Çizikleri kapatmak için pasta cila yaptırmayı düşünüyorum yada kendimmi yapsam yaptırsammı acaba karar veremiyorum önereceğiniz pasta cila markası varmıdır
quote:
Orijinalden alıntı: afiLi_01
quote:
Orijinalden alıntı: erener0101
quote:
Orijinalden alıntı: stüdyocan
Bir kardeşim vardı adı erener01 'di diye hatırlıyorum ( bana uzunca Galatasaraylılık üstüne bir hayli mesaj yazmıştı cevabı bu güne kısmetmiş) GS li kardeşim kahrolmuştur yazık
evet gercekten fenerbahce gibi bi takıma yenildiğimiz için kahroldum
sanırım fenerbahceli kardeslerimizde selçuk' un en az 2 yıl daha oynayacagına kahrolmustur.
toprağım 99daki maçın kopyası gibi oldu bu maç... tek atakalrı war (gerçi o da 35metreden) o da gol oldu ama yine de tüm bu kötü futbollarına rağmen bizi yenmiş olmaları bir başarı..tebrik etmeyi çok isterdim ama volkanın o hareketi yüzünden tebrik edemicem.. buarada platininin de bir lafı war: büyük takımlar müzelerindeki kupalarla, küçük takımlarda yendikleri büyük takımlarla öwünürler
Doğru lafa ne denir (platininin söylediği) biz küçük takımız nede olsa AMA OLSUN BE KARDEŞ YİNEDE CİMBOM'u yenmek keyif veriyor eee alışkanlık tabi biz bunu hep yapıyoruz
quote:
Orijinalden alıntı: ferhatkale
Çizikleri kapatmak için pasta cila yaptırmayı düşünüyorum yada kendimmi yapsam yaptırsammı acaba karar veremiyorum önereceğiniz pasta cila markası varmıdır
Ferhar kardeşim sana tavsiyem ÇBS marka cila var uygulamasıda kolay PASTA işi zordur pasta dediğiniz şey aslında boyayı zımparalamak gibi bir şeydir fazla pasta bboyayı kaportadan çıkarır(kazır) ama cila zarar vermez küçük çizikleri kaybeder boyanızı canlandırır ve besler şimdiden kolay gelsin
Fatih ben sayfa başı değildim ama olmuşum bu işnasıl oluyor????? arkadan mesaj silinince böyle oluyorsa tuhaf!!!!!!!! Kim neden silsin mesajı
Ama sonunda enimde başım göğe erdi Ama hani DH 10 TL.hesabayolluyordu nerde benimm 10 kağat
quote:
Orijinalden alıntı: Deniz Yeli
Arkadaşlar günaydın benim bir sorunum var yardım ederseniz sevinirim sky windov da rüzgar sesini nasıl yok edebilirim 60,70 km de başlıyor ses Ankarada bu işi bilen usta varsa bilen arkadaşlar cevap yazarsa memnun olurum teşekkürler.
selam önce iki kişi lazım sana sen sky camlarını ayar vidalarından gevşeticen diğer arkadaşın üstten cam panele bastıracak sen vidaları tekrar sıkıcan kabaca tarif ettiğim şekli ile hem rüzgar sesinden hemde tıkırtılardan kurtulursun bu işin detaylarını fotoğraflı ve teknik açıklamalı şekli ile teknik destek bölümünde bulabilirsin gözünde büyütme çok zor değil yapması, sabırla ve teker teker yap sonrada teknik destek bölümünü hazırlayan arkadaşlara bir teşekkür mesajı yollarsın kolay gelsin
Selam herkese egzos değiştiren oldumu yakınlarda?
maliyeti ve kolay bulunuyormu?
