091610161116121613
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar dynamic lerde hız sabitleyici standart mı?
  • arkadaslar 15 - 16 bin arası 3k stilo bakıyorum. aracın güçlü bir piyasası olmadığı ve çok bulunmadığı içinde yedek parça sorunu olur mu, yani yedek parça illaki bulunur ama bi albea'nın clio'nun fiesta'nın farını, kapı kolunu 25 -30 tlye alırken bu aracınkini 100 - 150 liraya mı alırız acaba? yani bu konularda ve motor konusunda bana sıkıntı çıkarır mı acaba ? tesekkurler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aagir

arkadaşlar dynamic lerde hız sabitleyici standart mı?

Hayır standart değil
  • http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-cam-tavanli-tek-kapi-tuplu-darbesiz-degisensiz-full-full-stilo-70445529/detay/

Uzun zamandır böyle bir stilo arıyorum, skywindowlu ve 3D.. sizce nasıl arkadaşlar, 150 binde olması sıkıntı yaratırmı nelere dikkat etmliyim, araba muğlada ben izmirdeyim direk almaya gidicem arabayı 16.500'e...

biraz daha mı sabretmeliyim, şu an 2000 megane coupem var, 145binde değişeni olmayan süper temiz bir araba onu da satmaya kıyamıyorum, şu an km 20-23 kuruş arası yakıyor, lpg'de, stilo da nasıl yakıt tüketimi??

Yardımlarınızı bekliyorum bende stilo almak istiyorum artık..

• quote:

Orijinalden alıntı: emreblond

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-cam-tavanli-tek-kapi-tuplu-darbesiz-degisensiz-full-full-stilo-70445529/detay/

Uzun zamandır böyle bir stilo arıyorum, skywindowlu ve 3D.. sizce nasıl arkadaşlar, 150 binde olması sıkıntı yaratırmı nelere dikkat etmliyim, araba muğlada ben izmirdeyim direk almaya gidicem arabayı 16.500'e...

biraz daha mı sabretmeliyim, şu an 2000 megane coupem var, 145binde değişeni olmayan süper temiz bir araba onu da satmaya kıyamıyorum, şu an km 20-23 kuruş arası yakıyor, lpg'de, stilo da nasıl yakıt tüketimi??

al geç güzel araba..

• Dostlar sahibindende bi araba buldum fiyatı çok iyi yanlız biraz masrafı var adam açık açık yazmış. Sanayide çevrem çok geniş hele fiat marka bir aracın a dan z ye tüm parçalarını 2 el, yan sanayi her türlü bulurum ve fazla para harcamam. fakat yaptığıma değer mi sizlerinde fikrini almak isterim..

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-sahibinden-fiyat-dusuk-aciklama-asagida-87446868/detay
  • merhaba arkadaslar
    stilomda problem var ama neden kaynaklandigini bulamiyoruz bilgisayara sokuldu birsey cikmadi ama aracla motor sogukken hareket ettigimde gaz yemiyor.benim gozlemlerime göre hararet gostergesi ortaya geldiginde normale donup gaz yemeye basliyor.ama bi kac sefer yine motor sogukken araci zorlamadim hararet göstergesi ortaya gelmesine ragmen gaz yemedi bir yerde durup biraz bekledikden(3-5 dakika) sonra tekrar normale dondu.ama ilk kalkisda araci bogarsam gaza yuklenirsem hararet gostergesi ortaya geldiginde normale donuyor.
    birde aracda yazan servis suresi geldigi icin servis yapmam icin uyari veriyor onu nasil silebiliriz ?
    bu iki konuda yardimci olabilecekler varsa sevinirim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: BaMKaN

quote:

Orijinalden alıntı: emreblond

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-cam-tavanli-tek-kapi-tuplu-darbesiz-degisensiz-full-full-stilo-70445529/detay/

al geç güzel araba..

Bence de fiyatı çok iyi arabada güzel temiz görünüyor.

• arkadaşlar bende stilo hastalığına kapıldım bu araç sizce nasıl?
  • quote:

Orijinalden alıntı: İMD

arkadaşlar bende stilo hastalığına kapıldım bu araç sizce nasıl?