şu sayfabaşı mevzusu benim yüzemden değişti galiba imzam çok uzundu kısalttım biraz o yüzeden yazılar geri gitti mehmet abiye yaradı abi sayemde 10 tl kazandın bizim boğaz kelebeği mevzusunda işe yarar her halde...
quote:
Orijinalden alıntı: yazel5353
ferhat ve siigle arkadaş ikinize de büyük geçmiş olsun ALAH cc daha büyüklerden sakınsın hepimizi ..forum yine coşmuş maşaALLAH ... fatih kardeşim dünyattın dimi geniş geniş
arabanı alıyormusun salı günü nezaman gidiyoruz mehmet abiye
bendede atiker lpg var bende memnun değilim ilk çalıştırmada benzindeyken devir saati oynuyor taktırdığım yere gittim arabadab diyor lpg yle alakası yok diyor gz taktırmadan önce yoktu diyorum bişey diyemiyor bende şikayet edicem bunları tükatici haklarına hep eraber gidelim derim ben daha kararl olur dinlerler bizi...
hepinize iyi günler diliyorum.
Yalçın yatmazmıyım yaa, hemde nasıl eşofmanlarımı çıkarmadım bile akşama kadar pc ile uğraştım yedek almaya çlştım eski dosyalarımı eski programların setup larını falan ama bir coğuna yazık olmuş, virüs sağolsun bulaşmış hep eledim, kısmetse bu bu hafta da format atarım kaymak olur pc... ne zmandır dün dinlendiğim gibi dinlenemiyordum bugün nasıl dinç bir gün geciriyorum anlatamam.... Bu arada arabalarında titreme sorunu olan arkadaşlar şu lambda sensörü üzerine gitsinler, benim sorunum olmamasına rağmen biraz arştrdım ben bile gidip gostercem, fazla yakıt tuketimine sebep oluyormuş.... ozellikle lpg de devir dengesizliği yaşayanlar mutlaka baktırsın diyorum ben...
Bu arada ya cumartesi günü yada pazar günü mehmet abinin yanına gidyoruz Yalcın.... tabi sen ve mehmet abi de müsait olursa
cumartesi olursa benim için daha iyi olur kardeş ama pazar öğleden sonra da olabilir sanada nasıl uyarsa ama mehmet abiyi arayalım bu hafta içi belli olmaz belki işi vardır adamın
Bu hafta benim acıkogretim sınavı var zaten cumartesi günü, ondan hemen sonra ben cıkar gelirim mehmet abinin yanına eğer müsait olursa... madem c.tesi senin için daha müsait
Mehmet abi cumartesi günü işin var mı??? bak geliyoz bizzz ona gore... hazırla foto mak.ları...
Cümleten selamlar herkese
Allah duasını eksik etmeyen tüm dostlarımızdan razı olsun.Yaklaşık 10-12 gün yoktum forumda.Ankara'da babamın rahatsızlığı ile boğuştuk.Geçen çarşamba ameliyat oldu ve patoloji sonucu bugün geldi ve Allah'a şükür ki alınan tümör iyi huylu çıktı.Hayatımda yaşamadığım kadar kötü bi 10 gün geçirdim.Bu olay bana şunu öğrettiki sevdiklerimizin değerini gerçekten böyle bir durumda daha iyi anlıyoruz.Arkadaşlar annenize babanıza kardeşlerinize eşinize ve çocuklarınıza sevginizi göstermek için beklemeyin çünki Allah gecinden versin yarın yanınızda olmayabilirler ben bunu yaşamasamda en azından korkusunu yaşadım.Bu arada ailesinde Allah korusun kanser hikayesi olan arkadaşlar mutlaka kontrole gitsinler.Özellikle kolon kanseri hikayesi olan yaşı 30 dan fazla tüm arkadaşlar kolonoskopi veya tomogrofi çektirsin.Şimdi gidin ve sevdiklerinize sarılın..Sevgiler Hakan
iyi akşamlar.
Yeni katılan arkadaşlar hoşgeldiniz
Mehmet abi sana niye bu kadar takılıyolar anlamadım
quote:
Orijinalden alıntı: Fatihata
Bu hafta benim acıkogretim sınavı var zaten cumartesi günü, ondan hemen sonra ben cıkar gelirim mehmet abinin yanına eğer müsait olursa... madem c.tesi senin için daha müsait
Mehmet abi cumartesi günü işin var mı??? bak geliyoz bizzz ona gore... hazırla foto mak.ları...
Fatih ctesi sabah eşiminde sınavı var ama öğleden sonra saat 13 00 'den sonra gelin foto stüdyo CAN'a temizleyelim 0 216 415 41 65 Stüdyonun telefonu
quote:
Orijinalden alıntı: PRG130T
iyi akşamlar.
Yeni katılan arkadaşlar hoşgeldiniz
Mehmet abi sana niye bu kadar takılıyolar anlamadım
Merhaba Yusuf takılıyorlar işte "Kurt kocayınca Kuzuya maskara olurmuş" Çaktırma dışım her ne kadar kocamış gözüksede içimi bilmiyorlar "Karamanın koyunu sonra çıkaroyunu"misali ben bilirim onlara ne tür şaka yapacağımı ben bilirim İşin yoksa sende gel bu cumartesi Fatih ile Yalçın'nın gaz kelebeklerini söküp temizleyeceğim (belki gaz kelebekleri elimden olurya KAZA ile düşerse) yüz ifadelerinin fotosunu çekersin bakalım hala amca mı diyecekler yoksa ağbimi
önemli not Fatih gelirken Postallarını giyme
quote:
Orijinalden alıntı: bafra_stilo
Allah duasını eksik etmeyen tüm dostlarımızdan razı olsun.Yaklaşık 10-12 gün yoktum forumda.Ankara'da babamın rahatsızlığı ile boğuştuk.Geçen çarşamba ameliyat oldu ve patoloji sonucu bugün geldi ve Allah'a şükür ki alınan tümör iyi huylu çıktı.Hayatımda yaşamadığım kadar kötü bi 10 gün geçirdim.Bu olay bana şunu öğrettiki sevdiklerimizin değerini gerçekten böyle bir durumda daha iyi anlıyoruz.Arkadaşlar annenize babanıza kardeşlerinize eşinize ve çocuklarınıza sevginizi göstermek için beklemeyin çünki Allah gecinden versin yarın yanınızda olmayabilirler ben bunu yaşamasamda en azından korkusunu yaşadım.Bu arada ailesinde Allah korusun kanser hikayesi olan arkadaşlar mutlaka kontrole gitsinler.Özellikle kolon kanseri hikayesi olan yaşı 30 dan fazla tüm arkadaşlar kolonoskopi veya tomogrofi çektirsin.Şimdi gidin ve sevdiklerinize sarılın..Sevgiler Hakan
Aman kardeşim Büyük geçmiş olsun hadi gözün aydın temiz çıkmış tez zamanda tamamen iyileşir İNŞALLAH
quote:
Kardeş büyük geçmişolsun. Çok sevindim iyi haberine...
quote:
hakan arkadaş büyük geçmiş olun bende de aynı hastalıklar vardı rahmetli dedem sigarayı bıraktıktan 15 yıl sonra akciğer kanserinden vefat etti. babam da yine aynı hastalığın tedavisini gördü akciğerinin üst lob unu aldılar şimdi iyi çok şükür bende 30 dan sonra süreki kontrol ettirmek istiyorum kendimi zira bizde genetik galiba ... ALLAH CC bütün hastalarımıza şifa versin dert veripde derman aratmasın inşALLAH.
mehmet abi geliriyoruz o zaman cumartesi ALLAH ın izniyle tavuk göğsü süzümü unutmuş değilim haberin olsun. senin canın sağolsun abi bi boğaz kelebeğine yüzümüz düşmez biri değil bini sana feda olsun
arkadaşlar bu arada farlarıda satmayı düşünüyorum zira mercekli angel eyeli far alıcam ama para lazım eskileri satabilirsem anca alırım duyan duymayana söylesin ...
quote:
geçmiş olsun kardeş... herkes yaşadığı her saniyenin değerini bilmeli gerçekten...
quote:
Orijinalden alıntı: stüdyocan
Fatih ben sayfa başı değildim ama olmuşum bu işnasıl oluyor????? arkadan mesaj silinince böyle oluyorsa tuhaf!!!!!!!! Kim neden silsin mesajı
Ama sonunda enimde başım göğe erdi Ama hani DH 10 TL.hesabayolluyordu nerde benimm 10 kağat