537 sayfa yazılmış işte, okursan anlarsın..
  • quote:

quote:

benim mesajımda bu araç kelimelerinin mavi renkte olduğunu görmemişsin!
    ben stilonun nasıl bir araç olduğunu değil linkteki satılık aracın nasıl olduğunu sordum ama geç kaldık satılmış bile...

• quote:

quote:

quote:

benim mesajımda bu araç kelimelerinin mavi renkte olduğunu görmemişsin!
    ben stilonun nasıl bir araç olduğunu değil linkteki satılık aracın nasıl olduğunu sordum ama geç kaldık satılmış bile...

:) bu araç yazısı o linke tıklyana kadar mavi göziükmez ki; sen söyleyince farkettim walla; geçmiş olsun..

• arkadaşlar 1.6 ların lpg de tüketimi nasıl
  • quote:

Orijinalden alıntı: nuwanda4

arkadaşlar 1.6 ların lpg de tüketimi nasıl

benim ankara şehir içi 7-5 ila 8 litre arası lpg 15 kuruş falan yakıyor yani km'de ama çok şehir trafiğine bulaşmıyorum..
  • Oku oku bitti sonundaBenimde mesajım bulunsun.Bu aleti 2004 senesinde galeride görmüştüm.İşte O zaman ONA vurulmuştum.
    İnşallah yakın zamanda Allah banada nasip Kısmet edecektir.
    Heee ilk arabamda 2000 Brava SX'ti.
  • arkadaşlar bin stil 1,6 araba çekişinde düşüklük var konvertörden olurmu veya eksoz susturucular mı doldu_? veya dolabilirmi _? konvertörden ise çok pahalı _? konvertörü iptal etme şansımız yok mu _? hararet fanının 2.ci kademesi çalışıyormuş_? fanlar nerede bulabilirim ve ne kadardır_? yardımcı olan olursa allah razı olsun ondan_? stilimden vazgeçmek istemiyorum.....
  • quote:

Orijinalden alıntı: goztepelee52

merhaba arkadaslar
    stilomda problem var ama neden kaynaklandigini bulamiyoruz bilgisayara sokuldu birsey cikmadi ama aracla motor sogukken hareket ettigimde gaz yemiyor.benim gozlemlerime göre hararet gostergesi ortaya geldiginde normale donup gaz yemeye basliyor.ama bi kac sefer yine motor sogukken araci zorlamadim hararet göstergesi ortaya gelmesine ragmen gaz yemedi bir yerde durup biraz bekledikden(3-5 dakika) sonra tekrar normale dondu.ama ilk kalkisda araci bogarsam gaza yuklenirsem hararet gostergesi ortaya geldiginde normale donuyor.
    birde aracda yazan servis suresi geldigi icin servis yapmam icin uyari veriyor onu nasil silebiliriz ?

Aracınızda lpg var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: stilock

quote:

Orijinalden alıntı: goztepelee52

merhaba arkadaslar

Aracınızda lpg var mı?

Özellikle araç lpg'li ise sorun boğaz kelebeği gibi görünüyor.
    Eğer ki onda da problem yoksa beyine (ECU) baktırmakta fayda var.

• formu uzun zamandir takip ediyorum bseyler paylasmak istedim.bendede 2004 dnmk var gecen mersine gderken sky in perdesini kirdim kapatirken catir patir etti toplama rulosu bosa cikti.adana da hakan die bi usta buldum gercekten isin ehliymis daha oncede yapmis zaten rulonun plastik bi parcasi kirilmis tornacida yerine metalini yaptirdi takti bagladi ewliyadelik bsey oldu fabrika bunu plastik yapmis ve servis komple perdeyi degistiriyor dunyanin parasini aliyo isteyen olursa telefonunu adresini verbilirim skyin herturlu arizasini hallediyomus.
    aracin stop etme sorunu bendede var bujileri degistirdim bogaz kelebegini temizlettim bor kattim ama sorun dewam etti sorun tuple ilgili tupcu bilgisayara bagliyo ayarini yapiyo halloluyo ama 2hafta geciyo gene ayni oluyo sorun ecu da yani tupun beyininde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Stilo'sunu satan varsa talip olabilirim..
  • 
Sayfa: önceki 16091610161116121613
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.